Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: آیت‌الله جوادی‌آملی به مباحثی مثل حقیقت، رسالت و اعجاز قرآن پرداختند مباحثی که اگر به درستی فهم شود تلقی روشن‌تری از این کتاب مقدس در آن صورت می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، حجت‌الاسلام عبدالکریم بهجت‌پور امروز در همایش ملی بررسی آرا و اندیشه‌های تفسیری آیت‌الله جوادی‌آملی در رفسنجان اظهار داشت: از افتخارات حوزه علمیه خواهران در استان کرمان این است که چندسالی است که علم ترویج اندیشه‌های قرآنی را برداشته و شخصیت‌های قرآنی را معرفی و تجمید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور بیان داشت: شخصیت آیت‌الله جوادی‌آملی برای همه ما درس‌آموز است و در مباحث نظری قرآن را به عنوان پاسخ به همه نیازهای جامعه دانسته است.

وی تصریح کرد: سلوک معنوی و مراقبت‌ها و اخلاص آیت‌الله جوادی‌آملی موجب شده ظرفیتی ایجاد شود؛ اگر خدا یاری نکند دستاوردهای انسان جز تکرار علم نخواهد بود اما ایشان با سخنان خود دانش را در ابعاد مختلف تبیین می‌کند و این علمی که خداوند به قلب وی می‌دهد محصول تلاش او در خلوت با خداست.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور ابراز داشت: آیت‌الله جوادی‌آملی به مباحثی مثل حقیقت، رسالت و اعجاز قرآن پرداختند مباحثی که اگر به درستی فهم شود تلقی روشن‌تری از این کتاب مقدس در آن صورت می‌گیرد.

بهجت‌پور با اشاره به اینکه یکی از مسائل مطرح شده در بحث منابع تفسیر بین شیعیان این بود که تفسیر قرآن جز به وسیله تفسیری که از اهل بیت رسیده باشد، نمی‌شود، افزود: همچنین به شکل انضمام بین فهم قرآن و اضافه کردن روایات حاصل نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: قرآن نیاز به هیچ منبعی ندارد برای فهم ظهورات و معارف فرآن خود بیانگر است و این موضع آیت‌الله سروصدایی در محافل علمی به پا کرد و آیت‌الله جوادی‌آملی تلاش کرد توضیح دهد آن چه باید از قرآن استفاده کنیم به خاطر اصالتی که دارد، است.

بهجت‌پور بیان داشت: آیت‌الله جوادی‌آملی از شاگردانی است که حق شاگردی را ادا کرده و این مکتب را به خوبی برای مردم و جامعه تشریح کرده است.

وی اظهار کرد: ایشان توضیح می‌دهد قرآن با همه ظرفیت بدون نیاز به هیچ منبعی خودش منبع است و در بخش تفسیر توضیح می‌دهد اینگونه نیست که دیگر منابع نتوانند قرآن را توضیح دهند و قرآن، سنت و عقل در کنار هم هستند و سنت را به عنوان مکمل قرآن نیاز داریم و این سنت است که تنها ملازم قرآن است.

وی بیان کرد: تسنیم آیت‌الله جوادی‌آملی، المیزان ۲ است که تفسیر موضوعی قرآن را بر این اساس بیان کرده است.

انتهای پیام/۸۰۰۱۶/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: قرآن آیت الله جوادی آملی علم رسالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۶۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات قرآن، عترت و نماز مدارس بیضا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیضا گفت: این دوره از رقابت ها با حضور بیش از ۲۰۰ دانش آموز برگزار شد.

فرهادی افزود: در این مسابقات دانش آموزان در رشته‌های حفظ، قرائت، احکام، اذان و مداحی با هم به رقابت پرداختند.

 

دیگر خبرها

  • یکی از رسالت‌های «مهر» روایت الگوهای موفق حلقه‌های میانی است
  • حفاظت از انفال مهمترین رسالت هر جنگلبان است
  • رشد ۲۰ درصدی ثبت نام قرآن آموزان البرزی در سامانه حمد
  • ایستادگی ملت ایران در مقابل ابرقدرت‌های پوشالی در سایه درک قرآن
  • ضارب دانش‌آموزان آملی بازداشت شد
  • تجلیل رهبر معظم انقلاب از پخش برنامه رمضانی تلاوت قاریان نوجوان از شبکه قرآن
  • در کنگره سازمان همبستگی کشورهای اسلامی در مکه مکرمه
  • آیت الله جوادی آملی: بهشت و جهنم محصول کار ما در همین دنیاست
  • مسابقات قرآن، عترت و نماز مدارس بیضا
  • ضارب متواری دانش آموزان آملی دستگیر شد