Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین دوره فستیوال فیلم‌های ایرانی در ویتره با عنوان «نسل نوین سینمای ایران» ازتاریخ ۱۱ تا ۱۵دسامبر ۲۰۱۹  برابر با ۲۰ الی ۲۴ آذر ماه ۱۳۹۸ ، در شهر ویتره برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز ایران و فرانسه، فاطمه شادمان معاون، مرکز ایران وفرانسه درخصوص چرایی برگزاری این جشنواره در شهر ویتره گفت: یکی از اولین فرانسویانی که به ایران سفر کرد و در سال ۱۶۰۶ میلادی به دربار شاه های ایران راه یافت پیر اولیویه مالرب(Pierre-Olivier Malherbe) نام داشت که ساکن ویتره بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه براین شهردار شهر، آقای پیر مئنوری (Pierre Méhaignerie) از وزرای اسبق فرانسه و علاقمند به ایران است؛ به همین دلیل ما در تاریخ ۱۱ تا ۱۵ دسامبر ۲۰۱۹ میزبان اولین گروه از کارگردانان ایرانی خواهیم بود.

وی در ادامه با اشاره به حضور فعال بانوان در این جشنواره افزود: از جمله اولویت های مرکز ایران و فرانسه، جوانان و زنان است. در عرصه هنر و سینما هم جوانان و زنان فعالی داریم که آثاری خلق کرده‌اند که در تاریخ هنر معاصر ماندگار شده است. از آنجا که دغدغه خاطر مرکز ما شناساندن واقعیت های ایران است در یک سال گذشته درصدد برآمدیم تا فستیوال فیلم های ایرانی را در فرانسه برپا کنیم و دربرپایی آن هم به هردو حوزه زنان وجوانان نگاه ویژه ای داشتیم به طوری که هر شش کارگردان حاضر در فستیوال جزو قشر جوان محسوب می شوند و ۳ نفرشان هم خانم هستند.

عضو کمیته برگزاری فستیوال فیلم ایرانی در ویتره در خصوص برنامه‌های این فستیوال گفت: در اولین دور از برگزاری این فستیوال علاوه بر بخش اصلی، بخش های جانبی نیز پیش بینی شده است. براساس برنامه ریزی که صورت گرفته قرار است روزپنجشنبه ۱۲ دسامبر ساعت ۲۰ به وقت محلی با اکران فیلم «رقصِ خاک» اثر ابوالفضل جلیلی مراسم افتتاحیه این فستیوال با حضور وی و سایر کارگردانهای ایرانی و نیز مسئولین استانی و شهردار ویتره آغاز شود. در ادامه و طی روزهای  جمعه سیزدهم و شنبه چهاردهم دسامبر مجموعا دوازده سانس و از هر فیلم دو سانس به کارگردانی حمید رضا قربانی، ابراهیم مختاری، حسین نمازی، رقیه قیدی، آناهید آباد و رقیه توکلی اکران خواهیم داشت که در پایان هر یک نیز با حضور آنان جلسه گفتگو و پرسش و پاسخ برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: در حاشیه این فستیوال همچنین چند اثر مستند، انیمیشن و فیلم کوتاه از کارگردانان ایرانی نظیر مهرداد اسکویی، محمد رضا عابدی، عبدالله علیمرادی و علی نظری به نمایش در خواهد آمد. از دیگر برنامه های جانبی این فستیوال به برگزاری چند نشست در راستای معرفی ایران و آتلیه خوشنویسی ایرانی با حضور استاد رمضانعلی واشقانی فراهانی می توان اشاره کرد.

در پایان هم شامگاه شنبه ۱۵ دسامبر نیز شهر تاریخی ویتره میزبان مراسم اختتامیه خواهد بود که در این مراسم علاوه بر اکران فیلم منتخب فستیوال از کارگردان برتر بر اساس آرا تماشاگران نیز تقدیر خواهد شد.

 بر اساس پیش بینی های صورت گرفته روز دوشنبه ۱۶ دسامبر اهالی شهر رن مرکزِ استان بروتاین ، میزبان کارگردانان ایرانی خواهند بود و به تماشای فیلم منتخب این فستیوال خواهند نشست.

همچنین با توجه به حضور کارگردانان ایرانی در فرانسه برنامه فرهنگی دیگری نیز در قالب یک کنفرانس و به همت «مرکز ایران وفرانسه» در مجلس ملی فرانسه با عنوان «سینما: آیینه واقعیتهای اجتماعی ایران» در روز ۱۷ دسامبر در پاریس برگزار خواهد شد که در آن "برتراند پانشه"، نماینده مجلس وعضو کمیسیون امور فرهنگی و آموزش مجلس ملی فرانسه، "فردریک دوما" از سینماگران و تهیه کنندگان فرانسه که در حال حاضر نماینده مجلس و عضو کمیسیون امور خارجه و نیز معاون گروه دوستی ایران وفرانسه مجلس ملی فرانسه می باشد حضور و مشارکت خواهند داشت.

در این کنفرانس سینمایی علاوه بر کارگردانان ایرانی که در دو میزگرد جداگانه به سخنرانی خواهند پرداخت ، آلن برونه از منتقدین و متخصصین سینمای فرانسه نیز به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۵۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۷ سال؛ میانگین سنی حجاج ایرانی در سال ۱۴۰۳

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به انجام همه تمهیدات لازم برای اعزام حجاج به سفر معنوی حج گفت: حاجیان ایرانی با میانگین سنی ۵۷ سال عازم حج تمتع ۱۴۰۳ می شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سید عباس حسینی در همایش متمرکز زائران حج تمتع 1403 در مشهد گفت: همه تمهیدات لازم در خصوص اعزام حجاج به سفر معنوی حج صورت گرفته و حجاج ایرانی با میانگین سنی 57 سال عازم حج تمتع خواهند شد.

وی افزود: نهایت تلاش برای اجاره مسکن استاندارد برای زائران شده است و با برنامه ریزی و صرفه جویی در هزینه ها 319 دلار کاهش قیمت نسبت به سال گذشته در قیمت‌گذاری‌ها لحاظ شد که تغییر نرخ ارز مانع کاهش قیمتها شد.

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: سال گذشته ایران نخستین کشوری بود که انتقال زائران را بین مکه و مدینه با قطار انجام داد.

حسینی تصریح کرد: تمام تلاش برای تهیه اقلام تدارکاتی مطلوب و ارائه غذای با کیفیت و کمیت مطلوب به زائران توسط خادمان در سازمان حج و زیارت در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: حساسیت در انتخاب عوامل و آموزش های لازم برای ارتقای سطح خدمات از دیگر اقدامات این سازمان است.

حسینی تاکید کرد: امیدواریم زائران با رعایت توصیه‌های هیئت پزشکی و همکاری با خادمان در کاروان‌ها و مجموعه های حج برای انجام سفری توام با سلامتی و معنویت همکاری کنند.

حجت الاسلام سیدعبدالفتاح نواب؛ نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز گفت: روحانیون کاروانهای حج مشعل داران معارف و مناسک هستند و مهمترین برنامه برای سفر حج اخلاص است.

وی افزود: اگر زائری نیت و برنامه ریزی نداشته باشد این سفر را از دست داده است، باید برای این سفر معنوی برنامه ریزی قبل و حین آن را داشته باشد تا بهره برداری لازم را کسب کند.

حجت الاسلام نواب تصریح کرد: زائران باید برای قرآن خواندن و زیارت و بهره مندی از این سفر معنوی برنامه ریزی و سلامتی جسمی و روحی خود را در طول سفر حفظ کنند تا در انجام اعمال و مناسک حج دچار مشکل نشوند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • سیدبندی جام جهانی فوتسال ۲۰۲۴؛ ایران سرگروه شد
  • اولین کنسرت در خانه رئال مادرید؛ برنابئو، میزبان فستیوال «دیوانه موسیقی» / عکس
  • پاسداشت ادبیات، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • تماشاگران ایرانی در بانکوک همه را غافلگیر کردند (عکس)
  • نگارخانۀ صفوی میزبان پوسترهای روسی
  • ۲ انیمشن ایرانی به جشنواره معتبر انسی راه یافتند
  • دو بازی ایرانی نامزد جایزه MENA Games Industry شدند
  • سنندج؛ خاستگاه فرهنگ و هنر اصیل ایرانی
  • ۵۷ سال؛ میانگین سنی حجاج ایرانی در سال ۱۴۰۳
  • گزارش| سفر رئیسی به سریلانکا؛ نمایش اقتدار مهندسی ایرانی