Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس شورای عالی کانون صرافان ایرانیان ضمن اعلام اینکه سقف فروش ارز در صرافی‌ها برداشته می‌شود، افزایش اخیر قیمت ارز را ناشی از هیجانات روانی و افزایش تقاضا در نیمه دوم سال دانست و گفت: مقاومت نگهداری ارزهای خانگی با تداوم ثبات قیمت ارز شکسته شده و این ارزها به بازار برمی‌گردد.

به گزارش ایسنا، کامران سلطانی‌زاده صبح امروز ( چهارشنبه) در نشستی خبری با بیان اینکه تمامی نیازهای واقعی واردکنندگان پس از تایید وزارت صمت در سامانه نیما تامین می‌شود، اظهار کرد: برخی کالاهای لوکسی که قبلا وارد می‌شده شاید اکنون وارد نشود، اما تمامی کالاهای اساسی مورد نیاز کشور می‌توانند ارز مورد نیاز خود را تامین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین در خصوص نوسانات اخیر نرخ ارز، گفت: همیشه نرخ ارز متاثر از فضای روانی بوده و هر استرسی که به بازار وارد می‌شود، روی نرخ ارز تاثیر می‌گذارد.

رییس شورای عالی کانون صرافان ایرانیان افزود: در روزهای اخیر قیمت ارز بین چهار تا پنج درصد افزایش یافته که بسیار کم بوده و ناشی از جنبه روانی آن است، اما اثر منفی جدی قیمت بنزین را بر نرخ ارز نمی‌بینیم و می‌تواند قیمت ارز به قیمت‌های قبلی برگردد.
به گفته سلطانی زاده افزایش نرخ ارز بیشتر به دلیل افزایش تقاضا در نیمه دوم سال بوده است.
وی تاکید کرد: تجربه نشان داده زمان‌هایی که ارز در نوسان است، کسانی که وارد خرید و فروش بدون نیاز بازار ارز می‌شوند، متضرر خواهند بود.
سلطانی‌زاده در ادامه درخصوص عملکرد بانک مرکزی در مدیریت بازار ارز، اظهار کرد: در دو سال گذشته هر زمانی که قول دادند عمل کردند، ما چندین مرحله استرس و نوسانات شدید داشتیم، اما تاثیر زیادی بر قیمت ارز نگذاشته، چراکه منابعی که ما داریم بر اساس گزارش‌های بانک مرکزی منابع خوبی است و عرضه ارز در سامانه نیما و صرافی‌ها به اندازه است.

رییس شورای عالی کانون صرافان ایرانیان درخصوص پیش‌بینی نرخ ارز در آینده نیز، تصریح کرد: ما معمولا در پیش‌بینی ورود نمی‌کنیم، چرا که پیش‌بینی کار کارشناسان اقتصادی و سیاست‌گذاری آن مربوط به بانک مرکزی است و ما بیشتر وظیفه عرضه ارز مورد نیاز مردم را داریم.
سلطانی‌زاده در پاسخ به این موضوع که وزیر اقتصاد گفته قیمت ارز در سال آینده تغییر چندانی نخواهد کرد، گفت: اگر عزیزان در این باره صحبتی کردند، صحبت‌هایشان بر پایه کارهای کارشناسی بوده و قابل استناد است.
وی همچنین در خصوص در آمار ارزهای خانگی نیز، تصریح کرد: ارز خانگی در سال‌های گذشته بیشتر از کانال‌های غیر رسمی خریداری شده و ما آمار دقیقی داریم، اما با توجه به اینکه بازار ارز نوسان ندارد، به تدریج مقاومت در نگهداری آن شکسته شده و به بازار برمی‌گردد.
رییس شورای عالی کانون صرافان ایرانیان نوسانات در بازار ارز را طبیعی دانست و خاطرنشان کرد: این نوسانات نگران کننده به نظر نمی‌رسد، نوسان دو سه درصدی در بازار طبیعی است و نوسان‌گیران خیلی نمی‌توانند از آن سودی ببرند، از سوی دیگر رسوب ارز در سامانه نیما سبب می‌شود که مدیریت ارز به راحتی نوسان را کنترل کند.
سلطانی‌زاده درباره احتمال حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی در سال آینده، گفت: ارز ۴۲۰۰ تومانی بر اساس نیازهای کالاهای اساسی و مدیریت قیمت آن عرضه می‌شود و تفکر کارشناسی پشت آن بوده و پیش‌بینی درباره آن قطعا انجام شده اما با مدیریت خوب اگر ارز ۴۲۰۰ تومانی ادامه پیدا کند و به دست مصرف‌کننده واقعی برسد می‌تواند ادامه‌دار باشد.
وی بخش دیگری از این نشست درباره احکام صادره برای برخی از صرافان در راستای نوسانات سال گذشته، اظهار کرد: به دلیل اتفاقاتی که در سال ۹۷ افتاد برخی از همکاران ما در این زمینه دستگیر شدند و احکام آن‌ها هم صادر شد، اما ما طی نامه‌ای از حجت‌الاسلام و المسلمین رییسی، رییس محترم قوه قضاییه درخواست کارشناسی کردیم که ایشان نیز با نظر مثبت به آن نگاه کردند که اگر کار کارشناسی انجام شود، به بازبینی پرونده این صرافان کمک بسیاری می‌شود، چون به نظر می‌رسد که از سوی آن‌ها اخلال عمده در بازار ایجاد نشده است.

همچنین در این نشست، شهاب قربانی، دبیر کل کانون صرافان ایرانیان نیز درباره افزایش سقف فروش ارز توسط صرافی‌ها، تصریح کرد: در این زمینه قول‌هایی به ما دادند که این سقف باز شود، اما چون شرایط به گونه‌ای است که نمودارهای مدنظر باید به آن خواسته موردنظر برسد، پس از آن سقف باز خواهد شد، با این حال بسیاری از مردم حتی سقف خود را نیز نمی‌خرند.
به گزارش ایسنا، در حال حاضر سقف خرید ارز برای هر کد ملی در سال فقط یک بار و تا سقف ۲۲۰۰ دلار است.
ادامه دارد...

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۰۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول

به گزارش خبرنگار مهر، به گزارش خبرنگار مهر، قیمت عمده فروشی محصولات کشاورزی برای هفته جاری (۱۰ تا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) از سوی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران اعلام شد.

بازار میوه

قیمت انواع میوه‌های تولید داخل در میوه فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر به شرح زیر است؛

هر کیلو گرم سیب زرد ۳۱ تا ۵۹.۸۰۰، سیب قرمز ۳۱ تا ۵۹.۸۰۰، لیمو شیرین ۴۴.۸۰۰، کیوی ۵۲ تا ۹۸، توت فرنگی ۹۸ تا ۱۸۹، گریپ‌فروت ۱۸ تا ۲۴.۸۰۰ به ۲۸ و پرتقال ۱۳ تا ۵۹.۸۰۰ تومان است.

در بازار میوه‌های آبدار هر کیلو هندوانه بین ۶ تا ۲۰، خربزه ۱۶.۸۰۰، جانا ۱۸.۵۰۰، طالبی ۱۸.۵۰۰ تا ۳۶، دستنبو ۲۳.۸۰۰، ملون ۱۶.۸۰۰ تا ۲۸.۵۰۰ تومان قیمت گذاری شده است.

در بازار میوه‌های وارداتی هم موز هر کیلو ۶۰ تا ۸۸.۸۰۰ تومان، هر دانه نارگیل بین ۵۰ تا ۷۵ و آناناس ۲۵۰ هزار تومان به فروش می‌رسند.

بازار سبزی‌جات

در ادامه قیمت انواع سبزی و صیفی جات تولید داخل در میوه فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر نیز می آید؛

هر کیلو گرم گوجه فرنگی ۱۵.۹۰۰ تا ۲۳، هویج ۱۰.۵۰۰ تا ۱۲.۸۰۰، کاهو ۱۴.۵۰۰ تا ۲۵، کدو ۲۱ تا ۲۲.۸۰۰، کرفس ۱۲ تا ۲۴.۸۰۰، کلم پیچ ۷.۵۰۰ تا ۱۵.۸۰۰، کلم بروکلی ۲۰ تا ۶۸، خیار ۲۰ تا ۲۹.۸۰۰، لیمو ترش ۳۷ تا ۱۲۰، لوبیا سبز ۳۲ تا ۴۶.۸۰۰ و سیر تازه ۱۹۰ هزار تومان تعیین شده است. همچنین هر بسته گوجه گیلاسی ۴۵ تا ۶۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

سیب زمینی در این بازار هر کیلو ۲۳.۸۰۰، پیاز شیری (سفید) ۲۴.۹۰۰ تا ۳۴.۸۰۰ و پیاز زرد ۱۸ تا ۳۵.۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

گفتنی است؛ انواع میوه ۴۰ درصد و سبزیجات ۳۲ درصد ارزان‌تر در میادین و بازارهای میوه و تره بار به فروش رسید. همچنین مواد پروتئینی ۶۳ درصد، غلات ۸ درصد، مرغ ۶ درصد، تخم مرغ ۱۴ درصد و قند ۱۳ درصد ارزان‌تر از سطح شهر است.

در ادامه جدول قیمت عمده فروشی محصولات کشاورزی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران قابل مشاهده است.

کد خبر 6092281 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری تتر چیست و چطور آن را تشخیص دهیم
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • تمایل بازار غیر رسمی به فروش ارز بیشتر است
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • بازار خودرو روی دور تند ارزانی افتاد
  • عربستان قیمت نفت خود در بازار آسیا را افزایش می‌دهد
  • قیمت مصوب انواع میوه اعلام شد/ جدول قیمت
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول