Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، محمد کبیری (معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی) در حاشیه بازدید از تعاونی معلولین گفت: از روز نخست حضور در معاونت تعاون برای تلاش داشتم برای دو قشر کار ویژه‌ای انجام دهم نخست توان‌یابان عزیز و دوم زنان سرپرست خانوار. در همین راستا تقویت و تغذیه تعاونی‌های توان‌یاب را در اولویت برنامه‌های بخش تعاون قرار دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کبیری ادامه داد: تاکنون 9هزار و 584 نفر توانیاب در تعاونی‌ها عضویت دارند که ما در تلاشیم با افزایش تسهیلات این تعاونی‌ها امکان حضور تعداد بیشتری از عزیزان توانیاب را در تعاونی‌ها فراهم کنیم.

معاون تعاون وزارت کار با بیان اینکه برای شکل‌گیری، تقویت و توانمندسازی این تعاونی‌ها گام‌هایی برداشته شد ادامه داد: به عنوان مثال کمک‌های فنی و اعتباری بودجه‌ای به منظور بهسازی و نوین سازی تجیهزات مورد نیاز این تعاونی‌ها را در اولویت جذب بودجه قرار دادیم و امسال برای اولین بار این بودجه از محل کمک‌های سه دهک اول درآمدی جامعه از ردیف شکل‌گیری و توانمندسازی تعاونی‌ها به استان‌ها ابلاغ شد.

کبیری افزود: امیدواریم بتوانیم پرداخت این تسهیلات را به نحو احسنت انجام بدهیم. به همین منظور تفاهم چهارجانبه معاونت تعاون با سازمان بهزیستی و بانک توسعه تعاون و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون با هدف ایجاد زمینه‌های همکاری برای تشکیل و تغذیه تعاونی‌های متشکل از افراد توان‌یاب برای ارتقای توان علمی، مهارتی و توانمندسازی این افراد و صیانت از اشتغال آن‌ها منعقد کردیم.

وی ادامه داد: اولین قدم اجرایی این‌تفاهم نامه امروز محقق شد و توانستیم 300 میلیون تومان در اختیار تعاونی فتح جم برای بهسازی فضای کسب وکار و تقویت اشتغال 120 نفره آن قرار دهیم.

معاونت امور تعاون وزارت کار با اشاره به مشکلات پیش روی توان‌یابان برای حضور موثر در جامعه افزود: امیدواریم این منابع محدود بتواند بخشی از تقاضای درست و البته بزرگ جامعه توان‌یابان را پوشش دهد. تا بتوانیم از طریق تعاونی‌ها زمینه اشتغال پایدار توان‌یابان را فراهم کنیم تا زمینه رفع تبعیض حضور موثر توان‌یابان در جامعه را فراهم کنیم.

کبیری در پایان تاکید کرد: رویکرد جدید معاونت تعاون تمرکز بر این دارد که بتواند حمایتی از این نوع تعاونی‌ها به منظور توسعه و تقویت آن‌ها داشته باشد و امیدواریم سال آینده شاهد اتفاقات بهتری در این حوزه باشیم.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۰۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیازمند تقویت اقناع در دولت هستیم

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی گفت: در شرایط فعلی کشور، نیازمند به‌کارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود، جامعه باید به طور واضح، زیروبم ماجرا را بداند و تحقق این هدف جز با تقویت اطلاع‌رسانی و به‌کارگیری قدرت رسانه صورت نمی‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نماینده ولی فقیه، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با سیدصولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که ظهر امروز به میزبانی دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شد، با تأکید بر ضرورت رسیدگی دولت به سفره و معیشت مردم اظهار کرد: طرح کالابرگ الکترونیک از جمله طرح‌های موفق اقتصادی در سال‌های اخیر بود که نفع آن به صورت مستقیم به سفره‌های مردم رسید، با وجود این، نباید محدود به اجرای این طرح‌های معیشتی بمانید، در هر شرایط، تمرکز و توجه اصلی شما باید ناظر بر کنترل گرانی باشد، گرانی را باید به هر طریق کنترل کنید ولو اینکه زبان زور پای کار باشد.

وی ادامه داد: اقتدار حکومتی باید در دو عرصه ارز و گرانی پای کار بیاید. البته در سال‌های اخیر، سیاست‌هایی اتخاد شده که مردم به چشم دیده‌اند تهدیدهای دشمن همچون هویت آن‌ها توخالی است، اما در هر حال، تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت همچنان باید در دستورکار دولت باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی خاطرنشان کرد: این یک حقیقت است که با وجود تلاش‌های مستمر و مجدانه در دولت سیزدهم، همچنان دستاوردهای دولت برای مردم به مرحله تجسم عینی نرسیده و ملموس نشده است. به همین دلیل، تأکید ویژه ما بر رسانه و انعکاس فعالیت‌هاست تا بر مردم روشن شود که در چه حوزه‌هایی کار شده و در چه عرصه‌هایی نیاز به فعالیت وجود دارد.

وی افزود: عمده مطالبه مردم در شرایط فعلی متمرکز بر عرصه‌های اقتصادی است و این‌طور نیست که شما تصور کنید همه‌چیز با ارائه آمار و اعداد و ارقام حل می‌شود. خیر؛ در شرایط فعلی کشور، نیازمند به‌کارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود. جامعه باید به طور واضح، زیروبم ماجرا را بداند و تحقق این هدف جز با تقویت اطلاع‌رسانی و به‌کارگیری قدرت رسانه صورت نمی‌گیرد.

امام جمعه مشهد تأکید کرد: در همه قضایا، رمز موفقیت شما مقارن با میزان اخلاصی است که در عمل دارید، وقتی انسان در عمل مخلص باشد، کار او کار خدا می‌شود و در این شرایط، ذات اقدس پروردگار به اراده قاهر خودش اجازه نخواهد داد کار بر زمین بماند.

برخورداری ۶۰ میلیون ایرانی از طرح کالابرگ فجرانه

سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم با اشاره به کاهش قابل توجه نرخ بیکاری در کشور اظهار کرد: اخیراً سامانه‌ای در وزارت‌خانه تعریف شده که آمار کاملی از همه افراد فاقد شغل در هر گوشه از کشور در آن گردآوری شده است؛ به گونه‌ای که به تفکیک هر شهرستان می‌توان استعلام گرفت که افراد زیر خط فقر یا فاقد شغل چه کسانی هستند.

وی با بیان اینکه ۱۹ میلیون خانوار و حدود ۶۰ میلیون نفر جمعیت به عنوان جامعه هدف طرح کالابرگ الکترونیکی در کشور محسوب می‌شوند، گفت: این طرح از اسفند ۱۴۰۱ آغاز شد، اما اجرای آزمایشی آن در برخی نقاط کشور، دولت را مصمم کرد تا ایرادات آن را رفع کرده و به صورت ملی و سراسری اجرا کند. دستور مستقیم رئیس‌جمهور نیز بر استمرار اجرای این طرح دلالت دارد و بنابراین، طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد.

کد خبر 749080

دیگر خبرها

  • سال گذشته شاهد روند کاهشی نرخ بیکاری در کرمانشاه بودیم
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • صادرات ۸۰ میلیون دلاری محصولات تعاونی ها در مازندران
  • ۱۸۵ هزار نفر در کردستان عضو تعاونی‌ها هستند
  • رشد ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • فعالیت ۱۰۴ هزار تعاونی در کشور
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • نیازمند تقویت اقناع در دولت هستیم
  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود