Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: فناوری تولید «چرم» از پوست ماهیان خاویاری توسط اساتید و دانشجویان این دانشگاه انجام شد، تولیدکنندگان در حال مذاکره با برخی کشورها برای وارد کردن این فناوری به چرخه تولید هستند.

علی نجفی‌نژاد ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گرگان اظهار کرد: تولید ژلاتین و پودر ژله از بقایا و ضایعات پوست ماهیان خاویاری از دیگر یافته‌های پژوهشی داست که توسط اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص اجرای یافته‌های پژوهشی و ایجاد اشتغالزایی تصریح کرد: در مزرعه شماره دو دانشگاه در تولید مرغ بومی تعداد پنج شغل به صورت مستقیم و 20 نفر به شکل غیرمستقیم مشغول به فعالیت شدند.

* غفلت از یافته‌های پژوهشی در کاهش مخاطرات سیل و احیای خلیج گرگان

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان گرگان با اشاره به برگزاری نشست‌های تخصصی، علمی فارغ از مسائل حاشیه‌ای در پرداختن به مسائل استان ابراز کرد: در سایه نظرات علمی و کارشناسی می‌توان تصمیمات عادلانه‌تری اتخاذ کرد.

نجفی‌نژاد با گلایه از کم‌توجهی به طرح‌های پژوهشی افزود: در راستای چالش‌های استان از جمله سیل، احیای خلیج گرگان، مسائل کشاورزی، تحقیق و پژوهش‌های زیادی انجام گرفته است به طوریکه 19 بند برای کاهش خسارت سیل در نشست‌های تخصصی مطرح شد که به دلیل کمبود منابع تعداد محدودی از بندها اجرا شد.

وی بر لزوم همدلی و تعامل دستگاه‌های اجرایی در راستای تحقق یافته‌های پژوهشی گفت: تبدیل یافته‌های پژوهشی و تحقیقاتی و اجرای آن نیاز به توجه بیشتری از سوی دستگاه‌های اجرایی دارد.

* پژوهش و فناوری کلید اشتغال و رفاه اجتماعی

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان گرگان با تاکید بر اهمیت تحقیق و پژوهش ابراز کرد: در هفته پژوهش و فناوری دستاوردهای پژوهشگران و مراکز تحقیقاتی به نمایش عمومی گذاشته می‌شود تا مردم و دستگاه‌های اجرایی از نزدیک با پیشرفت‌های پژوهشی آشنا شوند.

نجفی‌نژاد بیان کرد: کشورهای پیشرفته به سطوح بالاتری از فناوری رسیدند و از نظر رفاه اجتماعی موفقیت‌هایی کسب کردند و مسائلی نظیر اشتغال، درآمد و رفاه اجتماعی را برطرف می‌کنند این نکته نشان می‌دهد هر کشوری که سهم بیشتری از جی دی پی برای پژوهش درنظر بگیرد رفاه بیشتری برای مردم ایجاد می‌کند.

انتهای پیام/83001

منبع: فارس

کلیدواژه: پژوهش گلستان فناوری کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۵۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود

ایسنا/خراسان رضوی معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: آنچه برای ما مهم بود و امروز پایلوت آن را به شکل وسیع مشاهده کردیم، تولید نان کامل است که استان خراسان رضوی ظرفیت دارد پایلوت این موضوع را در مدت زمان کوتاهی فراگیر کند و ما تا پایان سال آینده شاهد این موضوع باشیم.

سید مجتبی خیام نکویی امروز ۶ اردیبهشت‌ماه، در جریان تور رسانه‌ای با موضوع کشاورزی دانش‌بنیان از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشبختانه ما شاهد تحول چشمگیری در شتاب‌بخشی به تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان، هسته‌ها و واحدهای فناور در دهکده فناوری و نوآوری در مرکز تحقیقات استان خراسان رضوی هستیم.

وی بیان کرد: برای اینکه بخش کشاورزی به مفهوم واقعی کلمه تحول پیدا کند و به امنیت غذایی پایدار دست پیدا کنیم، مهمترین مولفه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. ما ایجاد حدود ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان را در هر یک از دهکده‌های فناوری و نوآوری پیش‌بینی کردیم که شاید فعال‌ترین دهکده ما از نظر تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالیت‌ها در خراسان رضوی باشد.

خیام نکویی با اشاره به رونمایی تعدادی از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان تصریح کرد: این دستاوردها می‌تواند تحول چشمگیری در کل کشور اعم از ساخت تجهیزات، دستگاه‌های ماشین‌آلات کشاورزی، تولید کود و سم و سایر فراورده‌ها ایجاد کند. آنچه برای ما مهم بود و امروز پایلوت آن را به شکل وسیع مشاهده کردیم، تولید نان کامل است که استان خراسان رضوی ظرفیت دارد پایلوت این موضوع را در مدت زمان کوتاهی فراگیر کند و ما تا پایان سال آینده شاهد این موضوع باشیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: با این کار قسمت اعظم نانوایی‌های خراسان رضوی نان کامل تولید می‌کنند. اگر در تولید نان کامل با همکاری بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان، اتحادیه نانوایان و همه تشکل‌ها موفق شدیم این موضوع را به فرهنگ غالب تبدیل کنیم، مهمترین گام اساسی را در ارتقاء سلامت مردم برداشتیم.

وی ادامه داد: اگر نان کامل در سبد غذایی مردم ما قرار بگیرد، می‌تواند ۳۰ تا ۴۰ درصد بیماری‌ها را از بین ببرد، بنابراین اهتمام سازمان تات(سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) این است که همه نوع حمایتی را انجام دهد تا این اتفاق در کل کشور انجام شود. خوشبختانه استان خراسان رضوی در این موضوع از همه استان‌ها جلوتر است.

خیام نکویی اضافه کرد: ما نیازمند یک بسته سیاستی هستیم تا تولیدکنندگان نان این ظرفیت را داشته باشند که وقتی نان‌ را در اختیار مردم قرار می‌دهند از نظر اقتصادی برای آن‌ها به صرفه باشد. از همه افرادی که می‌توانند در تولید نان کامل به ما کمک کنند، درخواست کمک می‌کنیم و آن‌ها را در پارک علم و فناوری و دهکده‌های فناوری مورد حمایت ویژه قرار می‌دهیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ما حدود ۶۲۱ شرکت دانش‌بنیان را در مجموعه بخش کشاورزی داریم، عنوان کرد: این تعداد نسبت به ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان کل ۷ درصد بوده، در حالی که انتظار ما ۲۰ درصد است. برای ایجاد انگیزه نیازمند حمایت‌های ویژه نسبت به بقیه حوزه‌ها هستیم. ما برای تجاری‌سازی یافته‌های تحقیقاتی و انتقال رایگان ۴۰۰ فناوری که در مجموعه سازمان تحقیقات و آموزش و ترویج قرار دارند، به شکل رایگان زمین در اختیارشان قرار می‌دهیم.

وی خاطرنشان کرد: با صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ‌توافق کردیم که بتوانیم امسال به شکل ویژه‌تر در حوزه امنیت غذایی از شرکت‌های دانش بنیان حمایت کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کلنگ احداث طرح زنجیره تولید و پرورش ماهیان سردابی
  • استقبال تعاونی ها از مجموعه پرورش ماهی در قفس خلیج گرگان
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • تولید آرد بدون گلوتن توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی
  • بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • کمک به رفع مشکل ۳ واحد تولیدی در گلستان
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی