Web Analytics Made Easy - Statcounter

کانادا را می توان جزء لیست کشور های محبوبی نام برد که در سطح ایران دارای متقاضیان تحصیل بسیار متعددی می باشد. درواقع یکی از بهترین راه های اخذ اقامت در در این کشور توسعه یافته، تحصیل در یکی از دانشگاه های آن می باشد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ سطح علمی افرادی که در دانشگاه های کانادا دوره تحصیلی خود را گذرانده اند همواره در بالا ترین درجاتی است که در تمام نقاط جهان مورد تایید هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مهم ترین پارامتر هایی که تقاضا کنندگان تحصیل در کانادا باید مورد بررسی قرار دهند، مقدار هزینه ها است.

 

هزینه مسئله بسیار مهم و حائز اهمیتی می باشد که تقاضا کنندگان بایستی پیش از اقدام اطلاعات لازم را در مورد آن بدانند تا بتوانند با آگاهی کامل تصمیم بگیرند. هزینه هایی که تمام دانشجویان مهاجر به این کشور باید بپردازند، مشمول مواردی همچون مورد های پایین می شود:

شهریه: مهم ترین رکن هزینه تحصیل در کانادا، شهریه است. مبلغ شهریه دانشگاه مورد نظر بسته به رشته دانشگاهی، مقطع تحصیلی، اعتبار دانشگاه و … متغیر است.

هزینه محل زندگی: از جمله دیگر موارد حائز اهمیت مربوط به هزینه تحصیل در کانادا اجاره بهای پرداختی برای منزل است. اجاره بهای منزل نیز بر اساس منطقه مشخص می شود. به عبارتی هر منطقه ای از کشور کانادا از خانه هایی با نرخی متفاوت برخوردار است، به گونه ای که برخی مناطق ارزان تر از منطقه های دیگر هستند. در انتخاب محل زندگی افراد باید به طور حتم تحقیقات لازم را در مورد نرخ منازل منطقه های مختلف کانادا انجام دهند‌.

هزینه های رفت و آمد: در این مورد اگر دانشجویان از وسایل عمومی ای چون اتوبوس استفاده کنند برای شان مقرون به صرفه تر تمام خواهد شد‌.

هزینه خورد و خوراک: لازم به ذکر است هر کدام از شهر های کشور کانادا دارای هزینه های متغیری برای خورد و خوراک هستند و نمی توان نرخ ثابتی در این مورد اعلام کرد.

هزینه های مربوط به کتاب و وسیله های آموزشی: دانشجویان می توانند با بهره مندی از کتابخانه های عمومی و کتاب های الکترونیکی هزینه های مربوط به تهیه کتاب های آموزشی را تا حد زیادی کاهش دهند.

پذیرش رشته های پزشکی در کانادا

دانشگاه های کشور کانادا بستر بسیار مناسبی برای فراگیری انواع علوم تجربی می باشند، چرا که اساتید آموزشی دانشگاه های معتبر کانادا همه دارای سوابق بسیار درخشانی هستند که منجر به ارائه بهترین آموزش ها بر اساس مطلوب ترین متد های آموزشی شده است.

در ادامه می توانید با برخی از بارز ترین شرایط تحصیل در انواع رشته های پزشکی و داروسازی کشور کانادا آشنا شوید:

تحصیل پزشکی در کانادا: شرایط پذیرش در رشته پزشکی دانشگاه های کانادا به صورتی است که در وهله اول افراد باید یک دوره چهار ساله ی کارشناسی در یکی از رشته های علوم پایه، سپس دوره چهار ساله ی دیگری مربوط به تحصیلات پزشکی ( MD ) بگذرانند. بعد از گذراندن این دو دوره نوبت به رزیدنتی می رسد که بسته به رشته تخصصی بین ۳ تا ۷ سال طول می کشد. برخی از معتبر ترین دانشگاه های پزشکی کانادا عبارت می باشند از دانشگاه های تورنتو، مک گیل، بریتیش کلمبیا، مک مستر، لاوال، کوئین، وسترن آنتاریو، شربروک، مونترال، آلبرتا، کلگری، اتاوا، لیکهد، مموریال نیوفاندلند و …

تحصیل داروسازی در کانادا: تحصیل داروسازی در کانادا به گونه ای است که ابتدا باید افراد دوره ای معادل با دوره ی فوق دیپلم را پشت سر بگذارند. اگر نمره های اخذ شده در این دوره مطابق با حداقل نمره مورد نیاز باشد، می توانند در آزمون دانشگاه های داروسازی شرکت کنند. از جمله بهترین دانشکده های داروسازی این کشور می توان به دانشگاه های دالهاوزی، مموریال، لاوال، تورنتو، ساسکچوال، البرتا، مونترال، مانیتوبا و واترلو اشاره کرد.

پذیرش رشته های مهندسی در کانادا

تحصیل در کانادا به علت کیفیت بسیار بالایی که دارد، متقاضیان بسیار زیادی از اقصی نقاط جهان به خود جذب می کند. رشته های مهندسی دانشگاه های کشور کانادا همه دارای اساتیدی با سطح علمی بسیار مطلوبی هستند که منجر به تربیت بهترین و دانا ترین دانشجو ها شده است.

از جمله بهترین دانشگاه های کانادا برای تحصیل مهندسی عبارت می باشند از:

دانشگاه تورنتو: به طور حتم اسم این دانشگاه را بار ها شنیده اید، چرا که جزء معتبر ترین دانشگاه های دنیا است. دانشگاه تورنتو نه تنها معتبر ترین، بلکه بزرگ ترین دانشگاه کشور می باشد.

دانشگاه بریتیش کلمبیا: سی و هفتمین رتبه در لیست تمام دانشگاه های جهان متعلق به این دانشگاه است.

دانشگاه مونترال: این دانشگاه با عنوان دانشگاه مهندسی پلی تکنیک مونترال هم معروف است. متد آموزشی این دانشگاه بر اساس زبان فرانسوی برگزار می شود.

دانشگاه واترلو: برنامه های درسی این دانشگاه به قدری منظم و مطلوب است که دارای بهترین برنامه های درسی باکیفیت از نظر مجله ی معتبر مک لینز می باشد.

دانشگاه وسترن انتاریو: محوطه ی این دانشگاه در مقایسه با دانشگاه های دیگر کشور به مراتب زیبا تر و چشم نواز تر می باشد.

دانشگاه کلگری: دانشگاه کلگری دارای جامع ترین دوره های کار آموزی است.

و دانشگاه های دیگری چون دانشگاه کویینز، دانشگاه بریتیش کلمبیا، دانشگاه کلگری، دانشگاه واترلو، دانشگاه مک مستر و دانشگاه البرتا.

دو رشته پرطرفدار در کشور مجارستان تحصیل دندانپزشکی کانادا  و تحصیل پزشکی در کانادا است.

تعداد محدودی موسسه مجاز اعزام دانشجو در کشور وجود دارند که برند Go2TR توانسته است با نزدیک به نیم میلیون دنبال کننده یکی از اصلی ترین موسسات اعزام دانشجو و مهاجرت تحصیلی به خارج از کشور باشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران خوراک دیپلم کانادا کلمبیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۸۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قهر پسران دهه هشتادی با دانشگاه

وقتی شغل‌های آزاد و دلالی پردرآمد و معافیت‌های مالیاتی هست، چرا این همه سال عمرمون را صرف دانشگاه کنیم.» یا «خب دختران راهی جز درس خواندن ندارن اما داستان پسرها فرق می کنه» این‌ها حرف‌های تعداد زیادی از پسران دهه هشتادی است که امسال عطای شرکت در کنکور را به لقایش بخشیده‌اند و در کنکور شرکت نکرده‌اند.

آمار داوطلبان کنکور سال جاری نشان می‌دهد از مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب که در نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ ثبت‌نام کرده‌اند تنها ۳۷ درصد مرد هستند.

عدم اقبال پسران برای ورود به دانشگاه به دلیل نگرانی از اشتغال بعد از فارغ‌التحصیلی موجب شده که بسیاری از آن‌ها آموختن مهارت و ایجاد کسب و کار را بر رفتن به دانشگاه ترجیح ‌دهند.

معاون پژوهشی اسبق وزارت علوم محمد مهدی‌نژاد نوری می‌گوید: تغییر در نسبت ورودی دختران و پسران به دانشگاه، از اوایل دهه ۹۰ شروع شده است.

این در حالی است که افزایش نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان آموزش عالی در فاصله سال تحصیلی ۱۳۹۱ ـ ۱۳۹۰ و ۱۴۰۱ ـ ۱۴۰۰ با وجود کاهش نرخ بیکاری از عوامل موثر در کاهش رغبت جمعیت جوان به خصوص پسران به ادامه تحصیلات عالی است.

تحصیلات دانشگاهی برای بسیاری از متولدان دهه‌های ۶۰ و ۷۰ تبدیل به تضمینی برای یافتن شغل نشد، از سویی دیگر نبود بازار کار متناسب با رشته‌های دانشگاهی، درآمدهای پایین و انتظارات جامعه از مردان برای تأمین معیشت، منجر به ورود زودهنگام آن‌ها به بازار کار در رشته‌های درآمدزا شده است.

در آینده نزدیک تعداد دختران تحصیل‌کرده دانشگاهی بیشتر از مردان تحصیل‌کرده خواهد بود. حتی این پدیده در ازدواج‌های سال‌های اخیر نمود بیشتری داشته و اصولاً تبدیل به یکی از موانع ازدواج شده است. زیرا دختران دوست دارند سطح دانش پسر بیشتر یا برابر با خودشان باشد. با توجه به اینکه به تدریج اهمیت درآمد از مدرک بیشتر می‌شود، اما تا تثبیت کامل این فرهنگ، همچنان دختران تحصیل‌کرده در آینده گزینه‌های کمتری برای ازدواج خواهند داشت.

معاون نظارت و راهبری ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی سیدجلال موسوی با تأکید بر اینکه آمار پیشتازی ۲۶ درصدی دختران داوطلب ورود به دانشگاه نشان‌دهنده اصلاح فرهنگ مهارت‌محوری در کشور است، ابراز می‌دارد که «بحث اشتغال برای آقایان مهم‌تر است» و به همین دلیل اولویت اول آقایان تحصیلات آکادمیک نیست.

عضو سابق شورایعالی انقلاب فرهنگی مهدی گلشنی کاهش تعداد پسران در کنکور را نشان‌دهنده نقص در آموزش عالی می‌داند و می‌گوید اگر در چند سال آینده روند به همین صورت باشد و اعتدال ایجاد نشود حتی تبعات اجتماعی به همراه دارد.

طبق نظر جامعه‌شناسان، جامعه از مردان انتظار سرپرستی خانواده و تأمین معیشت دارند، به همین خاطر مرد از همان ابتدا مسیرش را تغییر می‌دهد. پس ایجاد امید در پسران برای بهتر شدن زندگی مادی آن‌ها در صورت ادامه تحصیل، می‌تواند انگیزه‌ موثری برای تعادل در دانشگاه‌ها باشد. تأکید بر کسب منزلت اجتماعی همراه با تحصیلات عالیه هم می تواند در ایجاد انگیزه ارزشی برای تشویق پسران مؤثر باشد.‌

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • ادامه تحصن در ۴۰ دانشگاه آمریکا و کانادا برای حمایت از غزه
  • قهر پسران دهه هشتادی با دانشگاه
  • ادامه تحصن‌ در ۴۰دانشگاه‌ آمریکا و کانادا برای حمایت از غزه
  • فهرست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت بهداشت اعلام شد
  • هر آنچه قرار است از دربی مرسی ساید بدانید
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • فواید شگفت‌انگیز کرفس برای سلامتی: هر آنچه باید بدانید
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید