Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-29@12:49:50 GMT

ساخت مسجد شناور!

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۶۶۱۹۱

ساخت مسجد شناور!

به گزارش صدای ایران، سهیر شهالی، مدیر شرکت توسعه جایا آنچول گفت: پروژه ساخت مسجد شناور آنچول، جاکارتای شمالی حدود ۵۰ میلیارد روپیه هزینه دارد. علاوه بر طراحی مدرن و بدون گنبد مانند سایر مساجد، این مسجد شناور دارای جدیدترین فناوری خواهد بود.
وی در خصوص تجزیه و تحلیل تأثیرات زیست محیطی در ساخت این مسجد شناور، اطمینان داد که روند دفع فاضلاب، مستقیماً به دریا تخلیه نمی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مورد فاضلاب از آب برای آبیاری استفاده می شود، در حالی که انواع دیگر ضایعات، بازیافت می‌شود.
مصالح ساختمانی مسجد شناور عبارت است از مواد استیل ضد زنگو چوب برای خنک نگه داشتن ساختمان و اضافه کردن چندین تهویه هوا. در خصوص تولید آب، از اسمز معکوس آب دریا استفاده می شود که می تواند آب دریا را برای نیازهای مسجد به آب شیرین تبدیل کند.
سیگیت ویجتموکو، شهردار جاکارتای شمالی گفت: ساخت مسجد شناور به طور کلی به یک نماد جدید در جاکارتای شمالی و به طور کلی استان جاکارتا تبدیل خواهد شد. علاوه بر ارائه نماد جدیدی در جاکارتا، فناوری ساخت مسجد می تواند ابزاری برای آموزش جامعه باشد.
امکانات آموزشی به ویژه فناوری ساخت و ساز ارائه شده مانند مدیریت آب و فاضلاب تا سیستم صوتی باعث خشوع و آرامی عبادت منظور شده است.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران مسجد جاکارتا اندونزی زیست محیطی مسجد شناور مصالح ساختمانی آب دریا بازیافت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۶۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دلیل مهدی چمران برای ساخت مسجد در تمام پارک‌های تهران | فیلم
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • شرنگ شیرابه در کام خزر
  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • ساخت یک بزرگراه جدید در تهران
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • انتصاب مدیرعامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی