Web Analytics Made Easy - Statcounter

دوازدهمین مجمع دموکراسی بالی با عنوان مردم سالاری و فراگیری( دخیل نمودن همه بازیگران جامعه) با حضور ۹۰ نماینده از کشورهای مختلف و ١٠ سازمان بین‌المللی آغاز به کار کرد.

به گزارش ایسنا، دوازدهمین نشست مجمع دموکراسی بالی روز پنجشنبه ۱۴ آذر با شرکت وزرا و معاونین امور خارجه، سفرای کشورهای مختلف و محمد آزاد، سفیر جمهوری اسلامی ایران  در جزیره بالی با ۴ موضوعیت آغاز به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

موضوعات مورد بحث دوازدهمین اجلاس بالی در بخش دولتی شامل حرکت به سوی جامعه فراگیر ، بخش اجتماعات مدنی با موضوعیت خیزش انحصارگرایی و افول دموکراسی، بخش جوانان با موضوعیت جوانان و مردم سالاری دیجیتال فراگیر و در بخش آخر موضوع فراگیری اقتصاد انجام پذیرفت.
 ابتکار اجلاس دموکراسی بالی در سال ۲۰۰۸  به دست آقای سوسیلو بامبانگ یودیونو، رئیس جمهور پیشین اندونزی در راستای ارتقاء همکاری‌های صلح و مردم سالاری نه تنها در منطقه بلکه به صورت جهانی صورت گرفت.
 جلسه افتتاحیه دوازدهمین مجمع دموکراسی، توسط وزیر امور خارجه اندونزی ، خانم رتنو مارسودی انجام پذیرفت و در سخنرانی افتتاحیه، وی ضمن برشمردن ارتباط مستقیم فراگیری و دموکراسی ابراز کرد: هنگامی مردم سالاری به غایت مطلوب خود نیل خواهد کرد که  در مسیر فراگیر بودن گام بردارد.

وی در ادامه گفت: دموکراسی به خودی خود هدف نیست بلکه وسیله ای برای رسیدن به هدف، که همان صلح پایدار است، می باشد در همین راستا ثبات یک کشور با فراگیری بیشتر و آزادی رابطه مستقیم دارد.

وی از مشارکت سیاسی زنان نیز یاد کرد و افزود مشارکت سیاسی زنان نقش مهمی در دموکراسی فراگیر ایفا می کند. 

مارسودی اذعان داشت: حضور همه اقشار مختلف جامعه می بایست با اعتماد سازی و دوری از هرگونه سیاست زدگی باشد و این مشارکت می بایست در راستای القای امید در جامعه و ایجاد رشد و جامع گرایی باشد. در جلسه وزرایی نکاتی به مانند کثرت گرایی در عین احترام به فرهنگ بومی، توجه به ویژگی های خاص جوامع( هوشمندی محلی) و دسترسی آسان به منابع جهت فراگیری اقتصادی مطرح وتاکید گردید که بهره گیری سیاسی و ابزاری از دموکراسی منتج به بی ثباتی، عدم صلح و بهروزی خواهد گشت.
وزرای خارجه استرالیا، کنیا ، نامیبیا، تیمور شرقی، جزایر سلیمان، وزیر مشاور در امور خارجه قطر، و معاون وزیرامور خارجه مالزی در این نشست حضور داشتند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایران و اندونزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۳۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۴ درصد مردم از کارت جایگاه داران استفاده می‌کنند

جعفر سالاری نسب گفت: سال گذشته تلاش کردیم که حداکثر مردم به دنبال کارت سوخت شخصی خودشان باشند به طوری که ما در این سال ۴ میلیون کارت سوخت شخصی تولید و تحویل دادیم. 

 او افزود:۹۳ درصد از هموطنان حدود ۸۰ تا ۱۰۰ لیتر مصرف سوخت دارند ما آلان تاکسی اینترنتی را داریم که از کارت اضطراری استفاده می کنند. 

سالاری نسب افزود:  در حال حاضر ۱۱۸ میلیون لیتر مصرف سوخت داریم در ایام نوروز مردم ۷۰ درصد از کارت شخصی خود استفاده کرده‌اند

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • شهادت هزاران نفر از مردم فلسطین، دستاورد غرب وحشی و مدعی دموکراسی است
  • ستاره‌های والیبال علیه تیم ملی و پائز؛ دوباره بازیکن سالاری زیر تور
  • زالوژنی سفیر اوکراین در انگلیس شد
  • مصادیق نصرت الهی در جامعه ایران/تقدیر از فراجا بابت طرح نور
  • جلد دوم کتاب «تاریخ تحلیلی جامعه شناسی دیوان سالاری در ایران» چاپ و رونمایی شد
  • رونمایی از مجمع پارلمانی جهانی شهید سلیمانی (ره)
  • ۳۴ درصد مردم از کارت جایگاه داران استفاده می‌کنند
  • شاهکار اسکواش‌بازان با حضور سفیر ایران در قطر
  • سفیر ایران در کنگو با وزیر خارجه این کشور دیدار کرد
  • چین:گشایش کریدور «واخان» با افغانستان را بررسی می‌کنیم