Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود واعظی روز پنجشنبه در جریان بازدید از پژوهشکده‌های هوا خورشید و فناوری زیستی دانشگاه فردوسی مشهد در جمع خبرنگاران افزود: به زودی بخشنامه‌ای از سوی هیات دولت برای تحقق هرچه بهتر و بیشتر ارتباط میان صنعت و دانشگاه صادر خواهد شد.
وی ادامه داد: اکنون راهی جز بکارگیری همه توان داخلی به منظور استفاده از فعالیتهای پژوهشی دانشگاهها برای خودکفایی در کشور نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس دفتر رییس جمهوری همچنین به بازدید از دیگر دانشگاههای کشور و مقایسه آنها با دانشگاه فردوسی اشاره و بیان کرد: دیگر دانشگاهها در یک یا دو حوزه فعالیتهای خوبی انجام داده‌اند ولی دانشگاه فردوسی علاوه بر آنها موضوعات مختلف دیگر را نیز مورد توجه قرار داده که در صورت حصول نتیجه می‌تواند تحولات زیادی را در بخشهای مختلف در پی داشته باشد. 
وی گفت: دانشگاهها تاکنون تنها آموزش‌محور، پژوهش‌محور و یا مهارت‌محور بوده‌اند اما هم‌اینک شاهد اقدامات کارآفرینی و فناورانه نیز در مراکز آموزش عالی کشور هستیم زیرا  دنیای کنونی بسیار سریع در حال تغییر است.
واعظی افزود: در گذشته پول و قدرت نظامی سبب کسب اعتبار و قدرت می‌شد ولی اکنون علم و فناوری است که قدرت و ثروت می‌آفرینند. 

وی ادامه داد: دانشگاه فردوسی مشهد هم‌اینک تمامی فعالیتهایش از شروع تا انتها در مسیر روند اجرا تا حصول نتیجه، در محیط دانشگاهی صورت می‌دهد و همین مهم نشانگر آن است که تغییر در صنعت و اقتصاد راهی به جز مسیر دانشگاه ندارد.  
رییس دفتر رییس جمهوری گفت: امروز در ایران شاهدیم که رابطه بین صنعت و دانشگاه در مقایسه با یک دهه پیشتر بسیار کارآمدتر و مفیدتر شده که نتیجه انعقاد قراردادهایی است که با حمایت دولت به امضا رسیده‌اند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این جمع مهمترین مطالبه دانشجویان را وضعیت توسعه و فضای نقدپذیری از همه بخشهای کشور ذکر و بیان کرد: در برهی مناسبتها همچون شانزدهم آذر ماه "روز دانشجو" با برپایی نشستها و سخنرانی‌ها چنین گفتمانهایی شکل می‌گیرند. 
منصور غلامی افزود: انتظار داریم این رخدادها در طول سال تکرار شوند تا نقد و گفت‌وگو بیش از پیش در سطح جامعه رواج یابد که نتیجه آن آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با مسائل و مشکلات و نیز یافتن راه حل مسائل است. 

امروز رییس دفتر ریس جمهوری و وزیر علوم در چارچوب برنامه‌های هفتادمین سالگرد تاسیس دانشگاه فردوسی مشهد از بخشهای مختلف این مرکز آموزش عالی بازدید کرده و از نزدیک در جریان فعالیتهای علمی، فناوری و پژوهشی آن قرار گرفتند.

دانشگاه فردوسی مشهد که جشن هفتاد سالگی خود را دیشب برپا کرد، هم‌اینک به عنوان سومین مرکز آموزش عالی دیرقدمت ایران پس از دانشگاههای تهران و تبریز در گستره‌ای ۳۰۰ هکتاری با برخورداری از ۱۳ خوابگاه دانشجویی، امکانات رفاهی و خدماتی ۲۵ هزار دانشجوی  مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی در قالب فعالیت ۱۳ دانشکده و هفت پژوهشکده دارد.
همچنین ۸۱۰ عضو هیأت علمی در قالب ۶۰ گروه آموزشی این دانشگاه مشغول تدریس هستند
دانشگاه فردوسی مشهد رتبه ۴۷۰ را در بین ۵۰۰ دانشگاه برتر دنیا در چارچوب "نظام رتبه‌بندی لایدن ۲۰۱۹" کسب کرده است.

برچسب‌ها مشهد صنعت وزیر علوم تحقیقات و فن آوری خراسان رضوی فناوری دانشگاه فردوسی مشهد محمود واعظی احمد واعظی دانشگاه ها منصور غلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد صنعت خراسان رضوی فناوری دانشگاه فردوسی مشهد محمود واعظی احمد واعظی دانشگاه ها منصور غلامی مشهد صنعت خراسان رضوی فناوری دانشگاه فردوسی مشهد محمود واعظی احمد واعظی دانشگاه ها منصور غلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۶۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتگری عملیات وعده صادق به سبک پرده خوانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در جلسه عوامل ستاد اجرائی بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی با رییس، معاونان دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به ویژه برنامه های بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی گفت: روایتگری عملیات وعده صادق به سبک پرده خوانی از ویژه برنامه‌های ویژه بزرگداشت فردوسی است.

محمد حسین‌زاده با اشاره به همکاری، همراهی و هماهنگی شکل گرفته بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت میراث‌فرهنگی و انجمن مفاخر کشور برای بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی افزود: تجلیل از فردوسی شناسان، شاهنامه پژوهان و نواختن زنگ فردوسی در مدارس از مواردی است که توسط دانشگاه‌های وزارت علوم، دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت آموزش و پرورش در سطح استان‌های سراسر کشور اجرا خواهد شد.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی در این جلسه گفت: شاعران مفاخر استان خراسان رضوی شامل فردوسی، خیام و عطار نیشابوری و بیهقی در تقویم رسمی کشور دارای روز ملی هستند که با توجه به جایگاه علمی و پژوهشی، دانشگاه فردوسی باید در برنامه‌های آنها نیز مشارکت داشته باشد.

سید جواد موسوی با اشاره به برنامه‌های بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی افزود: همگرایی خوبی بین دستگاه‌های اجرایی شکل گرفته است و باید از ظرفیت‌های دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این رویداد ملی بیشتر بهره‌مند شویم.

فرزاد قائمی دبیر علمی همایش فردوسی با اشاره به سابقه و رویکرد برگزاری همایش‌های بزرگداشت فردوسی گفت: بعد از دهه ۷۰ که مقام معظم رهبری از منطقه توس بازدید کردند و بر آبادانی این منطقه تاکید کردند، دوباره فردوسی کانون به کانون توجه تبدیل شد و دانشگاه نیز در کنار دیگر دستگاه‌های اجرایی در برگزاری بزرگداشت فردوسی نقش داشته است.

دیگر خبرها

  • برگزاری اولین دوره مسابقات کشوری علمی پژوهشی مفتاح کاپ در دانشگاه فردوسی مشهد
  • آمادگی دانشگاه فردوسی برای پذیرش دانشجویان آمریکایی + عکس
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • ارتباط صنعت و دانشگاه، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • روایتگری عملیات وعده صادق به سبک پرده خوانی
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد