Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@14:47:17 GMT

آب تلف‌شده در بخش کشاورزی بهینه‌سازی شود

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۷۶۵۸۲

آب تلف‌شده در بخش کشاورزی بهینه‌سازی شود

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: به‌عنوان مصرف‌کننده حوزه کشاورزی باید میزان آب تلف‌شده را با بهینه‌سازی مصرف کاهش دهیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، محمدرضا طلایی در آیین آغاز به‌کار نهضت ملی «نهال‌کاری همگانی برای ایرانی سرسبز» که ظهر امروز در سالن جلسات تعاونی کشاورزی دامداران قم و حومه برگزار شد، ضمن تقدیر از تلاش مسئولان استان قم در بخش‌های کشاورزی و منابع طبیعی اظهار کرد: در بخش کشاورزی دو عنصر اساسی مورد نیاز حیات انسان، یعنی خاک و آب را در اختیار داریم و حفاظت از آن را بر عهده داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: رویکرد فعلی کشاورزان در طول تاریخ کشور بی‌سابقه است چراکه امروزه بهترین سیستم‌های نوین در کشور در مزارع استفاده و بیشترین اعتبارات در حوزه آب هزینه می‌شود و ما به‌عنوان مصرف‌کننده حوزه کشاروزی شناخته می‌شویم که باید میزان آب تلف‌شده را با بهینه‌سازی مصرف کاهش دهیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در استان قم سطح اجرای آبیاری با فشار به آمار قابل توجهی رسیده است که این دستاورد نشان از فراهم‌سازی یک ظرفیت مطلوب است که باید قدردان کشاورزان باشیم.

وی با بیان اینکه در حوزه خاک کمتر به ظرفیت‌ها توجه کرده‌ایم، گفت: حوزه منابع طبیعی از جمله حوزه‌هایی است که موضوع خاک در آن اولویت دارد و اقدامات آبخیزداری در حوزه‌های فرسایشی و ریزگردی تاثیرگذار است و اگر اقدامات ادارات‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری انجام نمی‌شد وضعیت کشور به ویژه در استان‌های مرکزی و کویری بسیار وخیم‌تر از وضعیت فعلی بود.

طلایی با تاکید بر اینکه اصل کار سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور حراست، حفاظت و توسعه جنگل‌هاست، مطرح کرد: این رسالت بسیار مهم است و باید در سطح ملی مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: زمانی که رهبر معظم انقلاب اسلامی از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی برای برنامه‌های آبخیزداری هزینه می‌کنند نشان می‌دهد که ما باید توجه ویژه‌ای به این حوزه داشته باشیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی یادآور شد: نخستین ویژگی طرح نهضت ملی تغییر زمان کاشت از اسفندماه به آذر ماه است و دستاورد دوم طرح استفاده از ظرفیت نهادهای مردمی و اقشار مختلف است.

انتهای پیام/78023*40

منبع: فارس

کلیدواژه: بخش کشاورزی کشاورزی آب کشاورزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۶۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره های ارزش کشاورزی در مازندران تقویت شود

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد جعفری ظهر یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران در نمایشگاه اکسپو از تقویت چشم اندازهای مربوط به زنجیره‌های ارزش در بخش کشاورزی این استان خبر داد و با اشاره به اینکه ظرفیت‌های کلان بخش کشاورزی مازندران در این نمایشگاه عرضه شده است، تصریح کرد: از ۱۰ زنجیره ارزشی که باید در نمایشگاه معرفی و رونمایی می‌شد، هشت زنجیره مربوط به بخش کشاورزی بود و مشخصاً زنجیره کیوی و مرکبات به عنوان زنجیره نخست ارزش این استان به نمایش گذاشته شده است.

وی با بیان اینکه پراکنش صنعت در استان مازندران و نیز اتفاقاتی که در تحلیل سیستم کسب و کار و زنجیره ارزش رخ داده است این استان را به عنوان قطب تولید این محصولات معرفی کرده، گفت: با حضور مسئولان استانی و با حضور وزیر کشور و معاون اقتصادی وزیر کشور مسائل و مشکلات زنجیره‌های ارزش مازندران به ویژه در حوزه مرکبات و کیوی بررسی شد.

جعفری با تاکید بر اینکه با توجه به اتفاقات خوبی که از سال گذشته در مازندران رخ داده و افزایش میزان صادرات از مبدا در استان صورت گرفته است، رونق این بخش از اقتصاد مازندران امیدوارکننده است، عنوان کرد: در حوزه این زنجیره ارزش در بخش بسته بندی و بازار رسانی محصول شده نیز شاهد اتفاقات مناسبی بوده‌ایم که نوید روزهای امیدوارکننده برای استان را می‌دهد.

وی یادآور شد: در این نمایشگاه درباره نقاط ضعف و قوت زنجیره‌های گوشت، مرغ، لبنیات، خوراک دام و غیره در مازندران نیز دستاوردهایی ارائه شده است.

کد خبر 6090931

دیگر خبرها

  • کار وزارت نیرو برای فرهنگ‌سازی مصرف برق به جایزه‌دادن کشید!
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • تقویت زنجیره های ارزش محصولات کشاورزی مازندران
  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم
  • زنجیره های ارزش کشاورزی در مازندران تقویت شود
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • بهسازی و رفع افت ولتاژ پست برق مالکریم در مسجدسلیمان
  • افزایش پایداری برق مسجدسلیمان با نوسازی پست «مالکریم»
  • مصرف بهینه آب در استان بوشهر ضروری است