Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از واحد شاهین‌شهر، حجت‌الاسلام عباسعلی حیدری مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد استان اصفهان ظهر امروز در نشست مشورتی معاونان آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان اصفهان که به میزبانی واحد شاهین‌شهر برگزار شد درباره دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین‌شهر اقدامات مؤثری برای توسعه کمی و کیفی آموزشی و پژوهشی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: واحد شاهین‌شهر از ظرفیت‌های مطلوب برای توسعه همه جانبه برخوردار است و همجواری با صنایع برتر استان اصفهان و داشتن راهبردهای خاص از ویژگی‌های آن به شمار می‌رود.

حیدری با اشاره به ضرورت تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تاکید کرد: دهه پنجم انقلاب، دهه ثبات و پایداری انقلاب اسلامی است و دشمنی‌ها و کینه‌توزی معاندان معیار نیست و نمی‌تواند در تعالی انقلاب اسلامی خللی وارد کند.

وی اضافه کرد: مردم فهیم سال ۵۷ با رهبری مرجع تقلید زمان‌شناس، شجاع و بابصیرت، مدل مردم‌سالاری دینی را توسعه دادند و دشمنی‌ها برای جهانی نشدن این مدل در میان ملل دنیاست.

لزوم ایجاد کارگروه‌های تخصصی برای تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد استان اصفهان با تأکید بر لزوم ایجاد کارگروه‌های تخصصی برای تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب عنوان کرد: در بیانیه گام دوم انقلاب گفتمان سازی، توجه به اقتصاد مقاومتی، صرفه جویی و استفاده از کالای داخلی مورد تاکید قرار گرفته است.

وی افزود: تولید علم و دانش از دیگر محورهای تأکید شده در این بیانیه است و تولید علم صرفاً معطوف به استادان نمی‌شود و دانشجویان و دانش‌آموزان با استفاده از زمینه‌سازی دانشگاه نیز می‌تواند در تولید علم گام‌های اساسی بردارند.

حیدری اظهار کرد: بومی‌سازی و اهمیت دادن به فناوری و بازآفرینی نهادهای بازآموزی و تربیتی و پژوهشی برای تحقق اهداف بیانیه بسیار مهم و ضروری است.

وی اضافه کرد: در تعلیم و تربیت نیاز به دستورالعمل‌های خاص است و باید با بازنگری در منابع غنی اسلامی به این دستورالعمل‌ها دسترسی پیدا کرد و می‌توان نکات تربیتی را از آموزه‌های قرآن کریم استخراج کرد.

این چهره فرهنگی توجه به مبحث تحکیم خانواده را ضروری برشمرد و خاطرنشان کرد: گرم بودن کانون خانواده به عنوان نقش آفرین در عرصه‌های اجتماعی بسیار مهم است و بدون وجود خانواده منسجم، دل‌ها و ذهن‌ها سرد و تاریک خواهد شد.

وی افزود: در تفکر اسلامی زن به عنوان محور بنیادی خانواده قرار دارد و حضور بانوان در عرصه‌های اجتماعی، علمی و پژوهشی و نقش آفرینی آنان در جامعه باید به نحوی باشد که کانون عاطفه، مهر و محبت و نشر گرمی خانواده از مادران سلب نشود.

انتهای پیام/

188 / 188 مدارس سما مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد استان اصفهان عباسعلی حیدری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مدارس سما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۲۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام خداویردی حسن‌زاده به‌عنوان نماینده دکتر طهرانچی در هیئت نظارت بر تشکل‌های اسلامی استان آذربایجان غربی منصوب شد که  پیش از این نیز مدیر امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه بود.

همچنین در حکمی از سوی محمدرضا ولیلو،  مریم خدادادی عضو هیئت علمی گروه ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه به‌عنوان مسئول امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان منصوب و از تلاش مریم سامری قدردانی شد.

تشکل‌های دانشجویی فعال موجب افزایش روحیه فعالیت‌های اجتماعی می‌شوند

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی در حاشیه این مراسم اظهار کرد: سیاست اصلی دانشگاه آزاد اسلامی انجام فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی توسط اقطاب اثرگذار بوده که ازجمله این اقطاب اثرگذار تشکل‌های اسلامی استادان و دانشجویان است.

محمدرضا ولیلو وجود تشکل‌های دانشجویی فعال را منجر به افزایش روحیه فعالیت‌های اجتماعی و تشکیلاتی دانست و افزود: تشکل‌های دانشجویی، دانشجو را آماده نقش‌آفرینی در داخل دانشگاه و پس از آن حضور مؤثر و فعال و سازنده در خارج از دانشگاه می‌کنند و تقویت تشکل‌های دانشجویی در نهایت منجر به تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص و انقلابی می‌شود که ثمره آن نیز تقویت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

وی درباره امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی با اشاره به نقش و جایگاه ارزنده بانوان و خانواده در رشد و اعتلای جامعه اسلامی، فعال‌سازی ظرفیت کمیته تعامل دانشگاه و خانواده را برای تصمیم سازی برای شورای فرهنگی دانشگاه و ارتقای فرهنگی، اجتماعی و معنوی بانوان و خانواده‌های عموم دانشگاهیان را ازجمله رسالت‌های این حوزه برشمرد و خواستار ایجاد شبکه بانوان دانشگاهی، شناسایی و معرفی بانوان تأثیرگذار و استفاده از ظرفیت آنان، بسترسازی برای امکانات رفاهی بانوان دانشگاه و برنامه‌ریزی برای شناسایی و برطرف کردن چالش‌ها و مشکلات حوزه بانوان شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی
  • جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی
  • دانشگاه آزاد حلقه گمشده جدایی جامعه و دانشگاه را یافته است/ تشریح جایگاه طرح صدرا میان دانشجویان
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است