Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه مسابقات ــ داور وقف و ابتدای سی و چهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور گفت: دانشگاه‌ها نخبگان قرآنی را حداقل در سطح تخصصی و فنی‌ در دانشگاه جمع کنند و با دعوت از اساتید قرآنی، آموزش‌های تخصصی ارائه دهند.

سیدجواد سادات‌فاطمی، داور وقف و ابتدای سی و چهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایکنا؛ درباره سطح کیفی این دوره جشنواره، گفت: سطح کیفی مسابقات مشابه ادوار گذشته است و تفاوت زیادی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: مسابقات محل رویش فعالیت‌هایی است که در طول یکسال انجام شده است. قاریان و حافظان باید یک سال تلاش کنند و آموزش ببینند و ضمن فراگیری نکات، با حضور در عرصه مسابقات، فعالیت‌های خود را نمایش دهند.
سادات‌فاطمی بیان کرد: یک بخش این کار به خود قاریان و حافظان باز می‌گردد؛ به این معنا که مراکزی برای تمرین آنها و رفع اشکال آنها وجود دارد که می‌توانند با مراجعه به آنها ایرادات خود را برطرف کنند، اما بخش دیگر آن مربوط به برگزارکنندگان این مسابقات و جشنواره‌ها است.
وی تصریح کرد: برگزار‌کنندگان تنها نباید به برپایی مسابقات بپردازند، بلکه دانشگاه‌ها باید نخبگان قرآنی را حداقل در سطح تخصصی و فنی‌ گرد هم جمع کنند و با دعوت از اساتید قرآنی، آموزش‌های تخصصی ارائه دهند.
سادات‌فاطمی اظهار کرد: اگر دانشگاه‌ها در هر شهر اساتید قرآنی را شناسایی کنند و برای دانشجویان دوره‌های تخصصی در سطح نخبه‌ها برگزار کنند، این اقدام موجب ارتقای سطح فعالیت قرآنی دانشگاه‌ها می‌شود و در مسابقات بعدی شاهد نتیجه آن خواهیم بود.
وی با ابراز گلایه از غفلت نسبت به انجام چنین فعالیت‌هایی، بیان کرد: به نظرم می‌رسد اگر کار رسانه‌ای در این خصوص انجام شود و از مسئولان، مراکز قرآن و عترت و معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه‌ها مطالبه شود، روند ارتقای نخبگان به سرانجام می‌رسد.
این داور وقف و ابتدا اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه‌ها بر این مسئله متمرکز شده‌اند که مسابقه و جشنواره‌ای را برگزار کنند و نفرات برتر خود را به مرکز یا سطح کشوری معرفی کنند و بعد از آن نیز هیچ اتفاق جدیدی رخ نمی‌دهد. اگر این دانشجویان انگیزه داشته باشند و فعالیت خود را ادامه دهند و دسترسی به استاد نیز داشته باشند، شاهد رشد و پیشرفت در این زمینه خواهیم بود، اما اگر انگیزه لازم برای این برنامه‌ریزی نداشته باشند، رشدی رخ نمی‌دهد، دانشجو هرسال در مسابقات شرکت می‌کند، رتبه کسب نمی‌کند و سپس با یأس از مسابقات و فعالیت قرآنی جدا می‌شود.
وی با ارائه پیشنهاد به رسانه‌ها، ادامه داد: اگر خبرگزاری ایکنا این مطالبه‌گری را انجام دهد و این موضوع را پیگیری کند تا بخش‌های مسئل در آموزش قرآنی، اقداماتی را انجام دهند، شاهد تغییرات در این زمینه خواهیم بود.

یادآور می‌شود، سی و چهارمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز از 12 تا 14 آذرماه در حال برگزاری است. اختتامیه این جشنواره نیز، پنج‌شنبه، 14 آذرماه در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر احمد بن موسی الکاظم(ع) با حضور مسئولان و مدیران ارشد همه دستگاه‌های دانشگاهی برگزار خواهد شد.
همچنین آقایان برگزیده رشته‌های قرائت تحقیق و حفظ کل به هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان راه پیدا می‌کنند که از سوی سازمان قرآنی دانشگاهیان وابسته به جهاددانشگاهی هر دوسال یکبار برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۹۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ممنوعیت فعالیت شبکه الجزیره در کابینه رژیم صهیونیستی

به گزارش قدس آنلاین، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز اعلام کرد کابینه وی به اتفاق آرا، بستن دفتر شبکه الجزیره قطر در سرزمین های اشغالی را تصویب کرده است.

رادیو رژیم صهیونیستی همچنین با اعلام خبر فوق، اعلام کرد که نتانیاهو گفته است این رژیم نمی تواند خواسته حماس مبنی بر پایان دادن به جنگ، خروج نیروهای ارتش رژیم اسرائیل از غزه و رها کردن این جنبش به حال خود در نوار غزه را بپذیرد.

از سوی دیگر، شبکه الجزیره در واکنش به این اقدام رژیم صهیونیستی، اعلام کرد: کابینه نتانیاهو، در اقدامی سرشار از گمراهی و افترا، همزمان با روز جهانی آزادی رسانه ها، تعطیلی دفاتر شبکه در سراسر سرزمین های اشغالی را تصویب کرده است.

شبکه الجزیره با محکوم کردن این اقدام رژیم صهیونیستی، آن را مجرمانه و تجاوز به حقوق بشر در زمینه دستیابی به اطلاعات دانست و بر حق این شبکه در ارائه خدمات به بینندگان خود در سراسر جهان تأکید کرد و آن را مطابق با معاهدات بین المللی دانست.

شبکه الجزیره خاطرنشان کرد: اقدام رژیم اسرائیل در سرکوب کردن رسانه های آزاد با هدف سرپوش گذاشتن بر جنایت هایش در زمینه کشتار و بازداشت روزنامه نگاران، ما را از انجام مسوولیت هایمان بازنخواهد داشت.

این شبکه قطری تأکید کرد: از ابتدای جنگ در غزه، بیش از ۱۴۰ خبرنگار فلسطینی در راه انعکاس حقیقت به شهادت رسیده اند.

شبکه الجزیره همچنین ضمن محکوم کردن ادعاهای رژیم صهیونیستی درباره زیرپا گذاشتن اصول فعالیت رسانه ای، بر پایبندی این شبکه به ارزش های مذکور در اصول اخلاق کاری و حرفه ای تأکید کرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • شمسایی: منفعت برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه است
  • تصویب ممنوعیت فعالیت شبکه «الجزیره» در کابینه رژیم صهیونیستی
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • برگزاری مسابقات قرآن بین کودکان و دانش آموزان در روستای الیف + تصاویر
  • تصویب ممنوعیت فعالیت شبکه الجزیره در کابینه رژیم صهیونیستی
  • برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • برگزاری نوزدهمين دوره آزمون اعطاي مدرک تخصصي به حافظان قران کريم در کرمانشاه
  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی