Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر قصه «علی عربی» جوان روستای «فال» هم جایی شیرین می شود که در اوج شور و نشاط جوانی، روستا را برای تخلیه انرژی مردانه اش انتخاب می کند و در کمتر از سه سال میلیونر می شود.

اگرچه تحصیلات دانشگاهی اش را بعد از گذراندن دو ترم از دانشگاه رها می کند اما در کلاس زندگی برای دیگر جوانان استادی می کند چراکه تنها ۲۴ ساله بوده اما به یکی از تولید کنندگان گوشت بوقلمون در خراسان جنوبی تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جوان پویا در صحنه عملیاتی کردن اقتصاد مقامتی تنها به پرورش بوقلمون اکتفا نمی کند بلکه در کنار این فعالیت، پرورش ماهی و کشت و کار محصولات کشاورزی به ویژه زرشک و عناب را پیش می گیرد و همین امر از او جوانی شایسته، توانمند و نامدار می سازد.

پیشرفت های این جوان روستایی تا جایی اوج می گیرد که برای جوانان روستا هم اشتغال ایجاد می کند و چشمه ارتزاق بسیاری از خانواده ها می شود.

شروع کار با ۱۰۰ قطعه بوقلمون

این جوان روستایی در خصوص تحصیلاتش گفت: چند سال گذشته در رشته نرم افزار کامپیوتر دانشگاه زاهدان پذیرفته شدم اما بعد از گذراندن دو ترم درسم را رها کردم چراکه علاقه ای به ادامه تحصیل نداشتم.

علی عربی که در حال حاضر ۲۴ سال سن دارد، افزود: اگرچه تحصیلات را رها کردم اما اشتغال و چرخاندن چرخ زندگی را تنها در درس و دانشگاه ندیدم و به سراغ توانایی ام رفتم.

وی با بیان اینکه در گام اولیه ۲۰ میلیون تومان تسهیلات از نهادهای حمایتی اخذ کردم، اظهار کرد: با این تسهیلات طی سه سال و نیم گذشته ۱۰۰ قطعه بوقلمون خرید کردم.

این جوان روستایی با بیان اینکه کار و تلاش برایم در روستا افتخاری بزرگ است، گفت: پیشرفت های من در شروع کار باعث شد تا با اعتماد به توانایی ام، ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات با سود ۲۰ درصد از بانک ها اخذ کنم.

عربی با بیان اینکه با این تسهیلات، ساختمانی با ۲۰۰ متر زیربنا احداث کردم و عملیات ساخت در ۴۰۰ متر دیگر ادامه دارد، گفت: همچنین یک دستگاه جوجه کشی تهیه کردم.

تولید سالانه ۲۰ تن گوشت بوقلمون

این جوان توانمند که برای پنج نفر اشتغال ایجاد کرده است، افزود: ظرفیت دستگاه چهار هزار تخم بوقلمون است.

وی با بیان اینکه سالانه قریب به ۲۰ تن گوشت بوقلمون تولید می کنم، گفت: بیرجند، زاهدان و مشهد بازارهای فعلی فروش بوده اما به زودی گسترش خواهم داد.

عربی سرمایه فعلی اش را ۳۰۰ میلیون تومان عنوان کرد و افزود: در حال حاضر هزار و ۵۰۰ قطعه بوقلمون دارم و هر کیلو گوشت را به قیمت ۴۵ هزار تومان به فروش می رسانم.

این جوانمرد روستایی با بیان اینکه در کنار پرورش بوقلمون به‌فکر ایجاد فضایی برای پرورش ماهی افتادم، گفت: با همکاری خانواده توانستم استخر پرورش ماهی را احداث کنم.

عربی که بنا به گفته خودش ماهی کپور پرورش می دهد، افزود: فصل کار در این زمینه ایام خاصی بوده و بیشتر برای مصرف خانواده پرورش می دهم.

وی با بیان اینکه از جوانان تحصیل کرده و یا تحصیل نکرده می خواهم که توانایی هایشان را جدی بگیرند، افزود: به اعتقاد من هر فرد با دنیایی از انرژی و توان متولد می شود که می تواند داشته هایش را به سرمایه و ثروت تبدیل کند.

فعالیت هایی در کار پرورش بوقلمون

عربی با بیان اینکه پدر بزرگ و دایی ام در این فعالیت ها مشوق و همراهم بوده اند، افزود: فعالیت در کار کشاورزی را با توصیه ها و کمک های پدربزرگم شروع کردم.

این جوان روستایی ادامه داد: با کمک پدربزرگم سالانه سه تن زرشک، سه کیلوگرم زعفران خشک و شش تن عناب تولید می کنم.

وی توصیه ها و حمایت های پدربزرگ را برای پیشرفت های بخش کشاورزی بسیار موثر دانست و گفت: پدر بزرگم به عنوان اولین فرد طی ۱۵ سال گذشته از آبیاری قطره ای استفاده کرده و این الگو امروز بسیار مورد استفاده در فعالیت های کشت و کارم است.

وی خواستار حمایت مسئولان در پرداخت تسهیلات شد و گفت: برای توسعه فعالیت هایم نیازمند حمایت های مالی هستم.

امروز جوانان زیادی با صرف فعل توانستن، درس اقتصاد مقاومتی را به خوبی فراگرفته اند و برای عملیاتی کردن این واژه از هیچ تلاشی دریغ نمی کنند.

کد خبر 467942 برچسب‌ها استان خراسان جنوبی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۲۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌

ایسنا/هرمزگان مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان، حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ میلیون تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود، اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

حبیب مسیحی تازیانی امروز (ششم اردیبهشت‌ماه) در کارگاه تخصصی آموزشی مدیریت پسماند صنعتی، اظهار کرد: نگاه سازمان محیط‌زیست رسیدن به تولید سبز است و تنها به دنبال اهرم قرار دادن قانون نیستیم، بلکه رویکردمان این است که با دانش‌های روز دنیا به مدیران صنعتی در راستای ایفای تعهدات زیست محیطی کمک کنیم.

وی افزود: در حال حاضر رویکرد حفاظتی محیط زیست، تحقق چرخه حیات در کل صنعت است و تلاش بر این است که تولیدات صنعتی منطبق بر فاکتورهای محیط‌زیستی باشد. از این رو مدیران صنایع باید به این درک برسند که وظیفه آن‌ها تنها تولید نیست، بلکه باید برای اکوسیستم نیز احترام قائل باشند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان عنوان‌کرد: انتظار ما این است که به موازات توسعه صنعتی در هرمزگان توسعه زیست محیطی نیز اتفاق بیفتد تا منابع متعلق به آیندگان حفظ شود، ضمن اینکه تاکید داریم باید دوره‌های توجیهی برای مدیران صنایع و فعالان بخش خصوصی برگزار شود.

مسیحی عنوان‌کرد: در حوزه مدیریت پسماند استان، گام‌های بلندی برداشته شده است اما از جهت ملموس بودن اقدامات انجام شده برای مردم، نتایج مطلوب ارزیابی نمی‌شود.

وی عنوان‌کرد: متأسفانه مدیریت پسماند در استان به صورت سنتی انجام می‌شود هر چند که شاید چند شهر انگشت شمار در استان مدیریت پسماند را بروز رسانی کرده باشند، اما مطلوب ما بروز رسانی این امر مهم در تمام شهرهای استان و تفکیک پسماند از مبدا است.

سالانه ۱.۳ میلیون تن پسماند صنعتی تولید می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان اظهار کرد: بالغ بر ۵۲۰ هزار تن در سال پسماند عادی در روستاها تولید می‌شود که به صورت سنتی مدیریت می‌شود و به همین میزان نیز حجم تولید پسماند شهرهای استان را شاهد هستیم.

وی تاکید کرد: سالیانه بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن تولید پسماند صنعتی و بالغ بر ۴۰۰ تن روزانه تولید پسماند ویژه داریم، از این رو باید مدیریت صحیح پسماند در استان در دستورکار همه بخش‌های تولید کننده زباله و ضایعات قرار گیرد.

مسیحی حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ میلیون تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

مسئولان امر برنامه‌ای برای فرآوری ۱.۳ میلیون تن ضایعات کشاورزی ندارند

وی خاطرنشان‌کرد: در عرصه کشاورزی نیز بالغ بر یک میلیون ۳۰۰ هزار تن در سال ضایعات تولید می‌شود که می‌توان آن را فرآوری کرد اما به نظر می‌رسد متولیان امر برنامه‌ای در این حوزه ندارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازهم سرعت غیر مجاز حادثه آفرید/ فوت جوان ۱۷ ساله قمی در بلوار غدیر
  • شترداری رسته مزیت دار دامداری سازگار با اقلیم کشور
  • الاهلی به دنبال هافبک جوان اتلتیکومادرید
  • غرق شدن دختر ۱۷ ساله در رودخانه بشار
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • سقوط مرگبار مادر ۱۹ ساله در ارتفاعات ماغر
  • واردات گوشت گرم به ۶۰۰ تن می‌رسد
  • تولید سالانه ۲۰۷ کیلو گرم ژل رویال در استان
  • آوای ۵۰۰۰ ساله در لرستان به روایت تسنیم از خنیاگران سرنا
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین و بازارهای میوه و تره بار