Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@03:07:23 GMT

کشاورزان بیمه کالاهای کشاورزی را جدی بگیرند

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۷۴۸۲۲

کشاورزان بیمه کالاهای کشاورزی را جدی بگیرند

رسول جلیلی روز پنج‌شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: تداوم عملیات بیمه‌گری محصولات زراعی و باغی تا پایان آذرماه ادامه دارد و با توجه به کاهش ۵۰ درصدی بارندگی و احتمال سرمازدگی، اقدام به بیمه‌گری یک ضرورت است.

وی درباره بیمه باغ‌های سیب‌ درختی در آذربایجان‌غربی بیان کرد: صندوق بیمه کشاورزی با دریافت ۱۷۰ هزار تومان حق بیمه، حدود ۹ میلیون تومان برای هر هکتار غرامت پرداخت خواهدکرد و در مورد گندم آبی نیز با دریافت ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان حق بیمه برای هر هکتار صندوق بیمه محصولات کشاورزی، در حدود ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان غرامت پرداخت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در سال زراعی گذشته حدود ۶ هزار و ۴۰ میلیارد ریال به بخش کشاورزی استان از قبال حوادث غیر مترقبه خسارت وارد شد، افزود: مهلت بیمه محصولات زراعی و باغی تا اتمام فصل پاییز بوده و بیمه دام و طیور بدون محدودیت زمانی در طول سال زراعی جاری ادامه دارد.

وی ادامه داد: در سال زراعی گذشته ۴۰ میلیارد ریال حق بیمه از کشاورزان دریافت و  ۲۰۶ میلیارد ریال غرامت به بهره برداران بخش کشاورزی توسط صندوق بیمه کشاورزی استان پرداخت شده.

آذربایجان‌غربی قطب تولید محصولات کشاورزی در کشور است؛ بر اساس اعلام مسوولان جهاد کشاورزی پیش‌بینی می‌شود امسال ۳۶۰ هزار هکتار از اراضی زراعی استان زیر کشت غلات قرار گیرد .

همچنین ۱۲۰ هزار هکتار اراضی باغی بارور در استان وجود دارد که در این راستا نیاز است کشاورزان استان نسبت به بیمه محصولات کشاورزی خود اهتمام ویژه‌ای داشته‌باشند.

برچسب‌ها آذربایجان غربی کشاورزی خسارت بیمه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی کشاورزی خسارت بیمه آذربایجان غربی کشاورزی خسارت بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۴۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت

به گزارش خبرنگار مهر، «محمدعلی نیکبخت» وزیر جهاد کشاورزی، امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رصد این وزارتخانه روی محصولات اظهار کرد: برنامه تولید و تنظیم را بررسی می‌کنیم و بر اساس پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، اگر مازاد بر نیاز داشته باشیم، بدون هیچ‌گونه محدودیت، صادرات محصولات کشاورزی را در دستور کار خود قرار می‌دهیم.

وی با اشاره به خرید تضمینی محصولات کشاورزی اظهار کرد: تمام تلاش ما این است که محصولات کشاورزی را با صنعت، بازرگانی و تجارت گره بزنیم؛ این موضوع در سال ۱۴۰۲ در دستور این وزارتخانه بود و امسال هم با جدیت دنبال می‌شود.

نیکبخت اضافه کرد: با توجه به تجربه‌ای که در سال ۱۴۰۲ به دست آوردیم، در آینده با حداقل خطا این پروژه را اجرا خواهیم کرد؛ صنایع غذایی هم به عنوان بخشی از زنجیره تولید که مسوولیت فرآوری خام محصولات کشاورزی را برعهده دارد، مورد توجه ما است و باید در خدمت تولیدکننده باشد.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه گفت: با هماهنگی با صاحبان صنایع، به دنبال آن هستیم که آن‌ها به سمتی حرکت کنند که محصولات مازاد کشاورزان را خریداری کنند.

نیکبخت گفت: در مورد برخی محصولات کشاورزی از جمله برنج، چای و دانه‌های روغنی، سیاست ما این است که تا می‌توانیم دولت به عنوان خرید تضمینی، ورود پیدا نکند تا بازرگان‌هایی که کار واردات این محصولات را انجام می‌دهند یا کارخانجاتی که محصولات در این حوزه تولید می‌کنند، محصولات کشاورزان را خریداری و فرآوری کنند.

کد خبر 6094180

دیگر خبرها

  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • انعقاد ۴۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی