Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی نطنز گفت: بیش از ۱۷ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال غرامت به بیمه شدگان بخش های کشاورزی شهرهای نطنز و بادرود پرداخت شد.

عبدالرضا مهدی بادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از شهرستان نطنز اظهار کرد: در سال زراعی قبل به بخش‌های مختلف کشاورزی و دامداری این شهرستان شامل دام سبک و سنگین طیور، زراعت و باغبانی که توسط بهره برداران بیمه شده و در اثر حوادث مختلف مانند سیل، سرمازدگی، گرمازدگی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. دچار خسارت شده بود با همکاری صندوق بیمه محصولات کشاورزی و بانک کشاورزی این خسارت‌ها پرداخت شد.

وی گفت: با توجه به اینکه تنها راه کمک و جبران خسارت بخش کشاورزی، صندوق بیمه کشاورزی است به همه تولیدکنندگان در رشته های دام، طیور، زراعت، باغبانی و گلخانه‌ها توصیه می‌شود با مراجعه به بانک کشاورزی نطنز و بادرود نسبت به بیمه کردن محصولات خود اقدام نمایند.

به گزارش ایمنا، در شهرستان نطنز ۱۲ هزار هکتار زمین شامل باغات و زمین های زراعی وجود دارد که بیشتر این اراضی در بخش کویری بادرود قرار دارد و سالانه محصولات باغی و صیفی مانند انار، گلابی، گردو، بادام، خیار و طالبی تولید می کند.

کد خبر 398310

منبع: ایمنا

کلیدواژه: جهاد کشاورزی نطنز بیمه محصولات کشاورزی خسارت سرمازدگی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۰۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، منصور امیریان گفت: این همایش با هدف ارتقای شاخص سلامت، پیشگیری و کاهش مخاطرات و آلودگی‌های تهدید کننده سلامت، در زنجیره مواد غذایی با منشا گیاهی و لزوم و اهمیت تولید و عرضه محصولات تولیدی شناسه دار با حضور تولیدکنندگان محصولات کشاورزی و مسئولین شهرستانی و استانی در سالن اجتماعات فرهنگیان شهرستان مرودشت شد.

او افزود: با توجه به اهمیت موضوع سلامت و امنیت غذایی جامعه و اولویت موضوع در سازمان جهاد کشاورزی فارس، مقرر شد محصولاتی که شناسه محصول را دریافت کنند، اجازه صادرات به خارج از کشور و فروش در بازار داخلی را خواهند داشت.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: محصولات باغی شامل کیوی، انگور، سیب، پسته، انار، خرما و مرکبات و محصولات مزرعه‌ای و گلخانه‌ای شامل خیار، گوجه، فلفل دلمه ای، بادمجان و کرفس برای صادرات به خارج از کشور و محصولات بازار داخلی شامل گوجه و خیار گلخانه‌ای و مزرعه ای، پیاز، سیب زمینی، پرتقال و سیب، ملزم به دریافت کد شناسه محصول هستند.

امیریان تصریح کرد: تولید کنندگان محصولات برای ثبت نام و دریافت کد شناسه محصول برای صادرات، قبل از کاشت و بازار داخلی یک ماه قبل از برداشت، به دفاتر نظام مهندسی کشاورزی و مراکز جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • بازدید استاندار خوزستان از هلدینگ کشاورزی در دزفول
  • ۴۰ درصد روستاهای بابل از نعمت گاز برخوردارند
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • پلیس فتا حق۱۷۰میلیاردی کشاورز قلعه گنجی را از یک کلاهبردار گرفت
  • احقاق حق ۱۷۰ میلیاردی کشاورز قلعه گنجی از سوی پلیس فتا
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • صادرات محصولات کشاورزی مراغه به ۲۰ کشور جهان
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال