Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی فرماندار شازند گفت: آینده شهرستان با گردشگری گره خورده است و باید از ظرفیت طبیعی، تاریخی، مذهبی و ... آن بهره‌برداری شود.

مصطفی عرب در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ظرفیت‌های بکر شهرستان شازند در حوزه گردشگری بیان کرد: برای توسعه گردشگری باید در گام اول زیرساخت‌ها فراهم شود که یکی از اهم این زیرساخت‌ها بحث جاده و دسترسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به  محور شازند-خمین-محلات-دلیجان به عنوان محور گردشگری استان مرکزی و اینکه شهرستان در صدد تامین زیرساخت‌های این محور در محدود شازند است، گفت: در محور خمین-شازند، که در واقع یکی از مسیرهای محور گردشگری استان است مشکلاتی وجود دارد که برای توسعه گردشگری باید رفع شوند، همچنین بهسازی محورهای اراک-خرم‌آباد و ازنا-شازند نیز مدنظر است.

عرب ایجاد ۵ مجتمع خدماتی-رفاهی در محورهای مواصلاتی منتهی به شهرستان را یکی از راهکارهای توسعه گردشگری و رفع مشکلات جاده‌های شهرستان دانست که احداث این مجتمع‌ها در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه شازند شهر سراب‌هاست و وجود سراب‌های عباس‌آباد، عمارت، بلاغ و ... می‌تواند جاذبه‌ای برای گردشگران باشد، افزود: شهرستان به لحاظ موقعیت جغرافیایی از منابع آبی و پوشش گیاهی مناسبی بهره‌مند است و همین امر می‌تواند به اقتصاد شهرستان از بعد گردشگری کمک کند. دریاچه کوکبیه در حریم شهر شازند و کنار رودخانه قره‌چای(رودخانه ازنا) قرار گرفته است که ظرفیت بالایی برای تبدیل شدن به یک مجموعه گردشگری را دارد.

فرماندار شازند بیان کرد: در گذشته در این منطقه با وسعتی ۱۰۰ هکتاری معدن شن و ماسه وجود داشته که فعالیت آن باعث شکل‌گیری دریاچه‌هایی به صورت طبیعی شده است و امروز می‌توان با توسعه فضای سبز این منطقه و ایجاد زیرساخت‌ها و تاسیسات گردشگری، این منطقه و دریاچه را احیا و مورد بهره‌برداری قرار داد.

وی با اشاره به تهیه نقشه‌ها و اسناد این اراضی ملی و تحویل آن به راه و شهرسازی جهت واگذاری به شهرداری یا بخش خصوصی گفت: امسال در کارگروه امور زیربنایی، واگذاری اراضی ۹۹ هکتاری کوکبیه به شهرداری شازند به تصویب رسید و تفاهم‌نامه‌ای بین راه‌وشهرسازی و شهرداری شازند منعقد شد که انتظار می‌رود شهرداری امکانات لازم برای جذب سرمایه‌گذار را فراهم کند.

عرب اظهار کرد: وضعیت آبی منطقه بسیار خوب است، دو دریاچه اصلی و حدود ۸ دریاچه فرعی در منطقه دارد که می‌تواند برای ورزش‌های آبی، قایقرانی و حتی آبزی‌پروری مورد استفاده قرار گیرد، همچنین باید فضای ‌سبز، محوطه‌سازی، ورودی مناسب، پارکینگ آلاچیق و ... نیز ایجاد شود که شاید اگر امسال شهرداری شازند اراضی را کامل تحویل بگیرد، اجرای کامل طرح گردشگری در دریاچه کوکبیه چیزی بین ۸ تا ۱۰ سال زمان می‌برد.

وی با بیان اینکه این اراضی به طور رایگان در اختیار شهرداری شازند قرار داده شد، افزود: شهرداری برای مقدمات کار در حدود ۳ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته است، اما اجرای کامل طرح طراحی شده بین ۱۰ تا ۲۰ میلیارد تومان سرمایه نیاز دارد.

فرماندار شازند تاکید کرد: دریاچه کوکبیه به شهر شازند نزدیک است، با اراک به عنوان مرکز استان نیز فاصله کمی دارد، همچنین در اتوبان شمال به جنوب کشور(اراک-خرم‌آباد و اراک-بروجرد) واقع شده است و می‌تواند به توسعه گردشگری شهرستان کمک شایانی داشته باشد.

وی یکی از خاص‌ترین جاذبه‌های گردشگری استان مرکزی و شهرستان شازند را پیست اسکی پاکل به عنوان تنها پیست اسکی مرکز کشور بیان کرد و گفت: این پیست ظرفیت بسیار خوبی برای جذب گردشگری است، اما برای ماندگاری بیشتر برف نیاز به برف‌کوب دارد که تهیه آن در حیطه وظایف وزارت ورزش است، اما با این وجود فرمانداری آمادگی مشارکت با وزارتخانه برای تهیه این برف‌کوب را دارد.

عرب اضافه کرد: پیست پاکل امکان واگذاری به بخش خصوصی را دارد و حتی در حال حاضر یک سرمایه‌گذار بومی اعلام آمادگی کرده است، اما باید امنیت خاطر سرمایه‌گذار تامین و حفظ شود.

انتهای خبر

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گردشگري شازند پیست اسکی استانی فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۰۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه هتل«صخره‌ای»معطل راه دسترسی/استاندار:سرمایه‌گذار حمایت شود

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: هتل صخره‌ای خرم‌آباد نزدیک به ۲۷ سال است عملیات اجرایی آن نیمه‌کاره مانده و تاکنون بارها از سوی مسئولان از روند اجرای این پروژه انتقاد شده است، با توقف عملیات اجرایی این پروژه انتقادات از آن دوچندان شده به‌گونه‌ای که مردم لرستان از این پروژه به‌عنوان پروژه‌ای تاریخی یاد می‌کنند.

«ابوطالب شفقت» استاندار جدید لرستان روز جمعه از برخی پروژه‌های شهر خرم‌آباد بازدید کرد، یکی از این پروژه‌ها هتل «صخره‌ای» بود، پروژه‌ای که استاندار لرستان دستور داد که مسئولان برای ادامه فعالیت سرمایه‌گذار این پروژه گردشگری همکاری لازم را داشته باشند.

ادامه کار در پروژه معطل احداث راه دسترسی

نعمتی نماینده سرمایه‌گذار هتل «صخره‌ای» خرم‌آباد در این بازدید استاندار با اشاره به مشخصات فنی این پروژه، اظهار داشت: کار ما در این پروژه از سال ۹۵ شروع شده است.

وی عنوان کرد: در عرض یک تا دو سال توانستیم در این پروژه ۷۰ درصد پیشرفت کاری داشته باشیم.

نماینده سرمایه‌گذار هتل «صخره‌ای» خرم‌آباد با بیان اینکه با مجوز شهرداری و نظام‌مهندسی ما فعالیت را در این پروژه آغاز کردیم، گفت: متأسفانه یک‌مرتبه شهرداری وقت به ما اعلام کرد که چرا هشت طبقه ساخته‌اید؟ گفتیم که ما بر اساس مجوز شهرداری این اقدام را انجام داده‌ایم.

نعمتی با بیان اینکه با این اوصاف پنج سال کار ما را در پروژه متوقف کردند، افزود: علی‌رغم مراجعه به استانداری و شهردار وقت، نتوانستیم کار را ادامه بدهیم، در نهایت پنج تا شش ماه قبل حدود هفت میلیارد تومان از ما گرفتند تا بتوانیم کار را ادامه بدهیم.

وی با اشاره به مشکل راه دسترسی به این هتل، افزود: این راه حدود ۱۲ هزار مترمربع است، ما با هزینه خودمان این راه را هموار و صاف کردیم، ما این درخواست را دادیم که این راه دسترسی را به ما بدهید تا خریداری کنیم.

دستور استاندار قبلی روی زمین ماند!

نماینده سرمایه‌گذار هتل «صخره‌ای» خرم‌آباد با اشاره به درخواست و موافقت راه و شهرسازی دراین‌رابطه، بیان داشت: مرکز اعلام کرد که اختصاص این ۱۲ هزار مترمربع در حیطه اختیارات استان نیست و با اختصاص پنج هزار مترمربع در مرحله اول موافقت کردند.

نعمتی، افزود: سال گذشته این پنج هزار مترمربع واگذار و ما اعتبار آن را پرداخت کردیم، برگ واگذاری هم داریم، الان برای هفت هزار مترمربع مابقی منتظر مانده‌ایم.

وی با بیان اینکه ما با هزینه خودمان این هفت هزار مترمربع را صاف و هموار کرده‌ایم، گفت: الان می‌گوئیم که آمادگی داریم اعتبار این هفت هزار مترمربع را هم پرداخت کنیم، اما در این راستا فقط امروزوفردا با ما می‌کنند.

نماینده سرمایه‌گذار هتل «صخره‌ای» خرم‌آباد با بیان اینکه استاندار قبلی دستور دادند که راه و شهرسازی ظرف یک هفته این کار صورت گیرد، الان یک هفته به پنج ماه رسیده و هنوز این هفت هزار مترمربع واگذار نشده است، بیان داشت: علی‌رغم این عدم واگذاری، ما سه قرارداد با سه پیمانکار عظیم منعقد کرده‌ایم.

نعمتی، افزود: الان چند نامه برای ایجاد زیرساخت‌ها هم داده‌ایم که متأسفانه هنوز پاسخ ما را نداده‌اند.

شهردار: فرایند تغییر کاربری باید انجام شود

داریوش بارانی بیرانوند شهردار خرم‌آباد نیز در این بازدید، اظهار داشت: بیش از ۲۷ سال است که این ساختمان به لحاظ روانی و اجتماعی فضای خیلی بدی را در بین مردم ایجاد کرده است.

وی عنوان کرد: مجموعه مدیریت شهری و استان همراه هستند، نماینده سرمایه‌گذار هتل «صخره‌ای» خرم‌آباد یک دغدغه دارند که دغدغه ایشان به حق است و می‌گویند اینجا می‌خواهم هتل پنج‌ستاره احداث کنم، اما راه دسترسی مال من نیست، اگر در مسیر راه دسترسی من سازه‌ای ساخته شد و یا هر اتفاقی رخ داد و متناسب با شأن هتل من نباشد، باید چه کرد؟ این کاملاً درست است.

شهردار خرم‌آباد با تأکید بر اینکه تغییر کاربری فرایندی است که باید انجام شود، بیان داشت: ما مصوبه عدم نیاز شهرداری و شورای شهر را دراین‌رابطه نیاز داریم.

بارانی بیرانوند، بیان داشت: چهار تغییر کاربری نیازمند مصوبه شورای شهر است، اینها شامل فضای سبز، معبر، تأسیسات شهری و پایانه است.

وی با بیان اینکه ما بابت این قضیه هیچ مشکلی نداریم، گفت: من فکر می‌کنم مانعی برای ادامه کار الان وجود ندارد، نماینده سرمایه‌گذار هتل «صخره‌ای» خرم‌آباد کار را شروع کند تا ما هم با ایشان همکاری و زمین را به ایشان تحویل بدهیم.

مدیرکل راه و شهرسازی: در حال رایزنی هستیم

بهزاد شاکرمی مدیرکل راه و شهرسازی لرستان نیز در این بازدید، اظهار داشت: زمین راه دسترسی به هتل ۱۲ هزار مترمربع بوده که قبلاً پنج هزار مترمربع از آن به سرمایه‌گذار واگذار شده است.

وی عنوان کرد: در آخرین جلسه هم مقرر شد که اقدام به واگذاری بعدی هم دراین‌رابطه انجام شود.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان با بیان اینکه در این راستا استعلامات انجام شد، پرونده آماده ورود به کمیسیون ماده پنج برای تغییر کاربری و واگذاری است، گفت: یک تا دو استعلام منفی دراین‌رابطه داریم که به این دلیل نمی‌توانستیم پرونده را به کمیسیون ماده پنج ببریم.

شاکرمی، بیان داشت: در حال رایزنی برای رفع این مشکل هستیم.

استاندار لرستان: ادارات دولتی حق ندارند سلیقه‌ای عمل کنند

ابوطالب شفقت استاندار لرستان در واکنش به این سخنان مدیرکل راه و شهرسازی لرستان، اظهار داشت: ادارات دولتی حق ندارند سلیقه‌ای عمل کنند، باید منطق اظهارنظر مثبت یا منفی داشته باشند.

وی ادامه داد: اعمال سلیقه فردی را قبول ندارم، منطق کارشناسی باید دراین‌رابطه داشت، من هم کارشناس هستم و دراین‌رابطه کارهای زیادی هم انجام داده‌ام.

استاندار لرستان با تأکید بر اینکه مقام معظم رهبری بارها فرمودند که کارها را به مردم واگذار کنید، گفت: سرمایه‌گذار هم باید با درنظرگرفتن اصول لازم فعالیت کند، دستگاه‌ها هم باید مطالبات خود را از سرمایه‌گذار داشته باشند و اعمال مدیریت هم کنند.

شفقت با بیان اینکه در این راستا سرمایه‌گذار همین امروز کار را در این پروژه شروع کنند و فردا که من از این پروژه بازدید کردم باید ببینم که کارگر در آن کار می‌کند، گفت: اداره کل راه و شهرسازی، معاونت عمرانی و… هم فرایند را برای ادامه کار سرمایه‌گذار طی کنند و کارهای قانونی را بر اساس مر قانون انجام دهند.

وی تأکید کرد: وظیفه مسئولان است که مدیریت اصولی داشته باشند، اما بدانیم که کشور به سمت خصوصی‌سازی و تقویت مردم پیش می‌رود.

کد خبر 6089402

دیگر خبرها

  • بهترین فصل بازدید از دریاچه سراب نیلوفر کرمانشاه
  • برداشته شدن سدهای صخره‌ای هتل صخره‌ای
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان
  • ادامه هتل«صخره‌ای»معطل راه دسترسی/استاندار:سرمایه‌گذار حمایت شود
  • ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای قدیمی‌ترین پروژه خرم‌آباد
  • پاکسازی ورودی شهر سراب به مناسبت هفته زمین پاک
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخشهای گردشگری و کشاورزی
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخهشای گردشگری و کشاورزی
  • اجرای بازی‌های هیجانی در منطقه گردشگری نورالشهدا اراک
  • ضرورت افزایش سهمیه آرد در فصل گردشگری سراب