Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، امان اله خدمتگزار فرماندار شهرستان خوشاب در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی و رفع موانع تولید شهرستان خوشاب گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه کشاورزی در شهرستان موجود می باشد که با همکاری مردم و فعالان اقتصادی بومی در کنار معین‌های اقتصادی مشخص شده می‌توانیم به نقطه مطلوبی در جهت اشتغال پایدار و مهاجرت معکوس رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  او ادامه داد: با اعتماد سازی میان افراد سرمایه گذار و کارآفرین، سیستم‌های اجرایی و آگاهی بخشی جهت اطلاع سرمایه گذاران از روند سرمایه گذاری و قوانین نیز می‌توانیم مشکلات را کمتر کنیم تا زمینه مطلوبی برای سرمایه گذاری فراهم شود.    فرماندار شهرستان خوشاب گفت: با وجود پیگیری‌های مستمر و همکاری‌های خوب بین ضلع‌های مثلث توسعه اقتصاد مقاومتی، ولی متاسفانه از نقطه دل خواه فاصله زیادی داریم که باید با برنامه ریزی دقیق تری به آن برسیم، که البته هنوز هم یکی از مشکلات اصلی ما عدم استقرار برخی ادارات در شهرستان است.

خدمتگزار افزود: ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام شده که ۸ واحد آن پیگیری و به امضاء تفاهم رسیده  است و ۶ واحد دیگر در حال بررسی‌های نهایی می باشد،همچنین ۴ واحد پیشنهاد معین اقتصادی در پیش رو داریم.

او تصریح کرد: یکی از مشکلات ما معین اقتصادی خوشاب است که در شهرستان جوین فعالیت دارد و با وجود همکاری‌هایی صورت گرفته، به نقطه مطلوب دلخواه نرسیده و رسیدن به این نقطه مستلزم نگاهی است که باید معین اقتصادی ما بخشی از سرمایه گذاری‌هایی که در جوین انجام می‌دهد را در خوشاب هم انجام دهد تا بتوانیم مشکلات این شهرستانی که ۱۰سال از شهرستان شدنش می‌گذرد را حل کنیم و قدم‌های خوبی برداریم.

نماینده عالی دولت در خوشاب گفت: خوشاب در مسیر جاده ترانزیتی واقع شده است که روزانه به طور متوسط ۴۰۰ دستگاه تریلر فقط از آن عبور می‌کنند و از ظرفیت‌های بسیار خوب دیگر شهرستان هم می‌توانیم به برداشت ۲۴هزار تن پسته از ۱۲هزار هکتار مزرعه زیر کشت که مقام دوم استان را کسب کرده ایم.    خدمتگزار افزود: ۱۴۰۰ تن زیره سبز از ۲۵۰۰هکتار زمین که مقام اول استان دارا می باشد و ۷۰۰۰تن انگور از ۲۷۰۰هکتار زمین دیم و ۲۳۰۰تن تخم آجیلی که مقام اول استان را کسب کرده است.   او با اشاره به اینکه ۸۰۰۰تن خربزه با دریافت گواهی محصول سالم و ۸۴۰ هکتار زمین زیر کشت زعفران که ۲۶۰۰کیلو گرم زعفران تولید شده است، ادامه داد: متاسفانه کشاورزان به دلیل وجود موانع بانکی، قولنامه‌ای بودن اسناد، ضعف بنیه مالی و علیرغم داشتن زیر ساخت‌های مورد نیاز در ناحیه صنعتی رغبتی به سرمایه گذاری ندارند که امیدواریم با تعیین معین‌های اقتصادی جدید و همکاری مردم منطقه و استقرار ادرات دولتی که نقش موثری در به ثمر رسیدن مثلث اقتصادی فرهنگی دارند به توسعه برسیم.   انتهای پیام//ع.ظ



منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۹۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی سازی اقتصاد در استان بوشهر عملیاتی شده است

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی‌زاده صبح پنجشنبه در نشست برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر اظهار کرد: توسعه سرمایه‌گذاری در استان حمایت می‌شود و امروز برخی از طرح‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه بخشی از این طرح‌ها در حوزه پرورش آبزیان و تکثیر لارو و تولید بچه ماهی مطرح شد گفت: طرح‌های پرورش آبزیان جز سیاست‌های اصلی استان بوشهر است و در این راستا از سرمایه‌گذاران در طرح‌های پرورش ماهی در قفس، به‌ویژه تولید بچه ماهی در استان حمایت می‌شود.

استاندار بوشهر بخشی دیگر طرح‌ها را در حوزه مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در جاده‌های استان دانست و تصریح کرد: توسعه مجتمع‌های خدماتی بین راهی مورد نظر ما است چراکه هرچه تعداد این مجتمع‌ها افزایش یابد امکان خدمات به حوزه حمل و نقل جاده‌ای و ایمنی راه‌ها و مسافران بیشتر فراهم می‌شود.

محمدی‌زاده از تصویب ساخت کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیر خبر داد و بیان کرد: ساخت کارخانه سیمان سفید در آبدان دیر که فرایند آن طی شده بود در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر تصویب شد.

وی با بیان اینکه در مجموع ۲ طرح مطرح شده در این شورا رأی مثبت لازم کسب نکرد گفت: مابقی طرح‌های مطرح شده در این جلسه برای اجرا رأی آورد و ان‌شاءالله طرح‌ها و موضوعات جدید سرمایه‌گذاری در جلسات بعد و هفته آینده مطرح می‌شود و مورد بررسی قرار می‌گیرد.

استاندار بوشهر افزایش مشارکت مردم در طرح‌های سرمایه‌گذاری را یکی از اولویت‌های استان دانست و تأکید کرد: آنچه تدبیر مقام معظم رهبری در راستای جهش تولید با مشارکت مردم و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است در استان بوشهر مورد توجه قرار گرفته و عملیاتی شده است.

محمدی‌زاده بیان کرد: سرمایه‌گذاری مردم راهکار اساسی برای حل اشتغال، تولید و پیشرفت جامعه و استان بوشهر است و ما از بخش خصوصی، سرمایه‌گذاران و کارآفرینان به جد حمایت می‌کنیم و کارها در این حوزه تسریع می‌شود.

طرح‌های مختلفی از سوی مردم و بخش خصوصی در این جلسه توسط اعضا و مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط که فرایند آن در کارگروه تخصصی طی شده است برای تصویب در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6088482

دیگر خبرها

  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • تاکید وزیر اقتصاد بررفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • مردمی سازی اقتصاد در استان بوشهر عملیاتی شده است
  • ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال