Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهمن مرادنیا در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان کردستان اظهار داشت: نظام و دولت برای توسعه همه جانبه کردستان تلاش می کنند ولی ما نیازمند جهش در همه بخش‌ها هستیم.

وی افزود: منابع بانکی استان محدود و سرمایه گذاری ارزی کمتر از ۴۰۰ میلیون دلار است که به تبع آن صنعت استان نیز ضعیف است، اما دولت با همه توان درصدد جبران این کاستی‌ها است و در این راه قدم‌های خوبی برداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرادنیا با بیان اینکه در سال گذشته کل رشد اعتبارات استان ها ۱۱ درصد ولی در کردستان ۳۷ درصد بوده است، اضافه کرد: اعتبار یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی راه‌آهن هم به سه هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال افزایش یافته است.

وی با اشاره به اینکه یکی از ظرفیت‌های کردستان توسعه کشاورزی است، گفت: با تلاش و پیگیری مدیران استان و توجه ویژه معاون اول رئیس جمهور موفق به دریافت تخصیص آب برای ۹۶ هزار هکتار زمین دیم شدیم ولی برای اجرای آن نیاز داریم تسهیلات لازم از محل صندوق توسعه ملی داده شود.

مرادنیا یکی از طرح های موفق دولت را طرح ایجاد اشتغال پایدار روستایی دانست و افزود: امیدواریم منابع و سهم بیشتری در قالب این طرح به کردستان داده شود، چرا که بوسیله آن می توانیم عمران و آبادانی بیشتری را در روستاها داشته باشیم و بواسطه آن مردم در روستاها ماندگار خواهند شد.

وی تاکید کرد: برای اشتغال پایدار روستایی نیازمند تخصیص سهم یک هزار میلیارد ریالی هستیم و این امر برای روستاهای ما در مناطق مرزی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری کردستان هم گفت: یک هزار میلیارد تومان طرح برای دریافت تسهیلات در حوزه کشاورزی آماده است که در افزایش تولید و اشتغال استان موثر است.  

حسین فیروزی اظهار داشت: استان کردستان ظرفیت‌های زیادی در حوزه کشاورزی دارد و تامین اعتبار و تسهیلات در این بخش ضروری است.  

وی اضافه کرد: طرح‌هایی که از محل توسعه اشتغال روستایی اعتبار دریافت کردند رصد می‌شود تا اشتغال لازم ایجاد شود.  

فیروزی یادآور شد: سردخانه و صنایع تبدیلی از نیازهای است که راه‌اندازی آن می‌تواند به زنجیره تولیدات کشاورزی کمک کند.  

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم گفت: در مجموع پنج هزار و ۷۴۲ طرح به میزان پنج هزار و ۱۱۳ میلیارد ریال به بانک‌ها ارسال شده و سه هزار و ۸۷۵ طرح به میزان سه هزار و ۹۰ میلیارد ریال که برای ۶ هزار و ۷۵۷ نفر اشتغالزایی می‌کند آماده پرداخت است.

برهان صلواتی اظهار داشت: یک هزار و ۸۱۲ طرح هم به ۲ هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال تسهیلات نیاز دارد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان هم گفت: ۲۷ درصد تولید ناخالص داخلی استان مربوط به بخش کشاورزی است که این رقم در کشور ۱۲ درصد است.  

خالد جعفری با بیان اینکه ۳۰ درصد اشتغال استان به صورت مستقیم در بخش کشاورزی است، افزود: ۳۰ درصد جمعیت استان روستایی است.

وی اضافه کرد: یک هزار و ۹۱۰ میلیارد ریال بخش کشاورزی استان در قالب سه هزار و ۸۷۵ طرح تسهیلات جذب کرده است.

برچسب‌ها کردستان تسهیلات اشتغال کشاورزی اعتبارات توسعه پایدار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان تسهیلات اشتغال کشاورزی اعتبارات توسعه پایدار کردستان تسهیلات اشتغال کشاورزی اعتبارات توسعه پایدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۷۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: یکپارچه سازی اراضی استان ضروری است چرا که کشاورزی علمی بر روی اراضی خرد امکان پذیر نیست.

سید عماد شاهرخی ششم اردیبهشت در همایش روز مزرعه شهرستان سلسله و معرفی این شهرستان به عنوان قطب تولید دانه‌های روغنی، اظهار کرد: همه ما تکلیف قانونی در بحث امنیت غذایی داریم که راه رسیدن به آن تناوب است تا جهش تولید ایجاد شود و باید اصول علمی و فنی را به مزارع و بخش کشاورزی منتقل کنیم و روز مزرعه ها همین فلسفه را دارند.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود تناوب را در تولیدات خود بکار گیریم، عنوان کرد: امروز شهرستان سلسله به عنوان قطب تولید کلزا معرفی شده و از سه هزار و ۵۰۰ هکتار کشت کلزای استان حدود یکهزار و ۷۰۰ هکتار متعلق به سلسله است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه سالانه چهار میلیون دلار ارز برای واردات روغن هزینه می‌کنیم، بیان کرد: باید کشور را از واردات روغن بی نیاز کنیم و در این راستا بحث یکپارچه سازی اراضی بسیار مهم است و هرکس که می تواند باید در این زمینه فرهنگ سازی کند.

شاهرخی یادآور شد: میانگین تولید گندم آبی در اراضی کشور چهار و نیم تن است در حالی که در استان پنج و نیم تن در هکتار است و یکهزار کیلوگرم بالاتر از میانگین کشوری هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد
  • افزایش ۳.۶ برابری سرانه بودجه شهرداری استان
  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است
  • تاکید استاندار قم بر‌ حمایت از خیرین مدرسه‌ساز
  • وضعیت مقاوم‌سازی ۱۳ شهرستان کرمانشاه بالاتر از میانگین کشوری
  • سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در سال ۱۴۰۳/ سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان
  • آقای استاندار؛حل مشکل آزادراه زنجان_تبریز کار یک مدیرکل نیست
  • نرخ تورم ماهانه چهارمحال و بختیاری از میانگین کشوری کمتر است