Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، الیاس حضرتی عصر پنجشنبه در نشست کارگروه اقتصادی استان گلستان اظهار داشت: تحریم‌های اخیر علیه ایران، ظالمانه تحریم و فشار اقتصادی ۱۰۰ سال اخیر کشور است که باید در این شرایط دشوار، هوشمندانه‌ترین تدابیر برای گذر از این روز‌های سخت اتخاذ شود.

او به بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی سال آینده کشور اشاره کرد و گفت: با توجه به شرایط مالی کشور، در بستن این بودجه هزینه‌ها کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته حضرتی اگر قرار باشد بودجه سال ۹۹ از محل فروش نفت تامین شود، باید روزانه یک میلیون و ۴۸۰ هزار بشکه نفت بفروشیم که در شرایط کنونی قادر به آن نیستیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: ساده‌ترین راه برای حل مشکل تحقق بودجه، استقراض است، ولی تبعات منفی ناشی از آن مانند تورم شدید، مانع از انجام آن است.

او اضافه کرد: احیای صادرات نفت یکی دیگر از راه حل‌ها است که دولت در حال تلاش برای تحقق آن از جمله تداوم مذاکرات با کشور‌های گوناگون است.

حضرتی گفت: برخی‌ها تصور می‌کنند مذاکره دولت برای احیای صادرات نفت بی نتیجه است، اما شرایط به گونه‌ای است که امکان صادرات دوباره با حفظ عزت ایران امکان پذیر است.

او افزود: مذاکره جداگانه با چین و روسیه و کشور‌های همسایه در حال انجام بوده و تلاش میکنیم از همه ظرفیت برای دور زدن تحریم‌ها استفاده کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به افزایش قیمت حامل‌های انرژی اشاره کرد و افزود: سهمیه بندی بنزین عدالت در مصرف به وجود می‌آورد و اگر روند قبلی ادامه می‌یافت به وارد کننده بنزین تبدیل شده و امنیت داخلی هم در معرض خطر قرار می‌گرفت.

به گفته باید مصرف بنزین را با تولید ۱۱۰ میلیون لیتر در روز مدیریت کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در خصوص درآمد مالیاتی افزود: در حال حاضر سه درصد مودیان کشور ۸۵ درصد مالیات را تامین می‌کنند به طوری که در هشت ماهه امسال درآمد مالیاتی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۰ درصد بیشتر شد که بخش عمده آن از منابع مالیاتی جدید تامین شد.

او معوقه مالیاتی کشور را ۲۲۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: بیشترین معوقه‌های مالیاتی متعلق به استان‌های گیلان و اصفهان است.

حضرتی همچنین بر دقت بیشتر در مالیات بر ارزش افزوده و معافیت مالیاتی کشاورزی و سرمایه گذاران مناطق تاکید کرد.

هادی حق شناس استاندار گلستان نیز با ارایه گزارشی از ظرفیت‌ها و وضعیت اقتصادی این استان شمالی، خواستار حمایت برای ایجاد صنایع تبدیلی کشاورزی، ایجاد زیرساخت‌های گردشگری و حمایت از فعال کردن بخش بازرگانی با هدف سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و صنایع شد.

همچنین در این نشست ۱۳ مدیر دستگاه دولتی، رییس اتاق بازرگانی گرگان و تنی چند از فعالان اقتصادی استان به معرفی ظرفیت‌ها و مسایل و مشکلات حوزه‌های خود پرداختند.

استان گلستان با یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت در شمال کشور قرار دارد و از ظرفیت‌های بالقوه در بخش کشاورزی، گردشگری و صنعتی برخوردار است.

 

انتهای پیام/پ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تحریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۲۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فاطمه محمدبیگی، از اعضای ­کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: کمبود ماما در کشور همچون کادر پرستاری در شیفت‌های سنگین این گروه خود را نشان داده و منجر به خستگی و کاهش کیفیت کار ماما‌ها در کشور شده است.

محمدبیگی گفت: ارتقای سلامت مادران و کودکان، ترویج فرزندآوری و تغذیه به واسطه شیر مادر، جلوگیری از مرگ مادر، کودک و آموزش مراقبت‌های دوران بارداری معمولاً به واسطه ماما‌ها انجام می‌پذیرد.
وی افزود: در قانون جوانی جمعیت به صورت ویژه به کمبود ماما در کشور اشاره شده است به طوری که به ازای هر دو زایمان فعال باید یک ماما در کشور وجود داشته باشد؛ و این در حالی است که این بند قانونی اجرایی نمی‌شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با بیان اینکه قرار بود امسال حدود ۳۵۰۰ ماما در کشور استخدام شوند، افزود: در ظرفیت پذیرش و استخدام وزارت بهداشت فقط حدود ۳۰۰ ماما در کشور ثبت شده بود، در حالی که بر اساس آمار‌ها، به جذب و استخدام حدود ۹ هزار ماما در کشور نیاز داریم.
پنجم ماه می، مصادف با ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، روز جهانی ماما نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • چهار نفر از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس تحریم شدند
  • ۲۳ سند، آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور است
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم