Web Analytics Made Easy - Statcounter

اواخر هفته گذشته خبری حیرت‌آور در فضای مجازی منتشر شد مبنی بر اینکه حامد آس اهل شهر مهر ملکشاهی استان ایلام که مادرزادی کرو لال است، بیستم آبان خانه شان را به قصد زیارت امام رضا ترک کرد اما این پسر ناشنوا در خرم اباد توسط کلانتری به عنوان تبعه افغانی دستگیر شد .

حامد آس، پس از دستگیری به اردوگاه ابراهیم‌آباد محل اسکان اتباع افغان در شهرستان اراک منتقل و از آنجا به افغانستان فرستاده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از انتشار این خبر دادگستری لرستان این مطلب را تکذیب و اعلام کرد حامد آس پرونده‌ای در این شهرستان نداشته و این مطلب کذب است.

برای بررسی این موضوع و روشن شدن زوایای این مساله خبرنگار ایرنا موفق به تماس با دایی حامد آس شد.

تشریح ماجرای سردرآوردن حامد از افغانستان

نبی نمازی ظهر امروز چهارشنبه توضیح داد: حامد متولد سال ۸۰ است که بصورت مادزادی معلولیت شنوایی دارد و دو برادر دیگرش هم معلولیت شنوایی و جسمی، حرکتی دارند.

وی ادامه داد: حامد با وجود اینکه قدرت تکلم نداشته و بیسواد مطلق است ولی مهارت زیادی در موتور سواری دارد و به صورت حرفه‌ای رانندگی با موتورسیکلت را مسلط است.

وی اضافه کرد: وی ۱۸ آبان ماه امسال با اشاره به خانواده‌اش می‌گوید که می‌خواهد به زیارت امام رضا(ع) برود و از آنها می‌خواهد برایش کلاه ایمنی بخرند ولی با مخالفت آنها روبرو شد که در نهایت ۲۰ آبان ماه به منزل مادربزرگش در شهر ایلام می‌آید و همان روز از منزل خارج شده و دیگر مراجعه نکرد.

وی یادآور شد: بعد از اینکه خبری از حامد نبود ما با مراجعه به پلیس ۱۱۰ ایلام مشخصات حامد و شماره پلاک موتورش را اعلام کردیم که در نهایت دوم آذرماه امسال مامور آگاهی ایلام با ما تماس گرفتند که موتور حامد در کلانتری ۱۲ شهر خرم‌آباد استان لرستان توقیف شده است.

وی در ادامه گفت: پس از کسب این اطلاع ما به شوق پیدا شدن حامد به لرستان مراجعه کردیم که مسئولان کلانتری ۱۲ شهر خرم‌آباد اعلام کردند حامد چند روز اینجا بازداشت بوده که در نهایت به تشخیص قاضی، اداره اماکن و رئیس کلانتری ۱۲ شهر خرم‌آباد با عنوان اینکه تبعه افغانستان است به اردوگاه ابراهیم‌آباد اراک محل نگهداری افغان‌ها منتقل شده است.

وی افزود: پس از اینکه به شهر اراک و این اردوگاه مراجعه کردیم اعلام کردند حامد به شهر مرزی تایباد نزدیک مرز ایران و افغانستان در مشهد منتقل شده است تا به افغانستان اعزام شود.

وی اظهار داشت: پس از مراجعه در این منطقه نیز به ما اعلام کردند که حامد ۲۸ آبان ماه با نام بابا خان به عنوان تبعه افغان از کشور خارج  و به شهر هرات کشور افغانستان منتقل شده است و تصاویری که از حامد گرفته بودند را به ما نشان دادند.

دایی حامد گفت: پدر حامد اکنون به شهرستان لرستان عزیمت و در حال پیگیری شکایت از دادگستری و پلیس لرستان است و عمو و پسر عمومی حامد نیز برای پیدا کردن حامد به شهر کابل در افغانستان سفر کرده‌اند.

وی گفت: حامد تلفن همراه داشته و چند شماره نیز در آن ذخیره بوده ولی هیچ تماسی با خانواده و بستگانش گرفته نشده است.

علت تکذیب تشکیل پرونده به اسم حامد در دادگستری لرستان

با وجود اظهارات دایی حامد آس اما دادگستری لرستان روز گذشته اعلام کرد که چنین فردی پرونده‌ای در دادگستری لرستان ندارد.

معاون رییس کل دادگستری لرستان گفت: هیچگونه پرونده‌ای در رابطه با فرد معلول ایلامی که گفته می‎شود به افغانستان فرستاده شده در این استان تشکیل یا بررسی نشده است.

حجت‌الاسلام علی سبزواری افزود: در دستگاه قضایی لرستان و مرکز استان هیچگونه پرونده‌ای تحت عنوان حامد آس یا مشابه اسم وی تشکیل نشده و ثبت نشده است و هیچیک از همکاران قضایی به آن رسیدگی نکرده‌اند.

دایی حامد در این خصوص گفت: حامد قدرت تکلم ندارد و از طرفی بیسواد مطلق است و توانایی بیان اسمش را نداشته و به همین دلیل دادگستری لرستان اعلام کرده پرونده ای بنام این معلول در این شهرستان تشکیل نشده است که دور از انتظار نیست.

مکاتبه با حوزه توانبخشی سازمان بهزیستی برای بازگشت حامد به کشور

مدیرکل بهزیستی ایلام از ورود این اداره کل برای پیدا شدن معلول مفقود شده اهل شهرستان ملکشاهی در کشور افغانستان خبر داد.

زهرا همتی افزود: این مساله  از طریق خانواده این معلول در فضای مجازی اعلام و با مراجعه این خانواده صبح دوشنبه هفته جاری این دستگاه برای پیدا کردن این معلول وارد کار شد.

به گفته همتی، در این زمینه بستگان این معلول به این اداره کل مراجعه و مکاتبه و رایزنی لازم با حوزه توانبخشی سازمان بهزیستی کشور انجام گرفته است تا از طریق مراجع ذیربط اقدام لازم برای بازگشت این معلول به کشور انجام شود.

مقصر کیست؟

ماجرای حامد آس، شوق زیارت امام رضا(ع) و انتقالش با عنوان باباخان به افغانستان اگرچه در هاله‌ای از ابهام و هزاران سوال بی‌جواب قرار گرفته است و مقصر اصلی این ماجرا را نگارنده به عهده خوانندگان می‌گذارد اما آنچه اهمیت دارد بیقراری و تلاش این خانواده برای پیدا کردن فرزنشان است که توانایی تکلم نداشته و حدود  ۲۰ روز است همچنان منتظر خبر پیدا شدنش هستند.

پدر حامد از عشایر شهر مهر ملکشاهی است که اکنون کار و زندگیش را تعطیل کرده و شهر به شهر در جستجوی فرزندش است به امید آنکه او را بار دیگر در آغوش بکشد.

بیشتر بخوانید/ انتقال عجیب پسر کرولال ایلامی به افغانستان

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۵۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۴ درصد حوادث‌برق خراسان رضوی معلول شتابزدگی است

جواد کافی کُندری مسئول حوادث شرکت توزیع برق خراسان رضوی گفت: تعجیل و شتابزدگی در کار‌ها مهمترین دلیل وقوع حوادث در حوزه برق بوده و عدم کاربرد تجهیزات ایمنی مناسب عامل دوم شناخته شده است.

او افزود: به کارگیری ابزار و تجهیزات فنی و ایمنی مناسب می‌تواند از بروز حادثه جلوگیری کند و اگر حادثه‌ای هم رخ دهد از شدت آن می‌کاهد و یا حتی ممکن است وقوع آن را به صفر برساند.

مسئول حوادث شرکت توزیع برق خراسان رضوی ادامه داد: برخی از حوادث حوزه برق که از آنها به عنوان «حوادث به خیر گذشت» یاد می‌کنیم گزارش نمی‌شود، اما این حوادث که کسی در آنها آسیب نمی‌بیند نقطه خطر را نشان می‌دهد.

کندری بیان کرد: اگر درس‌های لازم از حوادث ختم به خیر گرفته شود، حوادث جزئی و جدی رخ داده بسیار کاهش خواهد یافت.

او با بیان اینکه تعداد حوادث برق عمومی یا مردمی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش یافته است، تصریح کرد: از ۱۵ مورد حادثه رخ داده در این حوزه ۹ مورد برق گرفتگی و «آرک زدگی» فشار متوسط بوده و سایر حوادث به دلیل تصادفات رانندگی یا برق گرفتگی فشار ضعیف رخ داده است.

مسئول حوادث شرکت توزیع برق خراسان رضوی تاکید کرد: لزوم سرمایه گذاری برای اطلاع رسانی خطرات شبکه و تاسیسات در بین آحاد جامعه به خصوص طرح‌های ساختمانی با توجه به این حوادث آشکار است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • ۱۳ زندانی به صورت الکترونیکی با رئیس کل دادگستری استان لرستان ملاقات کردند
  • رقص آذری و هندی حامد آهنگی و آقای بازیگر!
  • رسیدگی به پرونده های رفع تداخلات ارضی از اولویت‌های دستگاه قضایی است
  • (ویدیو) فیلم رقص آذری حامد آهنگی و بازیگر سرشناس ! / همه به وجد آمدند
  • ۱۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان ایلامی خریداری شد
  • تردد سخت ۲ هزار معلول در شهر چابهار
  • ۸۴ درصد حوادث‌برق خراسان رضوی معلول شتابزدگی است
  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • اوسمار: رفیعی مقصر ۴ گلی که از آلومینیوم خوردیم، نبود
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است