Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سخنگوی سازمان انرژی اتمی در واکنش به تهدید اروپا به استفاده از مکانیسم ماشه علیه کشورمان گفت: چون اروپا تعهدات هسته‌ای خودش را انجام نداده است، موضوع تهدید مکانیزم ماشه به لحاظ حقوقی شدنی نیست. تاریخ انتشار: 17:19 - 13 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۳۹۹۳ به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، بهروز کمالوندی عصر امروز در حاشیه مراسم ختم خواهر علی‌اکبر ولایتی با حضور در جمع خبرنگاران، در پاسخ به سوالی درباره تهدید اروپا به استفاه از مکانیسم ماشه علیه کشورمان گفت: چون اروپا تعهدات هسته‌ای خودش را انجام نداده است، موضوع تهدید مکانیزم ماشه به لحاظ حقوقی شدنی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


  بیشتر بخوانید: اروپا تهدید کرد؛ ایران دست به ماشه شد/ نمایش «زندگی بدون غرب»
وی افزود: آن‌ها به لحاظ سیاسی حرفی می‌زنند ولی به لحاظ حقوقی، ایران نقض تعهد هسته‌ای نکرده است.

کمالوندی درباره گام احتمالی بعدی ایران نیز در کاهش تعهدات هسته‌ای گفت: این موضوع قبلا بررسی شده است و به موقع درباره آن تصمیم‌گیری می‌شود.   بیشتر بخوانید: ۵۴۰ روز بی‌عملی برجامی اروپا/ وعده‌های کاریکاتوری؛ از «اینستکس» تا «۱۱ تعهد»
وی افزود: ما ۱۵ گزینه را قبلا ارائه کرده بودیم که تا کنون نسبت به اجرای ۳ الی ۴ مورد آن اقدام شده است و اگر ضرورت داشته باشد در انتهای گام (گام فعلی) ممکن است تصمیم‌گیری شود.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: برداشتن گام‌ها، فرایند خودش را دارد که از طریق شورای عالی امنیت ملی است و سازمان انرژی اتمی صرفا اجرا کننده است نه تصمیم‌گیرنده.   بیشتر بخوانید: «حرف درمانی» اروپایی‌ها پایان می‌یابد؟ وی در پایان تاکید کرد: ما همواره آماده اجرای گام‌های بعدی هستیم.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بهروز کمالوندی سازمان انرژی اتمی مکانیسم ماشه کمیسیون مشترک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۶۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد

به گزارش صدای ایران از ایسنا، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.

به نقل از رویترز، منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.

این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیاز‌های انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.

مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.

سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوز‌ها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.

امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.

امارات یکی از کشور‌هایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.

در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.

ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.

نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند.


دیگر خبرها

  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید