Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@18:54:18 GMT

فارس من|ورود طلاب به عرصه بازیگری آسیب زا است

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۶۱۹۲۱

فارس من|ورود طلاب به عرصه بازیگری آسیب زا است

مدیر مدرسه اسلامی هنر با اشاره به اینکه ورود طلاب به عرصه بازیگری آسیب‌های اجتماعی به همراه دارد، گفت: اشتباه صورت گرفته این است که سلبریتی را با هنرمند اشتباه گرفتیم، بازیگران الزاماً هنرمند نیستند هرچند بازیگرانی نیز داریم که می‌توان عنوان هنرمند را به آنان اطلاق کرد.

حجت‌الاسلام سید محمدحسین نواب امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم در پیگیری سوژه مردمی ثبت‌شده در سامانه فارس من با عنوان «روحانی بازیگر» اظهار کرد: این‌که مطرح می‌شود حوزه‌های علمیه طلابی را برای ورود به عرصه بازیگری برای نقش‌های روحانی در فیلم‌ها تربیت کنند صحبت درستی نیست که در این صورت این اتفاق می‌بایست برای تمام اقشار جامعه صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بازیگر شغلش بازیگری است و همه می‌دانند شخصیتش واقعی نیست. هیچ بیننده‌ای آنتونی کوئین را با حضرت حمزه اشتباه نمی‌گیرد، ولی هر جا سخن از حضرت حمزه باشد چهره آنتونی کوئینی که در این نقش بازی کرده در ذهن ما تداعی می‌شود؛ نه آنتونی کوئینی که شاید در نقش‌های فاسد نیز بازی کرده باشد.

مدیر مدرسه اسلامی هنر با تأکید بر اینکه‌ شان طلبگی بالاتر از ورود به این عرصه است، گفت: بازیگری اقتضائات خودش را دارد. بازیگر کسی است که توانایی بدنی دارد؛ می تواند راحت گریه کند، بخندد و عصبانی می‌شود.

نواب افزود: بازیگری را نمی توان هنرمندی دانست چراکه هنر آمیخته با خلاقیت است و بازیگر خلاقیتی ندارد و طبق فیلم‌نامه بازی می‌کند. بازیگر حظی از مقامات معنوی یک هنرمند را نبرده است و درحالی‌که همه معتقد هستند هنر زندگی انسان را آمیخته بااخلاق می‌کند ولی می‌بینیم میان بسیاری از بازیگران این‌گونه نیست.

وی با اشاره به اینکه ورود طلاب به عرصه بازیگری آسیب‌های اجتماعی به همراه دارد، گفت: اشتباه صورت گرفته این است که سلبریتی را با هنرمند اشتباه گرفتیم، بازیگران الزاماً هنرمند نیستند هرچند بازیگرانی نیز داریم که می‌توان عنوان هنرمند را به آنان اطلاق کرد.

مدیر مدرسه اسلامی هنر با تأکید بر اینکه در این مدرسه در بخش‌های پژوهشی و آموزش عالی به مباحث نظری هنر مانند اخلاق و هنر، دین و هنر و فلسفه و هنر می‌پردازیم، خاطرنشان کرد: اعتقادداریم هنر زبان ارتباط است و طلبه‌ها باید در بخش‌های فکری هنر توانایی و تخصص داشته باشند و با محتوای دینی که در اختیاردارند بتوانند آثار فاخر هنری تولید کرده و از طریق آن به نشر معارف دینی بپردازند.

انتهای پیام/78009

منبع: فارس

کلیدواژه: هنر مدرسه روحانی حوزه های علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۱۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) بهرام بیضایی به بهاره رهنما: بازیگری نکن!

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • افشای کینه شاه از قم
  • ورود نماینده هلدینگ خلیج فارس به باشگاه استقلال
  • گفتگو با مجری و بازیگر برنامه های نمایشی برای کودکان
  • آغاز بارش باران در غرب کشور؛ کم‌تر از ۲۴ ساعت تا ورود سامانه جدید
  • (ویدئو) بهرام بیضایی به بهاره رهنما: بازیگری نکن!
  • استان فارس برند جهانی در عرصه صنایع دستی محسوب می‌شود
  • آیین پاسداشت استاد سعید امیر سلیمانی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون
  • آسیب‌دیدگی و کشیدگی عضله محمد محبی
  • مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس: تصمیم ما برای حمایت از استقلال جدی است
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود