Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه ایران هیچ محدودیتی برای توسعه مناسبات خود با جمهوری قرقیزستان ندارد، گفت: دو کشور از ظرفیت‌های گسترده‌ای برای همکاری برخوردار هستند. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اسحاق جهانگیری عصر امروز(چهارشنبه) در دیدار همزمان با وزیر حمل و نقل و راه و وزیر اقتصاد قرقیزستان، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری موفقیت آمیز کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری قرقیزستان اظهار امیدواری کرد، توافقات صورت گرفته در این کمیسیون به رفع موانع پیش روی همکاری های دو کشور و تدوین نقشه راهی برای توسعه مناسبات تهران و بیشکک منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون اول رییس جمهور افزود: خوشبختانه اسناد حقوقی مورد نیاز برای گسترش روابط و توسعه همکاری های ایران و قرقیزستان تدوین و تصویب شده و بسترهای لازم برای توسعه روابط دوجانبه و منطقه ای بخصوص در چارچوب توافقنامه اتحادیه اقتصادی اوراسیا فراهم شده است.

جهانگیری با اشاره به توافقات انجام شده از سوی وزرای راه دو کشور برای برقراری پرواز مستقیم تهران- بیشکک در آینده نزدیک، تصریح کرد: این موضوع می تواند نقش مهمی در تسهیل رفت و آمد تجار دو کشور ایفا کند ضمن اینکه ایران و قرقیزستان می توانند برای توسعه مناسبات اقتصادی و افزایش حجم مبادلات تجاری فیمابین از ارز ملی دو کشور استفاده کنند.

وی همچنین با یادآوری توانمندی های فنی و مهندسی کشورمان در زمینه های مختلف نظیر راه سازی، سدسازی و احداث کارخانه های بزرگ صنعتی، از آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری های ترانزیتی و حمل و نقل با قرقیزستان خبر داد.

جانات بیشن‌اوف وزیر حمل و نقل و راه جمهوری قرقیزستان نیز در این دیدار ضمن ابلاغ سلام گرم نخست وزیر این کشور به معاون اول رییس جمهور کشورمان، گفت: در دیدارهایی که با مهندس اسلامی وزیر راه و شهرسازی داشتم، طیف گسترده ای از زمینه های همکاری دوجانبه مورد بررسی قرار گرفت که منجر به شکل گیری توافقات سازنده ای برای توسعه روابط دو کشور شد.

وی همچنین ضمن ابراز خرسندی از عضویت و نقش جمهوری اسلامی ایران در اتحادیه اقتصادی اوراسیا، از ایران بخاطر حمایت و کمک برای ساخت مجموعه ورزشی در قرقیزستان قدردانی کرد.

در ادامه این دیدار وزیر اقتصاد قرقیزستان نیز گزارشی از نتایج مذاکرات خود با وزرای امور اقتصادی و دارایی و صنعت، معدن و تجارت کشورمان ارائه کرد و افزود: جمهوری قرقیزستان از حامیان عضویت ایران در اتحادیه اقتصادی اوراسیا بود و برای توسعه مناسبات فیمابین باید از این تمامی ظرفیت های این اتحادیه استفاده کنیم.


منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جهانگیری اسحاق جهانگیری بیشکک ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۹۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان: ترکیه جایگاه ویژه‌ای در سیاست همسایگی ایران دارد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، کایهان ترکمن‌ اوغلو، رئیس گروه دوستی پارلمانی ترکیه و ایران که در راس هیئتی پارلمانی به کشورمان سفر کرده است، با دکتر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دیدار و در خصوص روابط و همکاری‌های فی مابین دو کشور گفتگو کرد.

وزیر امورخارجه کشورمان در این ملاقات با ابراز خرسندی از دیدار با نمایندگان مردم شریف و مسلمان ترکیه اظهار داشت: ملت ترکیه جایگاه و سهم شایسته ای در گسترش تمدن و فرهنگ اسلامی و اشاعه اخلاق و ارزش های انسانی داشته اند و امروز هم در حمایت از ملت مظلوم فلسطین نقش موثر دارند.

امیرعبداللهیان جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران را ویژه دانست و نقش آفرینی ایران و ترکیه به عنوان دو کشور قدرتمند در ایجاد ثبات پایدار در منطقه غرب آسیا را کلیدی ارزیابی کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با تمجید از نقش گروه های دوستی پارلمانی دو کشور در ارتقای مناسبات دوجانبه، تقویت دیپلماسی پارلمانی و تعاملات مستمر نمایندگان مجالس دو کشور را در پیشبرد دیپلماسی رسمی حائز اهمیت توصیف کرد.

دکتر امیرعبداللهیان با اشاره به سفر اخیر رئیس جمهور اسلامی ایران به ترکیه و توافقات صورت گرفته در هشتمین نشست شورای عالی همکاری های دو کشور، روند مناسبات در حوزه های مختلف را رو به رشد ارزیابی نمود و اظهار داشت: اراده روسای جمهور دو کشور گسترش مناسبات بویژه در بعد اقتصادی در راستای منافع مشترک دو ملت است.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به همکاری های نزدیک جمهوری اسلامی ایران با ترکیه در بحران غزه، تصمیم رییس جمهور ترکیه در قطع مناسبات تجاری با رژیم صهیونیستی را اقدامی موثر و ارزشمند عنوان نمود.

کایهان ترکمن‌ اوغلو، رئیس گروه دوستی پارلمانی ترکیه و ایران نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر به جمهوری اسلامی ایران و تقدیر از حسن میزبانی کشورمان اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همواره یاور مظلومان بوده و در تحولات اخیر غزه و فلسطین شاهد حمایت موثر دولت و ملت ایران از مردم مظلوم فلسطین هستیم و این رویکرد از نظر ما درخور تقدیر و تشکر است.

وی در ادامه حمله تروریستی رژیم اسراییل به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق را قویا محکوم نمود و تاکید کرد برای کاهش تنش در منطقه توقف نسل کشی در غزه ضروری است.

کایهان در ادامه با اشاره به روند روبه رشد مناسبات اقتصادی و تجاری دوجانبه و توافقات انجام شده در نشست اخیر روسای جمهور دوکشور در آنکارا، بر حمایت پارلمان ترکیه از ارتقای مناسبات دو کشور، رفع موانع موجود و تسریع در اجرای توافقات مشترک تاکید کرد.

در این دیدار آقایان متین ارگون، دوغان بکین، بنیامین بزگیک و خانم زحل کاراکوچ دورا اعضای گروه دوستی پارلمانی ترکیه و آقای عادل نجف زاده، رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه نیز حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رایزنی ایران و تاجیکستان درمورد تقویت روابط دوجانبه
  • ایران و تاجیکستان باید از ظرفیت‌های سازمان‌های منطقه‌ای بهره برند
  • دیدار وزیر خارجه و گروه دوستی پارلمانی ترکیه
  • امیرعبداللهیان: ترکیه جایگاه ویژه‌ای در سیاست همسایگی ایران دارد
  • جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران ویژه است
  • پاکستان به امر و نهی آمریکا درباره ایران دست رد زد
  • دیدار هیات پارلمانی ترکیه با امیرعبداللهیان
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است