Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان دادستان عمومی وانقلاب مرکز استان کرمان از دستگیری یک مدیر بیمه ای در استان کرمان به اتهام اختلاس ۲۲۰ میلیارد ریالی خبر داد و گفت:متهم قبل از خروج از کشور توسط سازمان اطلاعات سپاه دستگیر شده است

دادخدا سالاری در تشریح جزییات این خبر اظهار کرد: با ورود به موقع دادستانی کرمان و سازمان بازرسی و در راستای جلوگیری از خسارت های غیرقابل جبران به صنعت بیمه  تمامی اموال،املاک متهم توقیف و حساب های بانکی متهم مسدود و وی قبل از خروج از کشور دستگیر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام ارشد قضایی در استان کرمان اعلام کرد: با تمهیدات بعمل آمده از سوی دستگاه قضائی و شرکت بیمه ای مربوطه، جای هیچگونه نگرانی برای بیمه گذاران نیست و تعهدات طبق قرارداد انجام خواهد گرفت.

سالاری در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: در پی وصول گزارشی به اداره کل بازرسی استان کرمان مبنی بر اینکه یکی از مدیران بیمه ای وجوه ماخوذه بابت حق بیمه را به حساب شخصی خود واریز می نماید،اداره کل بازرسی با اعزام کارشناسان ذیربط رسیدگی به موضوع را در دستور کار قرار داد.

وی افزود: پس از انجام تحقیقات اولیه مشخص گردید این فرد متخلف ۲۲۰ میلیارد ریال از حق بیمه های دریافتی را به حساب شخصی خود واریز و با بخشی از این وجوه اقدام به خردید املاک و مستغلات و خرید خودرو در داخل و خارج از کشور نموده است.

دادستان کرمان عنوان کرد: بلافاصله پرونده به بازپرس ویژه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان ارجاع گردید و باتوجه به اینکه متهم در حال تدارک خروج از کشور بود با احکام و دستورات قضائی نامبرده توسط سازمان اطلاعات سپاه استان کرمان دستگیر شد.

سالاری خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت موضوع امر تحقیقات و تکمیل دلائل انجام پذیرفت و در خلال تحقیقات مشخص گردید که متهم از قبل اخذ قرارداد با یکی از شرکت های خودروسازی ،مبلغ ۲۲۰میلیارد ریال حق بیمه را بجای واریز به حساب شرکت بیمه به حساب شخصی خود واریز می نمود است 

دادستان کرمان با بیان اینکه متهم با بخشی از این وجوه و با همکاری خانمی اهل گرجستان، اقدام به اجاره تملک یک  هتل در کشور گرجستان کرده بود افزود:م تهم بخش دیگری از وجوه را صرف خردید خودرو، املاک، سهام شرکت ها از طریق بورس کرده است.

سالاری بیان کرد: متهم برای عدم توقیف املاک خریداری شده ،اسناد اموال و املاک را بنام بستگان و نزدیکان منتقل و معاملات را به صورت صوری تنظیم می کرده است.

دادستان کرمان گفت:با تلاش های سازمان بازرسی واطلاعات سپاه تا کنون ۶دستگاه انواع خودروی لوکس و گرانقیمت خارجی از قبیل لندکروزر،پرادو،هیوندا و تعدادی ملک گران قیمت درنقاط مختلف شهر کرمان توقیف شده است .

این مقام قضایی استان کرمان با اشاره به اینکه در بررسی پرونده ها مشاهده می شود که افراد سودجو و مفسدین اقتصادی از طریق شگرد خریداری اموالی در خارج از کشور به وسیله پولهای آلوده و کثیف صرافی های دارای شعب در خارج از کشور اقدام می کنند، خواستار نظارت جدی مسئولان بانک مرکزی بر فعالیت این صرافی ها در خارج از کشور شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دادستان کرمان اختلاس اخبار اجتماعی کرمان استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۰۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری میلیاردی مدیر سابق استقلال علیه سمیعی

عضو پیشین هیات مدیره استقلال که توسط خطیر و سمیعی از ابن باشگاه طرد شد، دست به افشاگری زده است.

به گزارش تابناک ورزشی؛ علیرضا خانی که درگیری‌هایش با خطیر در چندین پرونده مالی منجر به گرفتن اختیار مسایل مالی باشگاه از او شد، از ماجرای حواله‌های خودرو، افزایش عجیب ارقام قراردادها، مشاوران ۴۰۰ میلیونی و برکناری مدیر سرشناس آکادمی مسائلی را فاش کرد و به مالکان جدید در هلدینگ خلیج فارس هشدار داد.

بخشی از افشاگری‌های علیرضا خانی عضو پیشین هیات مدیره استقلال را می‌خوانید:

زمانی که در استقلال حضور داشتم مصوبه هیئت مدیره بود که امضا و بررسی تمامی قراردادها برعهده من و خطیر باشد اما قرارداد کاسکو اولین قرارداد دارای مشکل و ایراد بود و متاسفانه آنها این موضوع را به من ارجاع ندادند و آقایان سمیعی به عنوان معاون حقوقی و عضو هیئت مدیره به همراه خطیر قرارداد را امضا کردند. قرارداد کاسکو، اینگونه بود که روز اول قرار بود ۵۰ درصد مبلغ قرارداد را نقد پرداخت کنند. ۵۰ در صد الباقی بعد از بازی چهارم که بعد از تعطیلی یکماهه (فیفا دی) بود پرداخت شود. مبلغ اولیه قرارداد ۲۴ میلیارد تومان بود.

 

بعداً که در جریان قرار گرفتیم دیدیم بعد از گذشت ۲۰ روز خبری از پول نیست. بعد مشاهده کردیم که قرارداد با امضای آقای سرپرست موقت فعلی یعنی آقای سمیعی و آقای خطیر بوده است. دیدیم آنها پولی به صورت پیش قرارداد دریافت نکردند و تنها ۲ چک اخذ شد. چون من خودم در بانک مرکزی بودم، استعلام چک‌های مذکور را گرفتم. یک چک به نام شخص و چک دوم به نام شرکت تازه تاسیس و کاغذی بود. جالب اینجا است که آن شخص چهار چک برگشتی داشت. یعنی عملاً یک شرکتِ کاغذی و صوری بود این فرد یعنی «شهرام قویدل» مالک کاسکو را خود آقای سمیعی به باشگاه آورده بود. در واقع معرف او همین آقای سمیعی بود.

 

قرارداد یکی از بازیکنان استقلال ۲ ساله بود. رقم آن در سال اول ۲/۵ میلیارد و سال دوم ۳/۵ میلیارد تومان بود. وقتی قرارداد سال اولش تمام می‌شود، قرارداد سال دوم را از ۳/۵ میلیارد تومان به ۱۰ میلیارد تومان تغییر می‌دهند! در صورتی که با همان قرارداد می توانست بازی کند و باید بازی می کرد و نیاز به افزایش قرارداد نداشت.

 

در بحث خودروهای فیدیلیتی که اعضای باشگاه گرفته بودند دو نفر از حساب باشگاه پول خودروی خود را به حساب بهمن خودرو واریز کرده بودند. یکی آقای سمیعی و دیگری آقای مصطفی احمدی مدیر مالی وقت باشگاه بود. چطور ایشان به عنوان کسی که مسئول حقوقی باشگاه است نمی‌داند که اموال باشگاه را نباید در جهت منافع شخصی باشگاه هزینه کنیم؟ البته این آقایان ۲ ماه بعد پول را به حساب باشگاه بازگرداندند ولی خودشان بهتر می دانند که واریز پول از حساب باشگاه به حساب شرکت فروش خودرو ایراد قانونی دارد.

 

تمام مواردی که گفتم دارای مستندات است. ریز جزئیات حساب‌های باشگاه موجود است . در این پرونده سوال مطرح شده که چطور پول باشگاه را به حساب شرکت خودروساز واریز کردید؟ آقایان فتاحی،مومنی، مظلومی و... از جیب خودشان پول دریافت خودرو را واریز کردند اما وقتی از سمیعی سوال کردم گفت آقای احمدی(مسئول پیشین مالی باشگاه) بدون اجازه من این کار را کرده است.جالب است بدانید ما با ۲-۳ مشاور قرارداد داشتیم که با این مشاوران قرارداد ۴۰۰ میلیون تومانی بسته شده بود.پرسیدم چطور این قراردادها امضا شده که سمیعی گفت این موضوعات را به من نمی گفتند.آن مشاوران را صدا زدم و گفتم چطور این قراردادها را امضا کردید، آنقدر از او سوال کردم و گفتم باید به دادگاه بیایید و جواب بدهید، یکی از آنها فرار کرد و رفت، گفت اصلا پول نمی خواهم.

در زمان مددی و فرهاد مجیدی کل قرارداد اعضای تیم به ۲۰۰ میلیارد نمی رسید. سال بعد که ساپینتو با مدیریت جدید حضور داشت قرارداد اعضای تیم نزدیک به ۴۷۰ میلیارد تومان شده بود! یعنی استقلالِ فصل قبل ۴۷۰ میلیارد تومان هزینه کرده بود. ۳۰-۴۰ درصد بازیکنان آن سال قرارداد داشتند ولی قرارداد آنها به شکلی عجیب افزایش پیدا کرد.

 شما فکر می کنید چرا حجت کریمی مدیر سرشناس آکادمیِ باشگاه را از اخراج کرد؟بروید و ببینید چه کسی آن زمان مدیر آکادمی بود. از حاجیلو بپرسید قبل از حضورش چه مسائلی در آنجا اتفاق افتاد؟ اجازه ندادم یک ریال از مردم پول بگیرند. من زمانی که در باشگاه بودم یک فرد خیر آوردم که نزدیک به ۷۰۰ میلیون تومان هزینه کرد. آن زمان اجازه نمی دادیم یک ریال این طرف و آن طرف شود. الان من به مسئولان هلدینگ خلیج فارس هشدار می دهم که در انتخاب خود دقت کنند.                                                                         

دیگر خبرها

  • پرونده مرگ مدیر شهرداری پیچیده شد؛ 3 کارمند در بازداشتند
  • دستگیری متهم کلاهبرداری ۶ میلیارد ریالی رسید جعلی خرید در قم
  • سارق کارت بانکی بیماران و کادر بیمارستان دستگیر شد
  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • یک سرباز آمریکایی در روسیه به اتهام دزدی بازداشت شد
  • حاشیه جدید در لیگ برتر؛ تهدید رضایی به تسویه حساب با حامدی‌فر
  • اتهام مدیران «مأمن سیاسی» و «نگرش امروز» نشر اکاذیب بود
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه
  • افشاگری میلیاردی مدیر سابق استقلال علیه سمیعی
  • افشاگری در خصوص حواله‌های خودرو در استقلال و قرادادهایی که نجومی شد | اتهام به فرشید سمیعی و علی خطیر