Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدفرید لطیفی شامگاه چهارشنبه در ستاد پیشگیری، هماهنگی و عملیات پاسخ به بحران چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: این مبلغ برای اطفای حریق هوایی در اختیار وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح قرار گرفت.
وی افزود: به همین منظور دستگاه‌های اجرایی مانند منابع طبیعی و آبخیزداری و سازمان حفاظت محیط زیست در صورت نیاز به اطفای حریق می‌توانند درخواست خود را برای اعزام بالگرد اعلام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


لطیفی تصریح کرد: برای مقابله با پدیده خشکیدگی بلوط در استان‌های زاگرس‌نشین ۲۰۰ میلیارد ریال در سال‌های گذشته اختصاص یافت و هزینه شد.
وی یادآور شد: مدیریت جنگل به معنای واقعی، جلوگیری از تعرض به جنگل‌ها و سایر روش‌های حفاظتی از جنگل‌ها برای مقابله با انواع بیماری‌های درختان و جنگل ضرورت دارد.
معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور اظهار داشت: هنگام بروز حوادث در صورت برنامه‌ریزی و اقدام به موقع دغدغه‌ای در خدمات‌رسانی وجود ندارد.
وی گفت: برنامه‌های عملیات اضطراری اکنون تعیین تکلیف شده و براساس قانون تمامی دستگاه های اجرایی در برابر آن مسئولیت دارند.
لطیفی تاکید کرد: مدیریت جامع حوضه‌های آبخیز کشور باعث کاهش مشکلات خشکسالی، مهار سیلابها، کنترل فرسایش، کم‌شدن میزان خسارت و بهبود وضعیت معیشت می شود.
وی افزود: پیاده‌سازی قانون مدیریت بحران کشور مورد توجه مسئولان ملی و استانی قرار گیرد.
معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران تصریح کرد: چهارمحال و بختیاری در سیل بهار امسال بدون هیچگونه تلفات جانی عملکرد موفقی داشت.
لطیفی یادآور شد: چهارمحال و بختیاری برای مقابله با حوادث و بحران های احتمالی آمادگی لازم را دارد و سازمان مدیریت بحران کشور در استان هیچگونه نگرانی ای ندارد.
به گزارش ایرنا، بهار امسال بدنبال بارش ۳ موج بارندگی سیل آسا در چهارمحال و بختیاری ۶ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش های مختلف استان وارد شد.
براساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۳۹۵ چهارمحال و بختیاری ۹۴۷ هزار و ۷۶۳ نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها شهرکرد چهارمحال وبختیاری مدیریت بحران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرکرد چهارمحال وبختیاری مدیریت بحران شهرکرد چهارمحال وبختیاری مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۲۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور، گفت: کرمانشاه به عنوان مرکز و هاب مدیریت بحران و حوادث غرب کشور مصوب شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، بابک محمودی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان در استانداری برگزار شد با اشاره به اینکه هر اقدامی در زمینه بحران باید در قالب پیشگیری باشد، اظهار داشت: باید نقاط پرخطر در طبیعت به مردم معرفی شوند و امدادرسانی‌ها باید به سرعت انجام شود که سبب نشویم مردم از حضور در طبیعت دلزده شوند.

وی با اشاره به استقبال مردم از کوهستان عنوان کرد: راهنمایان در کوهستان حضور دارند و در برخی مسیرها صعود افراد باید با راهنما انجام شود و این تلفات را کاهش می‌دهد.

محمودی با بیان اینکه بیستون چهارمین توده سنگی بزرگ دنیا است و برای سنگ‌نوردی و صخره‌نوردی بسیار مهم است، گفت: کوهستانی بودن را نباید یک تهدید دانست، بلکه می‌توان به آن به عنوان یک فرصت اشتغال‌زایی نگاه شود.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر کشور افزود: با تصویب کرمانشاه به عنوان مرکز پشتیبانی و حوادث غرب کشور از نظر پایگاه هوایی و تجهیزات انباری و تخصصی تجهیز می‌شود.

وی بیان کرد: این مرکز می‌تواند علاوه بر استان کرمانشاه به سایر استان‌های غرب کشور نیز خدمات‌رسانی کند، اما استان باید حداقل‌های انبارداری شامل سیستم اعلام حریق را راه‌اندازی کند و در این صورت کرمانشاه به عنوان هاب منطقه‌ای برای مدیریت بحران در نظر گرفته خواهد شد.

محمودی با اشاره به اینکه فرودگاه کرمانشاه اکنون با مشکلاتی مواجه است که به‌زودی برطرف می‌شود، گفت: چنانچه آشیانه دیگری در فرودگاه برای استقرار دائمی سه تا چهار فرزوند بالگرد ایجاد شود بسیار کمک کننده خواهد بود.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور افزود: ما انگیزه‌ای برای افزایش تعداد پایگاه‌ها نداریم، زیرا بسیار هزینه بر است و این انگیزه را باید فرمانداران و استانداران ایجاد کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • ضرورت به‌روزسانی تجهیزات اطفای حریق در کرمانشاه
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه سفر می‌کند