Web Analytics Made Easy - Statcounter

اردکانیان: مرکز ما نخستین مرکز در این زمینه بود و در تهران تاسیس شد و بسیاری از کشورهای همسایه و نهادهایی که تعلق جهانی در این حوزه دارند مانند بنگلادش، عمان، مصر و سایر کشورها و کشورهای حامی مالی مانند هلند و آلمان و خیلی از سازمان های بین المللی به ما پیوستند و به تدریج دیگر کشورهای جهان این کار را تکرار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا اردکانیان امروز در این مراسم با اشاره به پیشینه فعالیت‌های مرکز منطقه‌ای مدیریت آب سهری از زمان تاسیس آن در فوریه ۲۰۰۲ تاکنون اظهار کرد: تقریبا ۲۰ سال پیش از این، در دهه ۱۹۸۰ قطعنامه‌ای در کنفرانس عمومی یونسکو در بلگراد تصویب شد که اجازه می‌دهد کشورهای عضو و تحت حمایت یونسکو، مرکزی را تاسیس کنند که در حاکمیت کشورهای مختلف باشد؛ یونسکو نه کمک‌های مالی که سایر کمک های خود را داشته باشد و به منزله چتر حمایتی سر کشورهاست.

وی افزود: هیچ مرکزی از این دست تاسیس نشده و همکاری نزدیکی راجع به این موضوع با همکاری سفارت ایران و وزارت خارجه و یونسکو صورت گرفت و البته با حمایت بسیاری از کشورهای منطقه توانستیم در مدت ۱۸ ماه، نخستین مرکز منطقه ای موسوم به مقوله دو را تاسیس کنیم.

اردکانیان گفت: مرکز نخست به صورت حقوقی بخشی از یونسکو بود و اکنون چنین مرکزی نداریم و قبلا" در هلند سال‌ها فعالیت داشت اما وضعیت حقوقی آن تغییر کرد و به مقوله دو تغییر نام داد و این مرکز ارتباطی با یونسکو نداشته و فعالیتی ندارد.

وی ادامه داد: مرکز ما نخستین مرکز در این زمینه بود و در تهران تاسیس شد و بسیاری از کشورهای همسایه و نهادهایی که تعلق جهانی در این حوزه دارند مانند بنگلادش، عمان، مصر و سایر کشورها و کشورهای حامی مالی مانند هلند و آلمان و خیلی از سازمان های بین المللی به ما پیوستند و به تدریج دیگر کشورهای جهان این کار را تکرار کردند.

به گفته وزیر نیرو، تقریبا ۳۰ مرکز همانند این در سطح بین المللی داریم و کارهای زیادی از آن زمان انجام شده است.

اردکانیان با اشاره به تاسیس مرکز در فوریه ۲۰۰۲، افزود: بر اساس توافق یونسکو و اعضای شورای حکام ، شورای داریم داریم که تمام کارها را انجام می دهد و توافق اولیه در سال ۲۰۰۲ برای دوره نخست کارها تا ۲۰۰۷ امضا و مصوب شد و بعد از آن بر اساس توافق نامه، گروهی برای ارزیابی فعالیت های مرکز تشکیل شد که عملکرد آن را به کنفراس عمومی یونسکو ارائه کنند تا ببینند در حوزه های ظرفیت سازی و دیگر حوزه ها موفق بوده یا نه و بعدا مشخص شود که برای فاز دوم این مرکز ادامه عملکرد داشته باشد یا نه.

وی ادامه داد: با حضور دبیرکل یونسکو برای دوره بعدی هم این کار تصویب شد و در سال ۲۰۱۸ ، توافق سوم برای دوره بعدی از ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۴ با حضور دبیرکل یونسکو و ایران این قرارداد امضا شد.

اردکانیان با اشاره به برگزاری ۱۰ نشست شورای حکام در طول ۱۸ سال گذشته گفت: بر اساس توافق عمومی، مکان نخست برای این اجلاس، تهران است و سالی یک بار دست‌کم برگزار می شود و بسته به علاقه و منافع کشورهای عضو می توان مکان آن را تغییر داد.

وی افزود: در سال ۲۰۰۲، نخستین جلسه در مسقط عمان بین من و نماینده یونسکو و سلطنت عمان در آن زمان برگزار و مسیر تعیین و به دنبال آن در تهران برگزار شد و در ۲۰۰۸ مسقط میزبانی آن را بر عهده داشت و بعد از آن در دوره ای در دوشنبه پایتخت تاجیکستان برگزار شد.

وزیر نیرو به عضویت جدید آذربایجان و ترکیه و سازمان های مختلف در فاز سوم فعالیت مرکز اشاره کرد و گفت: امروز در دوره سوم فعالیت ها، اعضای شورای حکام شامل آذربایجان، بنگلادش، مصر، ایران، عراق، قرقیزستان، عمان، سریلانکا، سوریه، تاجیکستان و ترکیه و سایر کشورها و همچنین خیلی از سازمان های بین‌المللی عضو حضور دارند که علاقه نشان دادند که عضو یا عضو ناظر باشند.

اردکانیان گفت: با نگاهی به سند پیش‌رو، توافق نامه ای به همراه ماده ۷.۲ وجود دارد که در مورد عملکردهای شورای حکام است.

وی افزود: شش مسئولیت به عنوان عملکردهای شوار شامل تصویب برنامه‌های میان مدت و دراز مدت و تصویب برنامه کاری سالانه شامل جدول کار و گزارش‌های سالانه و تصویب قوانین و مقرررات و تصمیم گیری در مورد سازمان های بین المللی و بررسی گزارش‌های مستقل حسابرسی دوره ای صورت حساب های مالی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت‌های که تاکنون از سوی این مرکز انجام شده و تا پنج سال آینده انجام خواهد شد، اظهار کرد: ما سه حوزه اصلی برای فعالیت داریم که شامل آموزش و ظرفیت‌سازی، انتقال فناوری و شبکه‌سازی است.

اردکانیان افزود: ما پروژه خوبی برای تامین آب شرب در استان نیمروز افغانستان برای بازسازی شبکه‌های آبی افغانستان انجام داده‌ایم و ضمن تاسیس مرکز تحقیقات آب در کابل، برنامه جامعی برای حوزه آبریز کابل نیز تدوین شده است.

وی با اشاره به سایر برنامه‌های ظرفیت‌سازی و آموزش شورای حکام در سال‌های گذشته، تصریح کرد: از زمان تاسیس مرکز در سال ۲۰۰۲ بیش از ۳۰ هزار نفر از کشورهای مختلف در رویدادهای مرکز آموزش دیده‌اند .

وزیر نیرو ادامه داد: در این زمینه کارگاه‌های مربوط به ترویج مشارکت زنان در ۲۰۰۴، کارگاه الگوهای جدید در آب‌های زیرزمینی در سال ۲۰۰۶، کارگاه آب و رسانه‌ها در ۲۰۰۷ و ... برگزار شده است.

اردکانیان با اشاره به اینکه کارگاه‌های مربوط به آموزش آب و رسانه‌ منشا تاسیس برنامه جدیدی در سطح جهان شد، عنوان کرد: زمانی که فعالیتم را به عنوان مدیر موسس دهه آب شروع کردم، برنامه‌ای جهانی را در آژانس‌های بین‌الملل برای آموزش رسانه‌های مبتنی بر آب و محیط زیست آماده کردیم که هر دو سال یک‌بار در آلمان با مشارکت بیش از ۲۰۰۰ خبرنگار برگزار می‌شود و نقش مهمی در اطلاع‌رسانی به عامه مردم در این حوزه دارند.

وی تاکید کرد: از کشورها و پژوهشگاه‌های مختلف از چهار گوشه منطقه دعوت می‌کنیم که به ما مخصوصا در حوزه مدیریت آب شهری، فاضلاب و نظایر آن کمک کنند.

وزیر نیرو با اشاره به اینکه محل برگزاری این اجلاس در تهران است، پیشنهاد کرد که کشورهای دیگر هم تقاضای میزبانی داشته باشند، چراکه سبب آشنایی ما با فعالیت‌های این مناطق نیز می‌شود.

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000GOY برچسب ها: وزیر نیرو ، حکام ، آب

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: وزیر نیرو حکام آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۵۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیر جشنواره فیلم کوثر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از امور ارتباطات رسانه ای و روابط عمومی جشنواره فیلم کوثر، علیرضا افشار رییس شورای سیاست‌گذاری پنجمین جشنواره ملی و نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر و رییس هیات امنای بنیاد آیه‌های ایثار و تلاش در نشست اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره با تاکید بر ایده‌پردازی‌ و ارایه طرح های جدید و تشکر از همکاری وزارت ارشاد، بنیاد شهید و شهرداری تهران و لزوم همراهی بخش های فرهنگی و اجتماعی برای هرچه بهتر برگزار شدن این رویداد فرهنگی‌ هنری گفت: جشنواره فیلم کوثر در پنجمین دوره برگزاری خود می‌تواند باب گفتمانی را برای پاسخگویی به مسایل زنان و طرح رویکردهای متعالی انقلاب اسلامی در زمینه زن و خانواده در جامعه ما ایجاد کند.

فرح‌ روز فاتحی رییس پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر و مدیرعامل بنیاد آیه‌های ایثار و تلاش نیز در سخنانی با تاکید بر اینکه فارغ از دقت و بررسی تکنیک‌ها، تفاوت این جشنواره با سایر جشنواره‌ها در انتخاب آثار بر مبنای پیام فیلم است، گفت: احتمال فراخوان طرح و فیلمنامه فیلم‌های کوتاه ۱۳۵ ثانیه‌ای وجود دارد. برگزاری نشست‌های موضوعی نیز در دستور کار است تا در کنار اکران فیلم های منتخب، جشنواره از پشتوانه علمی بیشتری برخوردار شود.

مدیرعامل بنیاد آیه‌های ایثار و تلاش در مورد زمان و محل برگزاری این رویداد فرهنگی‌هنری اظهار کرد: این جشنواره، تیر ماه امسال در تهران برگزار می شود.

در ادامه نشست، ناصر باکیده دبیر جشنواره، غلامرضا منتظمی مدیر بخش بین‌الملل، مریم پوریامین دبیر بخش فرهنگی و چند تن از اعضای شورای سیاست‌گذاری جشنواره به بیان دیدگاه های خود درباره برگزاری مطلوب و اثر بخش این رویداد پرداختند.

در پایان این نشست اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره متشکل از حسین قنادیان، جواد جباری، علیرضا مزینانی، فرهاد قائمیان، محمد صنعتی، انسیه شاه حسینی، نرگس معدنی پور، محمد کرم اللهی و شهره پیرانی احکام خود را دریافت کردند.

چهارمین دوره جشنواره فیلم کوثر در سال ۱۳۸۸ برگزار شد و پنجمین دوره این رخداد فرهنگی هنری که نخستین دوره بین المللی آن نیز محسوب می شود پس از ۱۵ سال با فراخوان آثار برتر در زمینه زنان ایثارگر انقلاب و جبهه مقاومت به عنوان الگوی سوم زن مسلمان، در تهران برگزار می‌شود.

کد خبر 6091179 آروین موذن زاده

دیگر خبرها

  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی
  • تصویب نقشه راه اجرایی سازیی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • وزیر نیرو:ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • منع قانونی برای ادامه حضور شهردار قم وجود ندارد
  • برگزاری نشست مشورتی دوره‌های مختلف شهرداری بندرعباس
  • معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیر جشنواره فیلم کوثر
  • تجدید میثاق اعضای دوره ششم شورای شهر اصفهان با آرمان‌های شهدا
  • تصویب سند هوش مصنوعی در کشور به کجا رسید؟