Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این همایش‌ ۲ روزه ۳۹ مقاله در بخش رادار و سامانه‌های مراقبتی ایران و همین تعداد در بخش رادار ارائه شده است. 
رئیس کمیته برگزاری این  همایش در آیین افتتاحیه اظهارداشت: برای کنفرانس رادار و سامانه های مراقبتی ایران ۸۵ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد. 
محمود مدرس هاشمی افزود: از این تعداد ۸۳ مقاله توسط کمیته داوری پذیرفته و به کمیته علمی ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی افزود: کمیته علمی از جمع مقاله‌ها ۳۹ مقاله را پذیرفت که در مدت برگزاری آن ارائه و مقالات برتر انتخاب می‌شوند. 
رئیس کمیته اجرایی همایش "رادار و سامانه‌های مراقبتی ایران" و " اویونیک"  ادامه داد: در مرحله بعدی ۱۲ مقاله به جمع برترین‌ها راه خواهد یافت و از بین آنها سه مقاله حاکز رتبه‌های برتر انتخاب خواهند شد. 
وی اضافه کرد: در این بخش ۱۱ کارگاه آموزشی مصوب شد که هشت کارگاه به حدنصاب رسید و در جریان برگزاری همایش ارائه می‌شود. 
مدرس هاشمی افزود: در این مدت ۲ میزگرد با عنوان " آینده رادار " و " رادار و دکترین دفاعی ایران " در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود. 
وی به برگزاری چهارمین همایش ملی اویونیک اشاره کرد و گفت : در این همایش که همزمان با کنفرانس رادار و سامانه های مراقبی ایران برگزار می شود ۳۲ مقاله از ۵۰ مقاله رسیده به دبیرخانه ارائه می‌شود. 
رئیس کمیته اجرایی همایش "رادارو سامانه های مراقبتی ایران" و " اویونیک" یادآور شد: در حاشیه این کنفرانس ۲ کارگاه آموزشی و یک میزگرد درباره اویونیک ( تجهیزات الکترونیکی هواپیما، ماهواره و فضادپیما) و یک میزگرد برگزار خواهد شد. 
همچنین دبیر کمیته دائمی همایش رادار و سامانه های مراقبتی کشور گفت : اولین کنفرانس رادار و سامانه های مراقبتی ایران در سال ۱۳۸۸ در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد. 
محمد مهدی نایبی با اشاره به اینکه پس از آن دانشگاههای خواجه نصیر و امام حسین میزبانی دوره های بعدی همایش را بر عهده داشتند افزود: از سال ۹۶ درصدد بر آمدیم تا دوره های بعدی این همایش هر سال در زمان مشخص برگزار شود و به همین منظور کمیته دائمی همایش متشکل از صاحب نظران و استادان برتر همه دانشگاههای تشکیل شد. 
وی افزود : مقرر شد این همایش اواخر آبان هر سال برگزار شود و پنجمین دوره آن اواخر آبان سال گذشته به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار شد. 
دبیر کمیته دائمی همایش رادار و سامانه های مراقبتی ایران به تاخیر ۲ هفته ای ششمین دوره این  همایشاشاره و دلیل آن را حوادث اخیر کشور بیان کرد. 
وی از دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان خاستگاه علم و فناوری رادار کشور نام برد و افزود: این دانشگاه در این زمینه پیشرو دانشگاههای کشور بوده است و در زمینه دست یابی کشور به فناوری ساخت تجهیزات راداری و سامانه های مراقبتی کشور دستاوردهای خوبی را به ارمغان آورده است. 
نایبی ادامه داد: با توجه به نزدیکی اویونیک و رادار مقرر است همایش علمی این دو همزمان برگزار شود. 
وی از دانشگاه مالک اشتر تهران به عنوان میزبان بعدی این کنفرانس ها نام برد. 
 

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۷۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فعالیت سامانه ناپایدار همرفتی و وزش شدید باد از فردا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ بر اساس هشدار مرکز پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور، رنگ زرد برای آگاهی بخشی، رنگ نارنجی برای حفظ آمادگی و رنگ قرمز برای اقدام است.

اداره کل هواشناسی اصفهان روز یکشنبه هشدار سطح زرد از وزش باد به نسبت شدید تا شدید و طوفان لحظه‌ای، بارش رگبار بهاری، مه آلودگی در اواخر وقت و اوایل روز، بارش موقت تگرگ در مناطق مستعد و رعد و برق و صاعقه از فردا تا چهارشنبه هفته جاری صادر کرد.

منطقه اثر این مخاطره در همه مناطق استان به‌ویژه اصفهان، آران و بیدگل، اردستان، اسلام آباد موگویی، انارک، بویین میاندشت، سمیرم، چادگان، خمینی‌شهر، خوانسار، خور و بیابانک، شاهین‌شهر و میمه، فریدن(داران)، دهاقان، لنجان، زواره، نایین، نجف آباد، مورچه خورت، نطنز، فرودگاه اصفهان، گلپایگان، کوهپایه، کبوترآباد، کاشان، دهق، شهرضا، فلاورجان، مبارکه، مهاباد، نایین، نجف آباد و ورزنه پیش‌بینی شده است.

طبق این پیش‌بینی، احتمال سقوط از ارتفاع، سقوط درختان فرسوده، ریزش ساختمان‌های سُست، خسارت به سازه‌های موقت و صنایع کشاورزی، کاهش دید و اختلال در تردد شهری و روستایی، جاری شدن روان‌آب و اختلال در تردد در جاده‌ها و معابر شهری و سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی و مسیل‌ها وجود دارد.

در این اطلاعیه به شهروندان توصیه شده است تا در سفرهای بین شهری احتیاط لازم را داشته باشند، از کوهنوردی، گردشگری و اتراق در زیر ساختمان‌های نیمه‌ساز و درختان فرسوده خودداری کنند، از استحکام سازه‌های موقت، اطمینان لازم را بعمل آورند و تدابیر لازم در فعالیت‌های کشاورزی و دامداری را اتخاذ کنند.

دیگر خبرها

  • نخستین کنگره ملی ایران‌شناسی برگزار می‌شود
  • ۴۲۰ مقاله در سی‌امین کنفرانس بین المللی هسته‌ای ایران پذیرفته شد
  • برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین در قم و تهران
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • هفته بزرگداشت فردوسی از ۲۱ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز فعالیت سامانه ناپایدار همرفتی و وزش شدید باد از فردا
  • کمیته اجرایی همایش ملی بهره‌وری تشکیل شد
  • رافائل گروسی میهمان ویژه همایش هسته‌ای اصفهان
  • همایش شاهنامه و امر سیاسی برگزار می‌شود
  • مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد