Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای امروز (چهارشنبه) در جلسه باغداران و کشاورزان با رئیس قوه قضائیه، اظهار کرد: اگر همان مقدار هزینه که برای رفت و آمد به غرب کردیم، به کشاورزی و کشاورزان توجه کرده بودیم، امروز نیازی نبود که دست جلوی بیگانه دراز کنیم و ذرت وارد کنیم و آن‌ها هم فخر بفروشند.

وی افزود: کشاورزان خواسته زیادی ندارند، تنها می‌خواهند به وعده‌ها عمل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتوانستیم در گام اول عنایات لازم به این مورد را داشته باشیم، امیدوارم در گام دوم این عنایت انجام شود و به ترتیب اولویت‌ها پیشنهاد و در جهت رفع کمبود‌ها و امکانات اجرا شود.

معاون اول قوه قضاییه تصریح کرد: هیئتی تعیین کنید و مسائل قضایی که مربوط به استان اصفهان و استان‌های مجاور آن است را برطرف کنید، بخشی از مشکلات کشاورزان قضایی نیست، اما لازم است تا دیده شود.

به حقابه کشاورزان تعرض شده است

دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی استان اصفهان نیز گفت: به دلیل حقابه‌های بخش کشاورزی مشکلاتی ایجاد شد و مجروح داشتیم، دادستان پیشنهاد دادند قانونی مسئله را پیگیری کنیم.

اسفندیار امینی اظهار کرد: در چارچوب قانون تکالیفی که به عهده داریم انجام می‌دهیم و حقوق دولت را در چارچوب وظایفمان رعایت می‌کنیم، امید داریم که دولت هم حقوق ما را رعایت کند. بر اساس قانون، قانونگذار تعرض به حقابه کشاورزان را منع کرده، اما متاسفانه به حقابه‌های ما تعرض شده است.

وی افزود: در قانون به نفع تولید، نباید آب، گاز، برق و خدمات دیگر قطع شود، چرا که با موجودات زنده مواجه هستیم.

این دامدار و باغدار گفت: در قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی را قانون گذار تعیین کرده که واردات به گونه‌ای باشد که برای بخش کشاورزی داخلی مشکلی ایجاد نشود که واردات بی حد، وضعیت کشاورزان را به هم ریخته است.

امینی با طرح این سوال که دستگاه قضایی آیا وظیفه قانونی بر نظارت بر اجرای قانون دارد یا خیر؟ گفت: ظرفیت‌هایی وجود دارد و ماهم در کنار شما هستیم، به محض اینکه یک اداره علیه تولید کننده شکایت می‌کند در کوتاه‌ترین فرصت نتیجه می‌آید، در حالی که عکس این قضیه جاری نیست.

وی ادامه داد: تنها قشری که بالاخره با طمانینه با مشکلات برخورد کرد، ما بودیم. از اختیارات خود در دستگاه قضا استفاده کنید و پرونده‌های ما را بازنگری و مجددا رسیدگی کنید.

این دامدار و باغدار خاطرنشان کرد: به جز شخص مقام معظم رهبری، که البته دستخط از ایشان داریم، جایی دیگر نیست که نرفته باشیم. بارقه‌های امیدی با سرکار آمدن شما داریم، قشر کشاورز را برای انقلاب و نظام حفظ کنید. تا کنون بعد از اقدامات بسیار، چهار نامه هم به برای شما فرستادیم، حالا، آقای رئیسی، ما باید چه کنیم؟

منبع: پارسینه

کلیدواژه: محسن اژه ای قوه قضاییه کشاورزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۹۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین لایروبی شد

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان قزوین گفت: ۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین در راستای جلوگیری از هدررفت آب و مدیریت آب رهاسازی‌ شده در این کانال لایروبی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، منصور ستوده امروز -چهارشنبه پنجم اردیبهشت- در جلسه مدیریت آب رهاسازی‌شده سد طالقان جهت مصارف کشاورزی دشت قزوین اظهار کرد: در راستای کمک به رفع مشکلات ناشی از کمبود آب شبکه و کاهش میزان مشکلات کشاورزان از سال گذشته تاکنون جهت راه‌اندازی چاه‌های تلفیقی از محل اعتبارات جاری این شرکت هزینه شده است.

وی با بیان اینکه قطعات اساسی مورد نیاز جهت بهره‌برداری این چاه خریداری و نصب شده است، افزود: ۶۰ کیلومتر لایروبی کانال آبیاری دشت قزوین نیز از دیگر اقدامات انجام شده در راستای جلوگیری از هدر رفت آب و مدیریت آب رهاسازی شده در کانال آبیاری دشت قزوین است.

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای استان قزوین خاطرنشان کرد: در سال گذشته با رایزنی‌ها و پیگیری‌های به عمل آمده و مساعدت‌های وزیر نیرو و معاون آب و آبفا ۹۰ میلیون مترمکعب آب از سد طالقان جهت مصارف کشاورزی دشت قزوین منتقل شد که با مدیریت مناسب و همکاری و همراهی کشاورزان به خصوص تشکل آب‌بران این میزان برای کشت‌های پاییزه، بهاره و تابستانه مصرف شد.

ستوده اضافه کرد: در سال زراعی جاری با پیگیری‌های به عمل آمده از ۱۵ فروردین‌ماه آب در کانال آبیاری دشت قزوین جاری شده و در حال حاضر نیز دبی آن ۱۰ مترمکعب در ثانیه است و امیدواریم همچون سال گذشته با همراهی و همکاری کشاورزان و تشکل آب‌بران بتوانیم این آب را به صورت مدیریت‌شده توزیع کنیم.

محمدتقی امان‌پور، رئیس کمیته احیا و پایدارسازی دشت قزوین نیز در این جلسه با اشاره به موضوع مدیریت آب رها سازی شده سد طالقان جهت مصارف کشاورزی دشت قزوین عنوان کرد: لایروبی کانال‌های شبکه آبیاری دشت قزوین و اصلاح و بازسازی شبکه آب شرب تهران با هدف جلوگیری از هدر رفت آب و افزایش میزان بهره‌وری باید در دستور کار قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه برای تأمین منابع مالی این موضوعات می‌توان از مولدسازی دارایی‌های دولت استفاده کرد، گفت: باید برای حل مشکلات ناشی از کمبود آب به ویژه در بخش کشاورزی طرح و برنامه‌ریزی کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت داشته باشیم.

مشاور استاندار قزوین با بیان اینکه به عنوان یک اقدام کوتاه‌مدت باید خسارت ناشی از خشکسالی و کمبود آب برآورد شود، افزود: این خسارت از طریق صندوق بیمه برای کشاورزان جبران شود که پیگیری این موضوع بر عهده سازمان جهاد کشاورزی استان است.

امان‌پور ادامه داد: پیگیری جهت افزایش سهمیه آب کشاورزی دشت قزوین از سد طالقان برای سال زراعی جاری هم باید توسط شرکت آب منطقه‌ای استان پیگیری شود. در ضمن مطالعه و اجرای طرح آبخیزداری جامع حوضه آبریز دریای خزر هم به عنوان برنامه‌ای بلندمدت و مطالبه مهم استان که می‌تواند بخش عمده‌ای از مشکلات کشاورزان منطقه را حل کند، باید از سطوح بالا پیگیری شود.

کد خبر 747473

دیگر خبرها

  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • رشد تولید کشاورزی از ارکان تحقق شعار سال است
  • آیت‌الله مدرسی یزدی: شورای نگهبان در بررسی مصوبات، به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند
  • قادری: باید بدون توجه به تحریم‌ها کشور را به بالاترین حد توانمندی برسانیم
  • اجرای طرح کتابخانه‌ بدون کتاب در کشور/۱۰شهر کردستان فاقد کتابخانه
  • قانون جامعی در مورد حقوق عامه و آزادی‌های مشروع وجود ندارد
  • دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ
  • ۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین لایروبی شد
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان
  • معاون وزیر جهاد کشاورزی از چه می ترسد؟