Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@03:13:58 GMT

میانگین کار مفید در کشور هفته‌ای ۱۵ ساعت است

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۶۲۵۸۴

میانگین کار مفید در کشور هفته‌ای ۱۵ ساعت است

سیدمصطفی قاضی زاده هاشمی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: نیروی انسانی مهمترین نقش را در میزان بهره وری دارد و در اسناد بالادستی کشور از برنامه های دوم تا ششم توسعه و همچنین برنامه های پنج ساله شهرداری تهران به این موضوع توجه خاصی شده است.

وی ادامه داد: براساس برنامه دوم و سوم توسعه شهر تهران، شهرداری موظف شد که شاخص های بهره وری در شهر را احصا و در جهت آن گام بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته قاضی زاده، در این راستا شرکت خدمات اداری شهر که یکی از وظایفش بهره وری در شهر و ارایه خدمات به کلانشهرهای کشور است پیش قدم شد و موضوع ایجاد گفتمان ملی بهره وری را با نهادهای ذی ربط در میان گذاشت و در نهایت با مساعدت دستگاه های مختلف این گفتمان ملی در قالب نخستین همایش ملی بهره وری در مدیریت شهری ششم آذر به میزبانی پایتخت با حضور یکهزار نفر برگزار شد.
وی هدف از این همایش را احصای شاخص ها و توانمندی های شهرهای کشور در زمینه بهره وری عنوان کرد و گفت: این همایش ۲۰ هزار نفر ساعت کار برد و مقدمات برگزاری آن از بهمن سال گذشته کلید خورد.

دبیر همایش ملی بهره وری در مدیریت شهری با بیان اینکه مخاطبان اصلی این همایش، شهرداران و اعضای شوراهای شهرهای مختلف کشور و برخی اعضای مجلس بودند، افزود: ۱۰۰ مقاله در بخش ها مختلف بهره وری در مدیریت شهری به دبیرخانه همالیش ارسال شد که بیشترین آن از سوی مدیریت شهری تهران، اصفهان و شیراز بود.

وی اضافه کرد: ۲ پنل تخصصی در خصوص مدیریت منابع انسانی و کلانشهرها برگزار و دغدغه های امروز شهرها با حضور کارشناسان بررسی و نمایشگاهی در جنب این همایش برای ارائه و انتقال توانمندی ها و تجارب مدیران شهری کلانشهرهای مختلف برگزار شد.

قاضی زاده با بیان اینکه محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید مجلس پیشنهاد داد که دبیرخانه این همایش به صورت دائم ایجاد و این همایش به صورت سالانه یا ۲ سال یکبار برگزار شود، گفت: بلافاصله کارگروهی در این زمینه ایجاد شد و امیدواریم همایش بعدی به صورت بین المللی برگزار شود.

آلودگی هوا سمبل توجه نکردن به بهره وری

دبیر همایش ملی بهره وری در مدیریت شهری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بخش های مختلف این همایش به ویژه مشکلات شهری گفت: آلودگی هوا یکی از مشکلاتی که بیشتر شهرهای ما را درگیر کرده است.

وی با بیان اینکه آلودگی هوا سمبل کمبود و عدم توجه به بهره وری است، افزود: استفاده از خودروهای شخصی با تک سرنشین، کیفیت نامناسب سوخت نشان از کمبود توجه بهره وری است.

قاضی زاده با طرح این سوال که امروز چند مرکز اسقاط خودرو در شهرهای ما فعال است، تصریح کرد: توجه نکردن به بهره وری، آنفولانزی مدیریت است که کشنده است و هم مسری.

وی با بیان اینکه بیش از ۷۰ هزار مگاوات تولید برق در کشور داریم که کمتر از هزار مگاوات از انرژی تجدیدپذیر است، خاطرنشان کرد: تمامی انرژی تولید برق در کشور ایسلند از منابع تجدیدپذیر تامین می شود.

برچسب‌ها شهرداری تهران مدیریت شهری مدیر عامل شرکت خدمات اداری شهرداری تهران بهره وری همایش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری تهران مدیریت شهری بهره وری همایش شهرداری تهران مدیریت شهری بهره وری همایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۲۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد

روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در آئین تقدیر از ۱۰۰ استاد شاگردپرور در اولین دوره اعطای جایزه «شیخ مفید» از اعطا جایزه یک میلیاردتومانی به منتخبان این جایزه فاخر خبر داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همزمان با روز بزرگداشت مقام معلم و به همت بنیاد ملی نخبگان و با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و همچنین قائم مقام بنیاد ملی نخبگان آئین تقدیر از ۱۰۰ استاد شاگردپرور چهارشنبه شب برگزار شد.

هدف از برگزاری این آئین تجلیل و قدردانی از استادانی است که در راستای فرهنگ شاگردپروری اهتمام داشته و به نوعی در کنار مساله آموزش، به امر تربیت و پرورش هم توجه ویژه داشته‌اند.

این استادان در قالب یک طرح غیرفراخوانی که از ۶ ماه قبل آغاز شده بود از طریق دانشجویان دانشکده‌های برتر کشور انتخاب شده‌اند.

در این راستا، از ۲۰ هزار دانشجو از ۵۰ دانشکده کشور اعم از دانشکده‌های فنی مهندسی، پزشکی، علوم پایه و علوم انسانی نظرسنجی شده و در نهایت اساتیدی که بیشترین آرا را در میان دانشجویان کسب کرده‌اند، برای تقدیر در این مراسم دعوت شده‌ بودند.

انسان سازی، یکی از اصلی ترین مسئولیت‌های اصلی دانشگاه‌ها

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در این آئین در سخنانی با بیان اینکه دانشگاه‌های ما همواره مبدا تحول بوده‌اند، گفت: پیش از انقلاب اسلامی بسیاری از جریان‌های انقلاب در دل دانشگاه‌ها شکل گرفت و بعد از انقلاب نیز این دانشگاه‌ها بودند که نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور را تربیت کردند.

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به اینکه، در طول دو سه دهه اخیر یک ماموریت‌هایی در دانشگاه‌ها پررنگ شده‌اند و آن تولید علم بوده است، افزود: بر این اساس، اساتیدی که در حوزه تولید علم مقالات بیشتر، بهتر و باکیفیت‌تری تولید کرده‌اند مورد تشویق و حمایت قرار گرفتند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان، گفت: در مراحل بعد اساتیدی که در حوزه ارتباط با صنعت و حل مسائل کشور گام برداشته‌اند و همه اینها برکاتی برای کشور به دنبال داشته است، این اساتید مورد حمایت قرار گرفته‌اند و ما برای همه آنها یکسری مشوق‌ها و جوایز تعریف کرده‌ایم.

وی در ادامه با بیان اینکه، دانشگاه کارخانه علم آفرینی، خلق نوآوری و فناوری است، در عین حال یکی از اصلی ترین مسئولیت‌های دانشگاه‌ها را انسان سازی دانست و افزود: این مسئولیت که نباید مورد غفلت قرار گیرد، فراتر از سایر وظایف دانشگاه‌ها است و همه این کارها به بهانه پرورش انسان‌ها و شاگردانی است که ما را تکثیر کنند.

چگونگی فرآیند انتخاب ۱۰۰ استاد شاگرد پرور

دهقانی فیروزآبادی در ادامه اظهار کرد: از این جهت امروز افتخار داریم در بین منتخبانی از جمعیت ۲۰ هزار نفری مستعدین بنیاد ملی نخبگان حضور داریم.

وی گفت: مساله‌ای که همواره برای من دغدغه بوده، این است که به عنوان مثال هنگامیکه جایزه‌ای برای استاد نمونه تعریف کرده‌ایم و کلی فرم باید برای آن تکمیل و جمع آوری شود، جالب آن است که افرادی که مشغول به کار واقعی هستند کمتر به دنبال تکمیل این فرم‌ها و مطرح کردن خودشان بوده‌اند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، افزود: لذا ما به دنبال راهکاری بودیم که چگونه می‌توانیم در یک برنامه نخبگانی مخاطب خود را پیدا و بدانیم که از چه اساتیدی باید تقدیر کنیم.

وی ادامه داد: لذا در یک ماموریت دانشگاهی یکسری پرسش‌هایی برای دانشجویان طراحی کردیم تا به واسطه آنها، دانشجویان این اساتید را انتخاب کردند.

دهقانی فیروزآبادی گفت: امروز افتخار دارم که در جمع شما عزیزان به عنوان منتخبان ۵۰ دانشکده برتر کشور، انتخاب شده توسط گروه‌های مختلف از جمله برگزیدگان مسابقات مختلف بنیاد ملی نخبگان و یا نفرات برتر کنکور هستم.

جایزه یک میلیاردتومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در ادامه اعلام کرد که ارزش جایزه فاخر شیخ مفید به احترام این معلم بزرگ، برای اساتید مفید به ارزش یک میلیارد تومان اعتبار در سال است.

دهقانی فیروزآبادی همچنین با بیان اینکه این جایزه از حدود ۱۵ قابلیت برخوردار است، گفت: سقف استفاده اعتبار مالی مستقیم جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید، چهارصد میلیون تومان در سال است، ضمن اینکه استفاده از امکانات شبکه آزمایشگاهی، استفاده از امکان کسر خدمت یا معافیت خدمت سربازی برای دانشجوهای شما، استفاده از پسا دکتری، استفاده از فرصت مطالعاتی خارج از کشور، استفاده از فرصت حضور در کنفرانس‌ها و استفاده از فرصت بازدیدهای علمی از جمله این ۱۵ تا ۱۶خدمتی است که در معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان در قالب یک سبد و به ساده ترین شکل در اختیار ۱۰۰ برگزیده جایزه شیخ مفید قرار خواهد گرفت.

وی در ادامه تاکید کرد: من معتقد هستم که هیچ کسی مثل استادانی چون شما در این جمع نمی‌تواند افراد با استعداد و توانمند را شناسایی، پرورش و مدیریت کند و به اعتقاد من یکصد نفر از اساتید برگزیده این جمع، حتما بهتر از من، معاون من و هرکس دیگری می‌تواند بچه‌هایی که گرد آنها هستند را پرورش داده و تکثیر کنند.

دهقانی فیروزآبادی در پایان ابراز امیدواری کرد که در پایان دوره اول جایزه شیخ مفید بتوانیم یکصد نفر استاد برگزیده فعلی را با نگاه و تربیت شما به ۵۰۰ تا ۷۰۰ نفر تکثیر کنیم.

 معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور پیش تر با تاکید بر اهمیت شاگردپروری توسط استادان دانشگاه تراز و دانشجوپرور از شناسایی و تقدیر ۱۱۰ استاد مطرح این حوزه با اعطای «جایزه شیخ مفید» و بسته حمایتی ۱۰ میلیارد ریالی همزمان با روز معلم خبر داده بود.

دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر اینکه نیاز مبرم امروز عرصه آموزش عالی کشور وجود استادان الگو و محور است، افزود: استادان الگو و پرورش دهنده، می‌توانند هویت‌بخش دانشجوی ما باشند و اتصال تاریخی دانشجویان با ظرفیت‌ها و هویتشان را برقرار کنند. این جنس استادان می‌توانند آگاهی لازم را درمورد گذشته، پیشینه و وضعیت کشور به دانشجویان بدهند و به واسطه این پرورش و آگاهی بخشی، امید و انگیزه را در نیروی انسانی دانش آموخته گسترش و تسری بدهند.

وی تصریح کرد: معاونت علمی ریاست جمهوری با همین رویکرد و در قالب یک طرح غیر فراخوانی که از ۶ ماه قبل آغاز شد، روند شناسایی ۱۱۰ استاد شاگردپرور را در قالب کمیته‌های نخبه محور که بیشتر متشکل از دانشجویانی هستند که با بنیاد ملی نخبگان در ارتباط هستند و شناخت خوبی روی این جنس استادان دارند، آغاز کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور به تقدیر از استادان برگزیده همزمان با سالروز گرامیداشت معلم اشاره کرد و افزود: این ۱۱۰ استاد شناسایی شده اند که همزمان با روز گرامیداشت معلم (دوازدهم اردیبهشت ماه)، طی مراسمی تقدیر می شوند و یک جایزه پژوهشی ۱۰ میلیارد ریالی شامل هدیه نقدی تا اعتبار استفاده از خدمات به شکل دلخواه به ایشان اعطا می شود و از استادان برگزیده، ثبت تجربه و خاطره نگاری می‌شود.

دیگر خبرها

  • زائران حج امسال، دفاع از ملت فلسطین را مورد توجه قرار دهند
  • زائران حج دفاع از ملت مظلوم فلسطین را مورد توجه قرار دهند
  • شهر و حیات مدنی
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری از اساسی‌ترین طرح‌ها در شورا‌هاست
  • کارگران مهم‌ترین رکن مدیریت شهری هستند
  • افتتاح ۲,۹۵۰ پروژه محرومیت‌زدایی در خراسان‌ رضوی
  • نخستین پروانه بهره‌برداری شهرک دولتی صادر شد
  • رسانه‌ها پای کار بیست‌ویکمین همایش پیرغلامان حسینی باشند
  • نخستین پروانه بهره‌ برداری شهرک دولتی صادر شد
  • جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد