Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام‌ و المسلمین سید محمدعلی شهیدی در این مراسم گفت: والدین شهدا در سنینی قرار گرفته‌اند که نیاز به توجه بیشتر دارند و از سویی در خانه امکانات پرستاری فراهم نیست لذا در چنین شرایطی نیاز است در چنین مراکزی تحت مراقبت باشند.
وی افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران تصمیم دارد برای پرستاری از آن دسته از والدین شهدا که سرپرست ندارند مراکزی را به عنوان توانبخشی ایثار راه‌اندازی کند تا آنان بهتر تحت مراقبت قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه مرکز توانبخشی ایثار در مشهد از سال ۹۰ آغاز به کار کرده است ادامه داد: با توجه به وضعیت درمانی والدین شهدا  این مرکز با امکانات و تجهیزات تخصصی به روز شده تا نیازهای این عزیزان رفع شود و امروز به  صورت رسمی به بهره برداری رسید.

حجت الاسلام شهیدی همچنین ضمن دیدار با والدین شهدا گفت: کادر مجرب شاهد و ایثارگر در این مرکز مشغول کار هستند و مهمترین وظیفه آنان تکریم، درمان، پذیرایی و رسیدگی به والدین شهداست.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی نیز گفت: برای توسعه و تجهیز این مرکز بیش از ۱۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
حجت الاسلام حسین معصومی افزود: این مرکز که مختص والدین شهداست ابتدا با ظرفیت ۱۵ نفر در سال ۱۳۹۰ شروع به کار کرد اما از سال ۹۷ توسط بنیاد شهید و امورایثارگران خراسان رضوی مراحل بازسازی و تجهیز آن آغاز و امروز ساختمان نوسازی و تجهیز شده آن افتتاح گردید و در حال حاضر  میزبان ۳۵ نفر از والدین شهدای گرانقدر است.
وی ادامه داد: این مرکز در ۲ طبقه و با زیربنای ۴۰۰ متر مربع شامل بخش‌های مراقبت‌های ویژه، پرستاری، مانیتورینگ، فیزیوتراپی و توانبخشی و امکانات تخت و تشک مواج و تخت برقی می‌باشد.  
خراسان رضوی ۱۷هزار و ۲۲۶ شهید، ۴۹ هزار و ۲۸۶ جانباز و سه هزار و ۳۹۶ آزاده در راه تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی تقدیم کرده است.

برچسب‌ها مشهد افتتاح طرح بنیاد شهید و امور ایثارگران محمدعلی شهیدی محلاتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد افتتاح طرح بنیاد شهید و امور ایثارگران مشهد افتتاح طرح بنیاد شهید و امور ایثارگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۷۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران

رییس جهاددانشگاهی در نشست هم اندیشی روسا و اساتید منتخب دانشگاه‌های  گلستان،  این استان را در زمینه های گیاهان دارویی، دام‌های سبک و سنگین و گردشگری اسب ترکمن مستعد پیشرفت دانست و بر استفاده از توان این نهاد در توسعه این حوزه‌ها تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی پیش از ظهر پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در دومین روز سفر به استان گلستان در نشست هم اندیشی روسا و اساتید منتخب دانشگاه ‌های استان اظهار کرد: باید با پژوهش و تحقیق این مسئله را ارزیابی کنیم که چرا استان گلستان با ظرفیت بالا و داشتن اساتید فرهیخته جزء استان های کم برخوردار است و خیلی زود برای خروج از این وضعیت اقدام کنیم.

وی ضمن  برشمردن اهداف جهاددانشگاهی  بیان کرد:  جهاددانشگاهی یک نهاد دانش بنیان است که از ابتدای تشکیل تا به امروز کارهای تحقیقاتی بزرگی  را در حوزه‌های پژوهش و فناوری، آموزش و کارآفرینی، فرهنگی، تجاری سازی انجام داده است.

رییس جهاد دانشگاهی اضافه کرد: این نهاد همواره پیشران در علم و فرهنگ بوده و توانسته با جمع کردن افراد نخبه نظیر زنده‌یاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی، بنیان‌گذار پژوهشگاه رویان و سلول‌های بنیادی در ایران کارهای بزرگی را به ثمر برساند.

دکتر مسلمی نائینی بیان کرد: هم اکنون پژوهشگاه رویان جزء  برترین‌های کشور و ده پژوهشگاه برتر دنیا در حوزه درمان ناباروری است.

رئیس جهاد دانشگاهی ادامه داد: جهاددانشگاهی با بیش از ۱۰۲ مرکز بزرگ و کوچک،دانشگاه علم و فرهنگ و علم و هنر و سه پارک علم و فناوری خدمت رسانی داشته و تلاش داریم  پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی را  به شهر علم و فناوری تبدیل کنیم.

 دکتر مسلمی نائینی استان گلستان را در زمینه گیاهان دارویی، دام سبک و سنگین و گردشگری اسب ترکمن مستعد پیشرفت و توسعه دانست و گفت: بنای جهاد دانشگاهی بر رفع مشکلات مردم است. 

وی تصریح کرد: در پارک ها می توانیم علاوه بر قرار دادن محلی برای پرورش استعداد دانشجویان با  آموزش برند سازی محصولات، بازاریابی و تجارب سازی به دانشجویان، آنها را برای کسب  درآمد پایدار آماده کنیم.

وی با اشاره به اینکه نقدینگی فراوان در کشور داریم و باید برای جهش تولید با مشارکت مردم از این سرمایه‌ها استفاده کنیم، افزود: تولیدات علمی زیادی داشتیم ولی به دلیل نبود نقدینگی توسعه ندادیم که باید تولیدات را تبدیل به محصول کرده و به دنیا صادر کنیم تا نتوانند حاصل دسترنج ما را چند برابر به خودمان بفروشند.

 گفتنی است در این مراسم رییس جهاددانشگاهی به مناسبت گرامیداشت روز معلم و مقام استاد از اساتید منتخب دانشگاهی که در طرح‌های جهاددانشگاهی همکاری داشته‌اند، تجلیل  کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور با حضور معاون رييس جمهور/همت ۱۰۰ میلیارد تومانی خیرین
  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • پدر شهید جعفر بابازاده آسمانی شد
  • برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا
  • افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران
  • شهرستان اشکذر میزبان شهید گمنام
  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت + جزییات
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت