Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان کرسی دانشجویی با موضوع "توسعه فرهنگ کسب و کار تعاونی" به همت جهاد دانشگاهی گلستان و با حضور رئیس خانه تعاونگران استان و رئیس اداره تشکیل تعاونی های استان در دانشگاه جامع علمی کاربردی جهاددانشگاهی گرگان برگزار شد.

رئیس خانه تعاونگران استان گلستان در این کرسی دانشجویی اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که ذهن افراد و به خصوص افراد تحصیل کرده و دانشجو را به خود مشغول می‌کند مسئله اشتغال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امید شکری با بیان اینکه مسئله اشتغال به معضلی تبدیل شده که تمام افراد جامعه به خصوص افراد تحصیل کرده و دانشجویان را درگیر کرده است، گفت: یکی از راهکارهایی که می تواند باعث ایجاد اشتغال شود، راه اندازی یک کسب و کار تعاونی است به این معنا که عده ای از افراد با همکاری هم در جهت ایجاد کسب و کار پایدار فعالیت کنند.

وی در ادامه بیان کرد: برای راه اندازی یک کسب و کار تعاونی اولین الزام تعدد افراد است، به این معنا که تعاونی باید به دنبال جمع آوری ایده کوچک و سرمایه اندک در جهت ایجاد کسب و کار بزرگ باشد.

رئیس خانه تعاونگران استان گلستان با اشاره به اینکه حداقل افرادی برای راه اندازی تعاونی، ۷ نفر است، تصریح کرد: اولین اقدامی که افراد باید برای راه اندازی کسب و کار انجام دهد این است که موضوع شرکت تعاونی، هدف از تشکیل آن و ظرفیت خدماتی که افراد در شرکت تعاونی می خواهد ارائه دهند به طور مشخص در نظر بگیرند.

همچنین در ادامه رئیس اداره تشکیل تعاونی های استان گلستان نیز گفت: از ۱۱ هزار و ۵۲۶ تعاونی که در استان گلستان به ثبت رسیده، تنها ۲۷۴۵ تعاونی فعال هستند.

سیدزمان حسینی، به ویژگی‌های یک تعاونی موفق اشاره کرد و گفت: اولین ویژگی تعاونی‌های فعال استفاده از افراد تحصیل کرده و متخصص در کنار افراد باتجربه است که به نوعی تجربه همراه با فکر و تخصص در کنار هم قرار گرفته و باعث پیشرفت و موفقیتشان شده است. ویژگی دیگر تعاونی های موفق، داشتن هدف و دوراندیشی در تعاونی است.

وی افزود: تشکیل اتاق فکر به موفقیت یک تعاونی کمک شایانی خواهد کرد و می تواند سومین ویژگی یک تعاونی موفق باشد و این در صورتی است که این افراد متشکل از افراد باتجربه، اقتصاددانان و حتی اساتید دانشگاه ها باشند که به نوعی باعث تضمین موفقیت یک تعاونی می شود.

رئیس اداره تشکیل تعاونی های استان گلستان بیان کرد: چهارمین ویژگی، کمک به افرادی است که منتخب اکثریت اعضاء تعاونی هستند و به خاطر کسب موفقیت تعاونی باید از آن ها حمایت شود.

حسینی ویژگی دیگر یک تعاونی موفق را توسعه سرمایه مالی تعاونی دانست و گفت: سود تعاونی نباید راکد باقی بماند، بلکه باید در جهت سود دهی بیشتر از آن استفاده شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی جهاد دانشگاهی تعاون گلستان تعاوني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۳۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۹ درصد فوتی های سال گذشته در گلستان افراد زیر ۱۸ سال بودند

به گزارش خبرنگار مهر، عادل مصدقی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: موضوع آموزش و فرهنگ نقش مهمی در ایمنی شبکه حمل و نقل بر عهده دارد که آن را در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه ۱۹ درصد فوتی‌ها سال قبل در استان گلستان افراد زیر ۱۸ سال بودند که گواهینامه نداشتند، افزود: این موضوع نشان می‌دهد در بحث آموزش و فرهنگ سازی باید به طور جدی وارد شویم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان با بیان اینکه ۵۶ درصد جان باختگان تصادفات استان گلستان مربوط به عابرین پیاده و راکبان موتورسوار است، گفت: عامل انسانی می‌تواند در بیش از ۷۰ درصد ایمن سازی شبکه حمل و نقل نقش داشته باشد.

وی یادآور شد: در حوزه زیر ساخت راه‌های استان ۸۰۰ میلیارد تومان پروژه در دولت سیزدهم به بهره برداری رسید.

مصدقی اظهار کرد: گلستان با ۹۵ نقطه حادثه خیز بعد از استان تهران دومین استان حادثه خیز کشور بود که تا پایان سال گذشته ۴۷ نقطه ایمن سازی شد که سعی داریم ۴۸ نقطه باقی مانده را تا پایان سال ایمن سازی کنیم.

وی یادآور شد: سال گذشته هزار و ۵۰۰ دانش آموز و هفت هزار راننده موتور سیکلت تحت آموزش قرار گرفتند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان گفت: در سفرهای نوروزی امسال ۶۱ در صد کاهش تلفات داشتیم که نشان می‌دهد در بحث آموزش توانستیم به خوبی ورود کنیم.

کد خبر 6090476

دیگر خبرها

  • ۹۰ درصد استارت‌آپ‌ها محکوم به شکستند/عدم بازارسنجی علمی فعالیت‌های جدید و نو
  • نتانیاهو: احتمال رسیدن به معامله تبادل اسرا اندک است
  • فعالیت ۱۰۴ هزار تعاونی در کشور
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • 5 چالش اصلی کسب و کارهای کوچک
  • خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند
  • ایده‌های کسب و کار در دوران سربازی + با سرمایه زیر 10 میلیون
  • ۱۹ درصد فوتی های سال گذشته در گلستان افراد زیر ۱۸ سال بودند