Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه جامعه ــ کارگاه آموزش «کاهش آسیب‌های خانواده/ طراحی آینده، تغییر در نوع نگاه» به همت امور بانوان و با همکاری معاونت توسعه سازمان اوقاف و امور خیریه، 13 آذرماه در سالن جلسات این سازمان برگزار شد.

به گزارش ایکنا؛ کارگاه آموزش «کاهش آسیب‌های خانواده/ طراحی آینده، تغییر در نوع نگاه» با سخنرانی شاهین فرهنگ، دارنده مدرک دكترای روانشناسی تربیتی از دانشگاه هاروارد آمریكا و فعال‎ترین مدرس مهارت‌های زندگی و موفقیت در جهان با بیش از ۱۲هزار ساعت سخنرانی، به همت امور بانوان و با همکاری معاونت توسعه سازمان اوقاف و امور خیریه، 13 آذرماه در سالن جلسات این سازمان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهین فرهنگ، مدرس بنام علم موفقیت در ایران در ابتدای سخنان خود در این کارگاه آموزشی از انگیزه خود برای قدم نهادن در این عرصه و برپایی کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزش خانواده گفت: پس از دوران جنگ تحمیلی، وقتی كه از جبهه آمدیم و آن مدینه فاضله‌ای كه در جبهه بود و بعد از جبهه دیگر دیده نمی‌شد، انگیزه‌ای در من ایجاد شد که به نحوی حال آدم‌ها را خوب كنم تا دوباره دور هم جمع شوند، راه‌های مختلفی را برایش امتحان كردم در نهایت به این نتیجه رسیدم که بهترین راه، برگزاری کلاس‌ها و کارگاه های آموزشی با بهره‌مندی از علم روانشناسی ویژه خانواده‌هاست.

وی طی سخنانی در این مراسم ضمن تأکید بر لزوم حذف قانون‌های خودساخته ذهنی غلط توسط انسان‌ها اظهار کرد: همه ما انسان‌ها دوست داریم در زندگی موفق باشیم. همه ما دوست داریم به ثروت، شادی و شهرت دست پیدا کنیم و در جامعه از جایگاه اجتماعی مناسبی برخوردار باشیم. اما از آنجا که بسیاری از عوامل تأثیرگذار در موفقیت را نمی‌شناسیم، نمی‌توانیم مسیر موفقیت و شادکامی را به درستی بپیماییم و به سرمنزل مقصود برسیم.

فرهنگ به شش قانون بسیار مهم اشاره کرد که نقش پررنگی در رشد و پیشرفت انسان ایفا می‌کند و عنوان کرد: قانون اول این است که برای خودمان، قوانین غلط و دست و پاگیر نگذاریم، البته نه به این معنی که قانون‌شکن یا قانون‌گریز باشیم، زیرا در نقطه مقابل باورهای بازدارنده، باورهای سازنده قرار دارند که می‌توانند زندگی ما را زیبا و دلنشین کنند. همچنین باید یاد بگیریم که درباره هر چیزی نظر ندهیم.

وی به قانون دوم اشاره کرد و افزود: قانون دوم می‌گوید، هیچ نقطه‌ای، نقطه پایان نیست، به عنوان مثال آنها که طلاق می‌گیرند و یا می‌خواهند خودکشی کنند فکر می‌کنند به نقطه پایان رسیده‌اند، در حالیکه نقطه پایان و مشکل در زندگی معنا ندارد، بلکه مسائلی در زندگی پیش می‌آید که باید راه حل آنها را پیدا کنیم. در اصل موفقیت همه انسان‌ها و سازمان‌های پیشرو این است که کادرشکن و هنجارشکن نیستند.

مدرس بنام علم موفقیت، وجود راه حل را به عنوان قانون سوم معرفی کرد و گفت: قانون چهارم معتقد است که یک راه اشتباه را نباید چندبار تکرار کرد، البته باید انعطاف‌پذیر بود و نباید مسیر رسیدن به خواسته خود را تغییر داد درواقع لازم است بجای دست کشیدن از آرمان‌ها مسیر جدید برای رسیدن به آنها انتخاب کرد.

وی با بیان اینکه خردسالان و جهان هستی، دو معلم بزرگ موفقیت هستند، اظهار کرد: قانون پنجم به ما می‌گوید که در زندگی باید از خردسالان یاد بگیریم، زیرا کل زندگی یک بازیست و باید همانند کودکان باشیم که می‌سازند و خراب می‌کنند و هردو را یک بازی می‌پندارند. در اصل دنیا یک بازیست و خوش به حال آنها که بازیگران خوبی هستند و قانون ششم معتقد است، گاهی ساده‌ترین راه، بهترین راه است.

فرهنگ در بخش دوم سخنرانی خود با اشاره به راهکارهای زندگی هدفمند یا طراحی آینده، عنوان کرد: باید یاد بگیریم چگونه در صف بایستیم و یکی‌یکی جلو برویم تا نفر اول شویم و باید یاد بگیریم در زندگی هدف داشته باشیم، متأسفانه یکی از اشکالات ما این است که خوب می‌دانیم چه چیز را نمی‌خواهیم، اما نمی‌دانیم چه می‌خواهیم. دانشمندان طی تحقیقات انجام شده به این نتیجه رسیده‌اند که 97 درصد مردم دنیا بی‌هدفند.

وی افزود: ما در زندگی سه چیز را باید مد نظر قرار دهیم که شامل مقصد، آرزو و هدف است. مقصد به خودی خود دست یافتنی نیست، وقتی زمینه‌ها را تعیین نمی‌کنیم، مقصد تبدیل به آرزو می‌شود و آرزو یعنی رؤیای دور و دراز که دست‌نیافتنی است، اما همین آرزوهای دست نیافتنی اگر هدفمند شوند، دست یافتنی می‌شوند، زیرا هدف، خواسته‌ای دقیق و روشن است که به محض اعلام و بارها پس از آن ذهن ما را درگیر می‌کند تا احتمال رسیدن به خواسته بیشتر شود. ضرب‌المثلی است که می‌گوید: آدم‌های موفق به خواسته‌ها تمرکز کرده و آدم‌های ناموفق به نداشته‌ها فکر می‌کنند.

مدرس مهارت‌های زندگی و موفقیت با اشاره به حدیثی از حضرت علی(ع) که می‌فرماید: «برای آنچه دارید شاکر و برای آنچه می‌خواهید داشته باشید، تلاش کنید»، گفت: انسان به هرچه راضی باشد در همان متوقف می‌شود، رضایت و شکر باید در کنار درخواست بعدی باشد، در زندگی باید خواسته‌های بزرگ داشته باشیم تا یافته‌های بزرگ حاصل شود.

وی تصریح کرد: دو گروه از آدم‌ها در تعیین هدف اشتباه می‌کنند، گروه اول دنیاطلبان و گروه دوم، دنیاگریزان هستند. درواقع اهداف باید معنوی و مادی باشند یعنی مربوط به خود و دیگران باشند. آنچه مسلم است آدم‌های موفق بیشتر از آدم‌های ناموفق شکست می‌خورند، ناموفق‌ها زمین‌گیر می‌شوند اما آدم‌های موفق هیچ وقت تسلیم نمی‌شوند. زندگی در اصل یک دوراهی است که یا باید موفق باشی یا تسلیم، آدم‌های موفق هیچ‌وقت تسلیم نمی‌شوند و آنها که تسلیم می‌شوند، موفق نمی‌شوند.

گفتنی است که این کارگاه‌های آموزشی طی چند مرحله برگزار می‌شود و به شرکت‌کنندگان در این کارگاه‌ها از سوی سازمان اوقاف و امور خیریه گواهینامه شرکت در دوره اعطا می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۴۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اداره کل امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اوقاف چه دستاورد‌هایی دارد؟

رضا معممی مقدم، مدیرکل امور اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اوقاف و امور خیریه درمورد فعالیت‌هایشان در نمایشگاه اخیر دستاورد‌های اوقاف اظهار کرد: معاونت فرهنگی، دستاورد‌های خود را در نمایشگاه اخیر به نمایش گذاشت و اداره کل امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی اوقاف برای اولین بار، قسمت بسیار کوچکی از تولیدات طرح «شمیم خدمت» که کارآفرینی توسط زنان بد سرپرست و بی سرپرست است را در نمایشگاه اخیر به نمایش درآورد.

طرح «شمیم خدمت» کار ویژه سازمان اوقاف با هدف ایجاد اشتغال است و قطعاً این ظرفیت را برای ما به وجود آورده است که بتوانیم نمایشگاه جداگانه و مستقلی را برای دستاورد‌های طرح «شمیم خدمت» برگزار کنیم. زیرا الحمدلله، این طرح رو به رشد بوده و جذابیت‌های خاص خود را داشته است.

مدیرکل امور اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در سال ۱۴۰۲، بیش از ۶ هزار نفر آموزش دیدند و توانستند در حوزه توانمندسازی، تجهیز و کارآفرینی به ایفای نقش بپردازند و در زمینه کیفی سازی فعالیت‌ها تلاش شده است که بیشتر به کیفیت پرداخته شود تا کمیت.

طرح ضیافت حسینی، شمیم حسینی و رزمایش سلامت، زائران حرم رضوی و حرم حسینی، طرح مهر تحصیلی از طرح‌هایی هستند که مصوب شده‌اند و ان شاءالله، در سال ۱۴۰۳ اجرایی خواهند شد.

معممی مقدم مطرح کرد: در سال ۱۴۰۲، تعداد بهره‌مندان طرح «مهر تحصیلی» ۲۵ هزار نفر بوده است که نسبت به سال قبل آن، افت داشتیم و دلیلش به خاطر گرانی کالا‌ها بوده است. اما درآمد عواید موقوفات ما تقریباً افزایش ۳۰ درصدی داشت ولی تورم برای محصولات «مهر تحصیلی» افزایش ۵۰ درصدی داشت. به همین دلیل، ناچار شدیم تعداد کمتری را تولید کنیم.

مدیرکل امور اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: طرح زائران حرم رضوی در سال گذشته با حضور ۳۵۰ نفر از جامعه هدف برگزار شد که این جامعه هدف در دو سال گذشته متشکل از پاکبان‌ها بود و با استقبال زیادی روبرو شد و پیش بینی ما از طرح «زائران حرم حسینی» و اعزام به عتبات عالیات این است که بتوانیم در سال ۱۴۰۳، ۵۰۰ نفر را اعزام کنیم. 

معممی مقدم گفت: رزمایش سلامت جزء طرح‌های جدید ماست و جای خود را پیدا کرده است که زائران بقاع متبرکه به صورت رایگان غربالگری و معاینه شده و در صورت نیاز، برای معالجه به بیمارستان‌های وقفی معرفی می‌شوند و کار بسیار خوب و منسجمی است. 

طرح «شمیم حسینی» از دیگر مواردی است که به هیئت‌های مذهبی کمک می‌شود و در سال گذشته، ۹۷ میلیارد تومان به هیئت‌های مذهبی شاخص و محوری کمک شد و ان شاءالله، امسال هم اتفاق خوبی از لحاظ رقمی رخ خواهد داد و مخاطبان جامعه هدف از آن برخوردار می‌شوند. 

مدیرکل امور اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: طرح اربعین حسینی نیز، وجود دارد که جزء کار ویژه‌های اداره کل امور اجتماعی و مشارکت هاست که سال گذشته با مبلغ حمایتی بسیار خوبی از بقاع متبرکه بهره‌مند شد و امسال هم، از ابتدای سال برنامه ریزی‌های جدی برای گسترش و کیفی سازی اقدامات و نقش آفرینی سازمان در ستاد اربعین کشور مدنظر قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • کارگاه آموزشی جامع مدیریت امور قرآنی در یاسوج برگزار شد
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • اداره کل امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اوقاف چه دستاورد‌هایی دارد؟
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • آغاز دوره آموزشی طرح ارتقای قاریان استان یزد
  • هر فردی می‌تواند حساب بانکی خود را وقف کند
  • نزدیک به ۳ میلیارد تومان وقف پول انجام شده است + فیلم