Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه گفت: ممکن است در وضعیت فعلی بسیاری از مردم از آمدن به پای صندوق های رای ناامید و مایوس شده باشند، اما باید این نکته را در نظر بگیرند که رای ندادن یا حضور پیدا نکردن مشکلات را در کشور ما حل نمی‌کند.
به‌ گزارش خبرنگار آریا، رامین مهمانپرست سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه جهت ثبت نام در انتخابات مجلس یازدهم در فرمانداری تهران حضور یافت و پس از ثبت نام در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه جایگاه مجلس شورای اسلامی در کشور ما بسیار رفیع و تعیین‌کننده‌ است و همانطور که امام راحل فرمودند، مجلس باید عصاره فضائل ملت و در راس امور باشد، اظهار کرد: هر زمان که مجلسی قوی داشته باشیم، می‌توانیم اثر آن را در پیشرفت کشور ببینیم؛ چرا که مجلس می‌تواند به طراحی ساختارهای کشور به همراه سایر قوا کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه به یک مجلس قوی، متخصص، مقتدر و شجاع نیاز داریم، خاطرنشان کرد: اکنون وضعیت کشور در یک شرایط ویژه است؛ باید تصمیمات بزرگی گرفته و تغییرات بزرگی ایجاد شود، همچنین ساختارهای اداری و اقتصادی کشور همانطور که مقام معظم رهبری اشاره کردند باید با یک تحول بزرگی روبرو شود.
سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه افزود: مهمترین بحثی که سالیان متمادی مقام معظم رهبری به آن تاکید کردند، بحث‌های اقتصادی اصل 44 قانون اساسی و آرزوی داشتن اقتصاد بدون نفت بوده است؛ برای اینکه ما به این آرزوی دیرینه برسیم باید تصمیمات بزرگی بگیریم. مجلس می‌تواند نقش اساسی در این موضوع داشته باشد؛ البته به شرط اینکه نمایندگان مطلع، متخصص، معتقد، دلسوز و شجاعت وارد مجلس شوند.
مهمانپرست همچنین در ارزیابی از عملکرد دوره دهم مجلس شورای اسلامی گفت: انتظاری که مردم از مجلس دارند، بالاتر از وضعیتی است که اکنون شاهد آن هستیم. در هر مقطعی که شاهد یک مجلس قوی با حضور نمایندگان مطلع و دلسوز بودیم، تاثیرات آن در وضعیت کشور را به راحتی می‌توانستیم احساس کنیم.
وی افزود: شرایط فعلی طوری است که به نظر می‌آید مردم خواستار تغییرات اساسی در مجلس هستند و این شروع یک تغییرات بزرگ است و تغییرات را از مجلس باید شروع کرد.
سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه همچنین در پاسخ به این پرسش که به نظر شما آیا با شرایط فعلی کشور مردم به پای صندوق های رای می آیند؟ اظهار کرد: ممکن است در وضعیت فعلی بسیاری از مردم از آمدن به پای صندوق های رای ناامید و مایوس شده باشند، اما باید این نکته را در نظر بگیرند که رای ندادن یا حضور پیدا نکردن مشکلات را در کشور ما حل نمی‌کند. به هر حال میزان، اکثریت آرائی است که افراد داوطلب آن را کسب می‌کنند. پس اگر مردم دلسوز کشور هستند باید در این انتخابات مشارکت کنند و افرادی که مورد نظر ایشان است را انتخاب کنند. عدم شرکت در انتخابات قهر کردن با نظام و ملت خودمان است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مهمانپرست انتخابات مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۵۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست

به گزارش خبرگزاری مهر، همایون سامه یح، با بیان اینکه بی‌توجهی به مشکلات پرستاران سلامت کشور را به مخاطره می‌اندازد، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آنها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، ادامه داد: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آنها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری ۱۰ میلیون تومان است و از این مبلغ حدود ۹ میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجر به ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر حقوق‌ها متناسب با تورم جامعه نبوده و همین مسئله مشکلات متعددی را در کشور ایجاد کرده است، یادآور شد: با تمام هشدارهایی که در خصوص عدم تناسب حقوق و تورم در جامعه شاهد هستیم امیدواریم دولت و مسئولان اقتصادی راهکار متناسبی برای این مهم داشته باشند.

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تأثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستار با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوءاستفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آنها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآور شد: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

کد خبر 6096101 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • برای حل مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست