Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-26@21:45:12 GMT

این روغن یک آنتی بیوتیک قوی است

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۷۲۵۲۷

این روغن یک آنتی بیوتیک قوی است

در این مطلب با برخی از فواید سلامت سیر آشنا خواهید شد.

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ از گذشته‌های دور، مردم از سیر به عنوان یک ماده غذایی و همچنین گزینه‌ای طبیعی برای درمان بیماری‌ها استفاده می‌کنند. سیر عطر و طعم خوبی به غذا می‌بخشد و همچنین از خواص تقویت کننده سلامت انسان برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روغن سیر نیز همانند خود سیر گزینه‌ای با فواید سلامت مختلف و نسبتا ارزان است. در ادامه با برخی فواید سلامت این ماده غذایی مفید بیشتر آشنا می‌شویم.

ماده‌ای مغذی و کم کالری است

سیر یکی از سالم‌ترین و مغذی‌ترین مواد غذایی است. تنها یک حبه سیر حاوی دو درصد از مقدار مصرف توصیه شده روزانه برای منگنز و ویتامین B۶ است و همچنین می‌تواند یک درصد از مقدار مصرف توصیه شده برای سلنیم و ویتامین C را تامین کند. سیر منبع خوبی برای مواد معدنی دیگر مانند کلسیم، مس، آهن، فسفر و پتاسیم نیز است.

ممکن است خطر سرطان ریه را کاهش دهد

سرطان ریه یکی از دلایل اصلی مرگ و میر انسان‌ها در جهان است و سهمی حدود ۱۸ درصدی را در این زمینه به خود اختصاص داده است. برخی دانشمندان بر این باورند که ترکیبات ارگانوسولفور موجود در سیر می‌توانند آثار محافظتی در برابر سرطان ریه ایجاد کنند.

در مطالعه‌ای که در نشریه Cancer Prevention Research منتشر شد، دانشمندان چینی دریافتند احتمال ابتلا به سرطان ریه در افرادی که حداقل دو بار در هفته سیر خام مصرف می‌کردند، نسبت به آن‌هایی که این کار ار انجام نمی‌دادند، ۴۴ تا ۷۲ درصد کمتر است. احتمال کمتری دارد به سرطان ریه مبتلا شوند. این مطالعه با حضور تقریبا ۶,۰۰۰ نفر و طی یک بازه زمانی هفت ساله انجام شد.

ممکن است به پیشگیری از آرتروز کمک کند

مطالعه‌ای که توسط پژوهشگران کالج کینگ و دانشگاه آنگلیای شرقی انجام شد، نشان داد که سبزیجاتی مانند سیر و پیاز ممکن است به کاهش علائم آرتریت، به ویژه استئوآرتریت یا آرتروز، کمک کنند. آرتروز بیماری است که به واسطه تخریب غضروف در مفاصل و ساییده شدن استخوان‌ها روی یکدیگر رخ می‌دهد.

آنتی بیوتیکی قدرتمند است

روغن سیر از خواص آنتی بیوتیک قوی برخوردار است. آنتی بیوتیک‌ها دارو‌هایی هستند که رشد باکتری‌ها و میکروارگانیزم‌ها را مهار یا آن‌ها را از بین می‌برند.

مطالعه‌ای که در نشریه Journal of Antimicrobial Chemotherapy منتشر شد، نشان داد که ترکیبی در سیر به نام سولفید دی‌آلیل می‌تواند در برابر باکتری کامپیلوباکتر حتی تا ۱۰۰ برابر موثرتر عمل کند. کامپیلوباکتر یکی از دلایل اصلی بیماری روده است.

از قلب محافظت می‌کند

یکی دیگر از ترکیبات موجود در روغن سیر به نام تری‌سولفید دی‌آلیل می‌تواند به بهبود شرایط قلب کمک کند. تیم پژوهشی در دانشگاه اموری دریافتند که تری‌سولفید دی‌آلیل ممکن است درمانی موثر برای نارسایی قلبی باشد. ترکیبی دیگر در روغن سیر به نام سولفید هیدروژن نیز خواص محافظت کننده قلب را نشان داده است.

در مطالعه‌ای که در نشریه Journal of Agricultural and Food Chemistry منتشر شد، مشخص شد میزان آسیب قلبی در موش‌هایی که سکته قلبی را تجربه کرده بودند و سولفید دی‌آلیل دریافت کرده بودند در مقایسه با گروه کنترل ۶۱ درصد کمتر بوده است.

همچنین، روغن سیر اثر محافظتی قوی در برابر کاردیومیوپاتی (بیماری عضله قلب) که به واسطه دیابت رخ می‌دهد را نشان داده است.

فشار خون را کاهش می‌دهد

پرفشاری خون یا فشار خون بالا یکی از دلایل کلیدی ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی، مانند حمله قلبی و سکته مغزی است. در واقع، بیماری قلبی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر انسان‌ها در جهان است.

برخی مطالعات نشان داده اند که مواد موجود در عصاره سیر می‌توانند به کاهش فشار خون در افراد مبتلا به پرفشاری خون کمک کنند. در یک مطالعه که در نشریه Journal of Nutritional Biochemistry منتشر شد، پژوهشگران دریافتند که عصاره سیر به کاهش چشمگیر فشار خون سیستولیک و فشار خون دیاستولیک کمک کرده است. همچنین، این ماده به کاهش واکنش‌های اکسیداسیون در بدن کمک کرده بود.

ممکن است یک محافظ عصبی قدرتمند باشد

همانگونه پیشتر اشاره شد، سیر از خواص آنتی اکسیدانی قوی برخوردار است. دانشمندان خواص آنتی اکسیدانی سیر را با چندین ترکیب فعال موجود در این ماده غذایی از جمله اس-استیل‌سیستئین، اس-آلیل-مرکاپتو، و ان (آلفا) -فروکتوزیل آرژنین مرتبط می‌دانند.

مطالعه‌ای که در نشریه Journal of Nutrition منتشر شد، نشان داد که خواص آنتی اکسیدانی عصاره سیر کهنه خطر زوال عقل را کاهش می‌دهد. از این رو، عصاره سیر کهنه ممکن است از طریق محافظت از نورون‌ها در برابر سمیت عصبی و آپوپتوز یا خودکشی برنامه ریزی شده سلول به پیشگیری از زوال شناختی کمک کند.

ممکن است عملکرد ورزشی را بهبود ببخشد

در گذشته، ورزشکاران از سیر به عنوان ماده‌ای برای تقویت عملکرد بدنی خود استفاده می‌کردند. در فرهنگ‌های باستانی باور بر این بود که سیر ظرفیت کاری افراد را تقویت می‌کند و خستگی کارگران را کاهش می‌دهد.

مطالعه‌ای که در نشریه Indian Journal of Physiology and Pharmacology منتشر شد، نشان داد که روغن سیر می‌تواند به طور قابل توجهی حجم کاری روی قلب را کاهش دهد که به بهبود عملکرد و تحمل ورزشی بهتر منتج می‌شود.

در این مطالعه، شرکت کنندگان دو بار در روز چهار کپسول (در مجموع هشت کپسول) روغن سیر مصرف می‌کردند. نکته جالب توجه این بود که چنین نتایجی تنها طی یک بازه زمانی شش هفته‌ای حاصل شدند.

ممکن است استخوان‌ها را تقویت کند

برخی مطالعات با حضور سوژه‌های حیوانی نشان داده اند که مصرف سیر به افزایش سطوح استروژن و پیشگیری از زوال استخوانی کمک می‌کند. در مطالعه‌ای با حضور سوژه‌های انسانی نیز زنان یائسه که روزانه دو گرم عصاره سیر کهنه مصرف می‌کردند، کاهش نشانگر‌های کمبود استروژن در بدن را تجربه کردند.

همانگونه که پیشتر اشاره شد، پژوهش‌های علمی ارتباط بین مصرف سیر و پیشگیری از آرتروز را نیز نشان داده اند.
بدن را سمزدایی می‌کند

برخی پژوهش‌ها نشان داده اند که ترکیبات موجود در سیر می‌توانند به کاهش غلظت سرب در خون و بافت‌های بدن کمک کنند. در یک مطالعه که در نشریه Basic & Clinical Pharmacology and Toxicology منتشر شد، پژوهشگران شرایط ۱۱۷ کارگر که در کارخانه تولید باتری خودرو کار می‌کردند را مورد بررسی قرار دادند. آن‌ها به این کارگران سه بار در روز و برای چهار هفته ۱,۲۰۰ میکروگرم آلیسین، یک ترکیب فعال موجود در سیر، دادند. پس از این مدت، پژوهشگران شاهد کاهش چشمگیر غلظت سرب در خون این افراد بودند.

ممکن است به افزایش طول عمر انسان کمک کند

با توجه به آثار مثبت مصرف سیر بر سلامت انسان، مانند کاهش پرفشاری خون، خطر سرطان و موارد دیگر، شاید چندان غیر منطقی نباشد که این ماده غذایی را گزینه‌ای کارآمد برای پیشگیری از مرگ زودرس و افزایش طول عمر انسان در نظر بگیریم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۲۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر مراقب خودتان باشید، فرزند سالم‌تری خواهید داشت/ خطرات استرس مادر بر جنین

اخیرا مطالعه جدیدی در دانشگاه نورث وسترن انجام شده است که نشان می‌دهد مادرانی که در دوران بارداری استرس بیشتری را متحمل شده‌اند، نوزادانشان در ۳ ماهگی با احساسات منفی از قبیل ترس‌، غم و ناراحتی، بیشتر درگیر خواهند شد. این تحقیق نشان می‌دهد که مسیر رشد و تربیت کودک از قبل به دنیا آمدن آغاز می‌شود.

مطالعات قبلی نشان می‌دهند که اضطراب مادران در دوران بارداری با کیفیت خلقی و رفتاری نوزاد ارتباط مستقیمی دارد.

در ادامه به شرح بیشتر این مطلب که آخرین مطالعه صورت گرفته در این زمینه به شمار می‌رود، می‌پردازیم.

یکی از محققان این مطالعه معتقد است که استرس غالبا به عنوان یک ساختار ثابت بررسی و در نظریه‌های مختلف، عاری از هر گونه تغییر شناخته می‌شود. به صورتی که یا کسی دچار اضطراب هست یا نیست! اضطراب دارای ابعاد متفاوتی است که ممکن است در هر فرد به صورت متفاوت بروز کند؛ پس نمی‌توان گفت هر کس به علائم شایع و پرتکرارتر استرس مبتلا نیست، به طور حتمی اضطراب ندارد.

استرس در زندگی روزانه بسیاری از جنبه‌های مهم را تحت تاثیر قرار می‌دهد و این مسئله یکی از جنبه‌های موثر در ایجاد روش‌های تحقیقاتی جدید به شمار می‌رود که به محققان کمک می‌کند بتوانند مطالعات دقیق‌تری بر این موضوع داشته باشند.

نظریه دیگری که در این تحقیق به دست آمده، این مفهوم را می‌رساند که مادران هنگامی که حتی با کوچک‌ترین استرس‌های روزانه دست و پنجه نرم می‌کنند، همزمان باعث می‌شوند کودکانشان در آینده احساسات منفی بیشتری داشته باشند.

درک بیشتر والدین از ماهیت اضطراب می‌تواند به مدیریت شرایط کمک کند. به عنوان مثال اگر مادر پیش از بارداری دچار استرس‌های بیش از اندازه باشد، با دانش صحیح از این مسئله، قبل از اقدام به باروری سراغ درمان می‌رود و از بروز اتفاقات منفی در آینده جلوگیری می‌کند.

پژوهشگران بیان کردند که سن ۳ ماهگی برای اندازه‌گیری احساسات منفی‌، یک شاخص اولیه محسوب می‌شود و طبیعی است که این مطالعه و بررسی باید تا سنین بالاتر هم ادامه یابد تا بتوان نظریه‌های قطعی و نهایی را اعلام کرد. آن‌ها همچنین شاخص دوم را سن ۳ سالگی تعیین کردند تا بدانند شرایط محیطی، تاثیرات منفی یا مثبتی طی این مدت در کودک ایجاد کرده است یا نه.

والدین می‌توانند کودکان را در بهبود شرایطشان یاری کنند و حتی اگر در دوران بارداری باعث ایجاد برخی احساسات ناخوشایند در فرزندشان شدند، با رفتارهای صحیح و ایجاد محیطی امن و آرام برای آن‌ها، قدمی به سوی رفع ناآرامی‌های روحی‌شان بردارند.

مطالعات نشان می‌دهند که پیوند مادر_فرزند و سیر تربیتی کودک مربوط به دوران پیش از تولد است. به صورتی که تمام رفتارهای مادر به شکل مستقیم بر جنین تاثیر می‌گذارد. به دلایل ذکر شده لازم است برای داشتن فرزندی با اضطراب کمتر، والدین بیشتر از خودشان مراقبت کنند.

منبع: northwestern

ترجمه: تکتم شریفی نژاد خبرنگار تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • یک افزودنی جالب به آب آشامیدنی؛ از کاهش وزن تا پوست سالم
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند؟
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند
  • تشخیص گرایش سیاسی افراد از روی چهره‌شان توسط هوش مصنوعی
  • مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می دهند
  • این اسید لاغرتان می‌کند
  • چرا چشم‌های سگ همیشه غمگین است؟
  • اگر مراقب خودتان باشید، فرزند سالم‌تری خواهید داشت/ خطرات استرس مادر بر جنین
  • این روغن ناجی دیابتی ها، قندخون را بطور کامل شفا میدهد