Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@12:04:41 GMT

13 میلیارد فروش گیشه‌ی سینماها از ابتدای آذر ماه

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۶۲۸۳۵

13 میلیارد فروش گیشه‌ی سینماها از ابتدای آذر ماه

آخرین آمار فروش فیلم‌های سینمایی تا امروز نیمه آذرماه نشان از حضور یک میلیارد و 160 نفری مخاطب در سینماها دارد که فروشی نزدیک به 13 میلیاردی را برای گیشه سینماها به همراه داشته است.

به گزارش ایسنا براساس اطلاعات و آمار مندرج در سامانه فروش سینمای ایران، انیمیشن سینمایی «آخرین داستان» به کارگردانی اشکان رهگذر با بیش از چهار هزار مخاطب نزدیک به ۶۰ میلیون تومان فروخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اثر با محدودیت سنی ۱۲+ سال از چهارشنبه هفته گذشته ۶ آذرماه روی پرده سینماها رفته و ۲۰ سالن سینمایی در اختیار دارد.

فیلم سینمایی «لیلاج» به کارگردانی داریوش یاری با داشتن سه هزار مخاطب و با محدودیت سنی ۱۲+ سال پس از گذشت یک هفته اکران ۳۷ میلیون تومان فروش داشته و سینمایی «معکوس» ساخته پولاد کیمیایی با داشتن ۵۰ سالن سینمایی و گذشت هفت روز نمایش چهار هزار مخاطب داشته و ۶۰ میلیون تومان فروخته است که بیش از نیمی از این مقدار حاصل فروش در سینماهای استان تهران بوده است.

فیلم کمدی «مطرب» به کارگردانی و تهیه کنندگی مصطفی کیایی پس از گذشت حدود یک ماه  نمایش و در اختیار داشتن ۱۸۰ سالن سینمایی نزدیک به یک ونیم میلیون مخاطب داشته و تا امروز به فروشی بیش از ۱۷ میلیاردی رسیده است.

فیلم «تورنادو» به کارگردانی و تهیه کنندگی سید جواد هاشمی با ۴۷ هزار مخاطب ۴۴۳ میلیون تومان فروش داشته و با اکران از ۱۵ آبان ماه در ۱۳۱ سینمای کشور روی پرده نمایش پیدا کرده است.

فیلم ماجراجویانه «منطقه پرواز ممنوع» ساخته امیر داسارگر پس از گذشت یک ماه از اکران و در اختیار داشتن ۱۶۴ سالن سینمایی یک میلیارد و ۵۷۰ میلیون تومان فروش داشته و ۲۰۸ هزار مخاطب پای تماشای این فیلم نشستند.

فیلم کمدی «چشم و گوش بسته» ساخته فرزاد موتمن با جذب ۳۷۲ هزار مخاطب، چهار میلیارد و ۵۳۸ میلیون تومان فروش داشته است. این اثر با گذشت یک ماه از شروع اکرانش ۱۶۹ سینما در اختیار دارد.

انیمیشن سینمایی «بنیامین» به کارگردانی محسن عنایتی با جذب ۸۷ هزار مخاطب و در اختیار داشتن ۱۴۴ سالن سینمایی در مجموع تهران و شهرستان در حدود یک ماه اکران، ۷۵۶ میلیون تومان فروش داشت که از این مقدار ۲۹۴ میلیون حاصل فروش در تهران بوده است.

فیلم «سمفونی نهم» ساخته محمدرضا هنرمند و تهیه کنندگی زینب تقوایی با گذشت تقریبا یک ماه از آغاز اکرانش روی پرده سینماها نزدیک به ۴۷ هزار مخاطب داشته است و ۶۰۷ میلیون تومان فروش داشته است. این فیلم سینمایی تا کنون در ۸۶ سینما روی پرده رفته است.

فیلم سینمایی «هزارتو» به کارگردانی امیرحسین ترابی و تهیه‌کنندگی سپهر سیفی در مجموع تهران و شهرستان و پس از گذشت یک ماه و نیم از شروع اکران، نزدیک به پنج میلیارد تومان فروخته است. این اثر با نمایش در ۱۶۳ سینما در کشور ۳۷۹ هزار مخاطب داشته است.

فیلم «خانه پدری» کیانوش عیاری با توجه به اکران محدودش در ۲۵ سینماها و محدودیت سنی 12+ سال تا امروز بیش از ۹۷ هزار مخاطب داشته و یک میلیارد و ۵۳۳ میلیون تومان در گیشه سینماها فروخته است.

فیلم «خداحافظ دختر شیرازی» ساخته افشین هاشمی و تهیه کنندگی فرشته طائرپور با بازی شبنم مقدمی، افشین هاشمی، آیسان حداد، مونا فرجاد، حسین محب‌اهری، ونوس شمس و رویا تیموریان از امروز ۱۳ آذرماه روی پرده سینماها رفته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اعلام آمار فروش فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۲۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«کمی دیرتر» به چاپ هفدهم رسید

این اثر که از چهار فصل زمستان، پاییز، تابستان و بهار تشکیل شده، نگاهی متفاوت و نقادانه به فضای انتظار جامعه امروز است. رمان با یک اتفاق شگفت و غریب آغاز می‌شود، جشن نیمه‌شعبان و مجلسی پرشور و بسیاری که فریاد «آقا بیا» سرداده‌اند… در این میان جوانی و فریادی که: «آقا نیا…» این شروع جذاب ما را با شخصیت‌هایی آشنا می‌کند که همه مدعی انتظارند اما وقتی هنگام عمل می‌رسد و هنگامه عمل به شعارها می‌رسد، آن نمی‌کنند که می‌گفتند. رمان در فضایی مکاشفه‌گونه و بی‌زمان پیش می‌رود و مواجه همه آدم‌ها را می‌بینیم با قصه ظهور… و کشف چرایی «آقا نیا» ی جوان.

شجاعی در این رمان همه اقشار و همه آدم‌ها را با بهانه‌هایشان برای نخواستن امر ظهور، دقیق و ظریف معرفی می‌کند. تا آنجاکه حتی به راوی هم رحم نمی‌کند و در فضایی بسیار بدیع، خودش را هم در معرض این امتحان می‌گذارد. نویسنده در «کمی دیرتر» همه آفت‌های انتظار را با شخصیت‌های قصه‌اش برای مخاطب روایت نمی‌کند، بلکه به تصویر می‌کشد و نشانش می‌دهد… انسان‌های مدعی انتظار و منتظر ظهور غریبه نیستند؛ خودمانیم و شجاعی در رمانش به خوبی به این زبان دست یافته که وقتی از هر قشر و صنف و گروهی یک نمونه آورده با مصادیق کار ندارد و در پی اثبات شمول ادعایش است.

نویسنده در پایان همه موشکافی‌ها در نقد منتظران به دنبال آن است که مخاطب منتظر واقعی را بشناسد و ببیند که انتظار به فریادهای بلند «آقا بیا» نیست؛ به دلی است که برای حضرت می‌تپد و اخلاصی که میان زندگی جاری است و آقایی که خودش به دیدار منتظرانش می‌آید…

خدیجه زمانیان یزدی

دیگر خبرها

  • «مست عشق»، «سال گربه» را جاگذاشت/ عبور «آسمان غرب» از «آپاراتچی»
  • «میان ستاره‌ای» نولان اکران مجدد می‌شود
  • «کمی دیرتر» به چاپ هفدهم رسید
  • گیشه روزنامه بازار پادکست |تیتر خوانی روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت
  • بحران ادبیات داریم
  • کاش تلویزیون، این مدلی نبود
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • سینماها عصر جمعه تعطیل می‌شوند
  • گیشه روزنامه بازار پادکست |تیتر خوانی روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت
  • ۳ فیلم سینمایی در راه اکران سینماها