Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار بورس،بانک و بیمه  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،   غلامرضا سلیمانی رئیس کل بیمه مرکزی، در مراسم گرامیداشت روز بیمه اظهار کرد: بیش از ۸۵ سال است که بیمه در ایران فعالیت می‌کند و تاکنون با پرتفوی ۱۶۰ هزار میلیارد تومان در قالب شرکت‌های بیمه‌ای در حال ارائه است.

او افزود: هدف بیمه‌های فعال در کشور تأمین خسارات فردی، عمومی و استانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمع‌آوری و استفاده از پول‌های خرد از مردم و کمک به رفاه اجتماعی از دیگر رسالت‌های بیمه مرکزی است.

بیشتر بخوانید: راه اندازی بیمه همگانی در سراسر کشور/ همکاری دانش آموزان برای پرداخت حق بیمه زندگی 

سلیمانی بیان کرد: ضریب نفوذ ۲.۴بیمه نسبت به کشور امارات که برابر ۲.۹درصد  است پایین‌تر بوده و نسبت به کشورهای ترکیه، عربستان، پاکستان، مصر و کویت بالاتر است یعنی جایگاه رتبه بیمه ما درمیان این کشورها بیشتر قرار دارد.

رئیس کل بیمه مرکزی ادامه داد: بیمه مرکزی به دنبال تأسیس مرکز مدیریت ریسک است. صنعت بیمه در جهت تحول سلامت در بخش درمان شرایطی را ایجاد کرد که افراد بتوانند وتحت پوشش بیمه تکمیلی به صورت فردی، گروهی و خانوادگی قرار بگیرند.

او ادامه داد: تاکنون ۱۳.۵ میلیون نفر تحت پوشش بیمه‌های تکمیلی قرار گرفته‌اند. صنعت بیمه همچنین در بخش بیمه زندگی با حذف کرامت انسانی از دریافت بخش اندکی از درآمدهای خانوار در طول دوره زمانی توافقی خوش درخشیده است.

سلیمانی بیان کرد: انتظار داریم در قبال خدمات گسترده بیمه‌ای در کشور دولت ما را از پرداخت انواع مالیات از جمله مالیات بر ارزش افزوده و مالیات‌های مستقیم معاف کند تا مردم برای استفاده از بیمه‌ها تشویق شوند.

رئیس کل بیمه مرکزی افزود: متأسفانه پرتفوی بیمه عمر در بین تمام بیمه‌ها 14.5 درصد است این درحالی است که در سطح دنیا 60 درصد بیمه‌ها را بیمه‌های عمر تشکیل می‌دهند همچنین ۸۰ درصد پرتفوی بیمه‌ها در کشور مربوط به بیمه حوادث و آتش‌سوزی است.

او ادامه داد: از امروز با حضور رئیس جمهور بیمه‌نامه‌ها در کشور به صورت آنلاین صادر و خسارات نیز بعد از کارشناسی دقیق به صورت برخط پرداخت می‌شود.

سلیمانی بیان کرد: خوشبختانه بعد از چندین سال با حضور رئیس جمهور چهره ماندگار صنعت بیمه که جناب آقای غلامحسین جباری هستند را به عنوان چهره برتر تلاش‌گر صنعت بیمه معرفی می‌کنیم.

رئیس کل بیمه مرکزی ادامه داد: حرکت صنعت بیمه تا حدودی قابل قبول است.

در حال تکمیل /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار بیمه اخبار اقتصادی صدور بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۰۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور

محمدحسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، از حادثه‌خیز بودن کشور ایران و به تبع آن استان‌های کشور یاد کرد و گفت : از ۶۶ مخاطره طبیعی و ساخته دست انسان که در جهان شناسایی شده، ۴۴ مورد آن در کشور ما نیز رخ می‌دهد.

وی سیلاب، زلزله، فرونشست زمین، آتش‌سوزی، سرمازدگی، خشکسالی، رانش زمین و ریزگرد‌ها را چند مخاطره اصلی و مهم در کشور اعلام کرد که از بین آنها سیل و زلزله اهمیت دو چندانی دارد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور یاد کرد که حدود یک پنجم آنها بزرگی بیش از چهار ریشتر دارد و افزود: در برخی سال‌ها که شاهد وقوع زلزله‌های بزرگی مثل زلزله بم، زلزله کرمانشاه و... در کشور بودیم، تعداد زلزله‌های سالانه به ۲۰ هزار مورد نیز رسیده است.

نامی با تاکید بر لزوم مقاوم سازی ساختمان‌ها در برابرزلزله با توجه به فراوانی وقوع آن در کشور، اظهار کرد: باید سازه‌ها بگونه‌ای ساخته شود که در برابر زلزله‌های هشت ریشتری مقاوم باشد و اماکن حساس و حیاتی کشور نیز بتوانند در برابر زلزله‌های ۱۰ ریشتری مقاومت کنند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از اهمیت افزایش ضریب بیمه در منازل مسکونی شهری و روستایی برای مقابله با بلایای طبیعی هم یاد کرد و با اشاره به هزینه بالای بیمه یک ساختمان مسکونی در مناطق شهری، افزود: باید به سمت راهکار‌های نوینی برویم که مردم بتوانند با هزینه کمتر منازل خود را بیمه کنند و از سوی دیگر هنگام بروز حادثه و خسارت، یک متولی مشخص برای پرداخت خسارت به آنها وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: تمامی ساختمان‌های دولتی نیز باید بیمه داشته باشند و بالاترین رده یک دستگاه در برابر این موضوع مسئول است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه با اشاره به تغییرات آب و هوایی و تاثیرات آن در شکل‌گیری بحران‌ها، اظهارکرد: در این راستا، پیشگیری از وقوع بحران را در همه زمان‌ها و مکان‌ها به عنوان مهمترین اولویت در دستورکار قرار داده‌ایم. 

وی افزود: طی چندسال اخیر بویژه در سالجاری، شاهد وقوع سیلاب در برخی از مناطق کشور بودیم که اصلا انتظار سیلاب را در آن مناطق نداشتیم که این نشان می‌دهد که وقوع بحران‌هایی مانند سیلاب مربوط به زمان و مکان خاصی نیست، چرا که نظم آب و هوایی در جهان به هم ریخته است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • استاندار مرکزی: آموزش فنی و حرفه‌ای راه نجات کشور است
  • آغاز عملیات خرید تضمینی گندم در ۵ استان کشور
  • جامعه نخبگانی غرب، مفهوم نامه سال ۹۴ رهبر انقلاب را امروز درک کرد
  • ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی، در توسعه سریلانکا مشارکت کند