Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رای الیوم: طرح ساخت اسکله شناور در سواحل غزه به عنوان طرح جداسازی نوار غزه از فلسطین به معنای شکست نظامی رژیم صهیونیستی در برابر مقاومت است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از رای الیوم، طرح ساخت اسکله شناور در سواحل غزه و فرودگاه بین المللی در این منطقه، به عنوان طرح جداسازی نوار غزه از فلسطین، به معنای شکست نظامی رژیم صهیونیستی در برابر مقاومت فلسطینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


روزنامه اینترنتی رای الیوم که در لندن به روز می‌شود در مقاله‌ای به قلم فایز ابو شماله نوشت: نفتالی بنت وزیر جنگ افراطی اسرائیل موضوع ساخت جزیره شناور در سواحل غزه را مطرح و رئیس ستاد ارتش درباره این طرح رایزنی کرد و جزئیات آن در شبکه دوازده تلویزیون اسرائیل بررسی شد. به نظر من صرف مطرح شدن این طرح از سوی وزیر حمل و نقل اسرائیل در چند سال قبل نشان می‌دهد فکر جدی اسرائیل برای خلاص شدن از نوار غزه ناگهان مطرح نشد بلکه پس از آن مطرح گردید که عرصه سیاسی و نظامی بر آن تنگ شد و پس از آنکه به این نقطه رسیدند که پاکسازی مقاومت از نظر نظامی محال و همچنین تغییر واقعیت حاکم بر غزه صرفا با توسل به زور، غیرممکن است. متوسل شدن اسرائیل به طرح ساخت جزیره شناور در سواحل غزه و فرودگاه بین المللی در اوج مذاکرات برای توقف حمله به غزه در سال 2014 مطرح گردید.
صرفنظر از تعدد دیدگاه‌ها برای استفاده حداکثری از این طرح، در اصل طرح جدا سازی غزه به معنی شکست نظامی اسرائیل در برابر مقاومت فلسطینی است و این امر باید مبنایی ملی در بحث و بررسیها، راه حلها، نقد‌ها و اعتراض به این موضوع باشد.
بدون تردید طرح جدا سازی غزه از نظر سیاسی به نفع اسرائیل خواهد بود و پیشنهاد ایجاد اسکله شناور، طرحی اسرائیلی است و ساخت فرودگاه بین المللی با هزینه کمک کنندگان نیز پیشنهاد اسرائیل است. همه این‌ها خارج از این منطق نیست که می‌گوید: ارتش اسرائیل نتوانست در نبرد پیروز شود و بنابراین به این حیله متوسل شد و برای رهایی از غزه آسانترین راه را انتخاب کرد.
در حاشیه طرح احداث بندر شناور در دریای غزه چند پرسش مطرح می‌شود. از جمله اینکه چه کسی از ساخت بندر شناور، فرودگاه بین المللی، منطقه صنعتی، بیمارستان میدانی و تقدیم تسهیلات حیاتی به مردم در غزه بیشتر منتفع خواهد شد و چه کسی از رفاه در غزه زیان خواهد دید؟
آیا جنبش حماس متهم به موافقت با ساخت بندر، بیمارستان و منطقه صنعتی در مرز‌های غزه است یا اینکه محمود عباس زمانی که تحریم‌ها اعمال و حقوق قطع شد، چنین تصمیمی گرفت؟ آیا همه فلسطینی‌ها از طرح ساخت جزیره شناور استقبال می‌کنند یا برخی از آن‌ها طرح استقلال غزه را رد می‌کنند و آزادی غزه برایشان ناخوشایند است؟
آیا غزه در قالب معامله قرن به یک کشور مستقل تبدیل خواهد شد تا کرانه غربی به یکی از ضواحی اسرائیل تبدیل شود؟
آیا محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان از قبل از این طرح خبر دارد یا اینکه ساز و کار تفاهمات با جنبش حماس بطور سری و به دور از چشم رسانه‌ها انجام گرفت؟
آیا سران کشور‌های عربی از جزئیات این طرح با خبرند و نقش فرستاده سازمان ملل متحد و فرستاده قطر در این زمینه چیست؟
ده‌ها پرسش به ذهن خطور می‌کند، اما محوری که همه بحث‌ها باید در اطراف آن انجام گیرد این است که: آیا اسرائیل از نظر نظامی بر غزه پیروز شد یا اینکه در برابر پایداری غزه شکست خورد؟ این پرسشی است که جواب کافی به همه پرسش‌های یاد شده می‌دهد و ویژگی‌های مرحله‌ای سیاسی را که ملت فلسطین با خون، فداکاری، گرسنگی و صبرش نگاشته است، ترسیم می‌کند و با مقاومت، ریسمان تحریم‌ها را می‌گسلد، با پایداری محدودیت‌های صهیونیست‌ها را در هم می‌شکند، به همتای آن‌ها تبدیل می‌شود و در دل تل آویو وحشت ایجاد می‌کند. تل آویو قلم را به مقاومت فلسطینی تسلیم کرد تا با دستان خود ویژگی‌های مرحله جدیدی از عزت فلسطینی را ترسیم کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: طرح صهیونیست احداث اسکله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۴۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، اکبری افزود: محور خاش- سراوان یکی از معابر رسمی و مهم در محدوده این استان با کشور پاکستان است که نقش مهمی در مبادلات تجاری و توسعه اقتصادی این استان و شرق کشور دارد که با پیگیری‌های این اداره کل برای نخستین بار ساخت بزرگراه در این مسیر از محل اعتبارات ملی آغاز شد.
وی ادامه داد: طول کلی محور خاش- سراوان ۱۵۱ کیلومتر است که بر اساس برنامه ریزی انجام شده ساخت بزرگراه در این مسیر در قالب شش قطعه اجرایی می‌شود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان هدف از ساخت بزرگراه را افزایش ایمنی و کاهش تصادفات جاده‌ای، افزایش سرعت و ظرفیت مسیر، تسهیل در تردد زوار اربعین و توسعه و رونق اقتصادی این خطه برشمرد.
اکبری با بیان اینکه وقتی مبحث ترانزیت در سیستان و بلوچستان در اولویت قرار دارد، انتظار می‌رود که شبکه بزرگراهی نیز تسهیل کننده آن باشد، گفت: امید می‌رود با اجرای این طرح ها، روند توسعه راه که زیربنای پیشرفت همه بخش‌های دیگر است، سرعت گرفته و علاوه بر ایجاد اشتغال بیشتر، شاخص‌های توسعه اقتصادی نیز روز به روز گسترش یابد.

دیگر خبرها

  • گزارش رسانه صهیونیست از فریبی به نام اسکله غزه + فیلم
  • پشت پرده ساخت اسکله روی هزاران تن آوار خانه‌های فلسطینیان
  • مقام حزب‌الله: ایران بازدارندگی ساختگی اسرائیل را نابود کرد
  • الهندی: پاسخ ایران ثابت کرد اسرائیل قادربه حفاظت از خود نیست
  • احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان
  • حمله به رفح کارت بازی اسرائیل برای آزادی اسرااست/مقاومت آماده است
  • ورود کشتی جنگی آمریکا به ساحل غزه/ حماس با پیشنهاد چین موافقت کرد/ هشدار درباره وقوع فاجعه در رفح
  • ورود کشتی جنگی آمریکا به ساحل غزه/ حماس با پیشنهاد چین موافقت کرد
  • ورود کشتی جنگی آمریکا به ساحل غزه
  • ساخت مراحل اولیه اسکله آمریکایی‌ها آغاز شد/ کشتی نظامی آمریکا در ساحل غزه پهلو گرفت