Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور گفت: کمبود اعتبار یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که ایجاد دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور را با مشکل روبه‎‌رو کرده است. ۱۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۳ استانها فارس نظرات - اخبار استانها -

حجت‌الاسلام مصطفی رستمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، در حاشیه مراسم اختتامیه مسابقات قرآن و عترت دانشجویان کشور که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: سیاست ما در دفاتر نهاد رهبری، فراهم کردن شرایط برای حضور طلاب و روحانیون در فضاهای دانشگاهی است اما واقعیت این است که مشکلات جدی بودجه‌ای امکان توسعه دفاتر  در مراکزی که نیاز دارند و اعلام می‎کنند را از ما گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس نهاد رهبری در بازدید از تسنیم: تسنیم جزو رویش‌های خوب انقلابی در عرصه خبر استبودجه‌ای به دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌ها اختصاص داده نشده استرئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها: دستگاه‌های اجرایی در راستای «گام دوم انقلاب» با جامعه علمی همکاری کنند"

وی با بیان اینکه به محض اینکه فرصت فراهم شود ایجاد دفاتر نهادرهبری جزء برنامه‌ها قرار می‌گیرد، گفت: برنامه ما این است در دانشگاه‌هایی که دارای ظرفیت حداقل پنج هزار نفر دانشجو تعریف شده از دفاتر نهاد رهبری برخوردار شوند.

رستمی تصریح کرد: دانشگاه‌ فنی و حرفه‌ای از دانشگاه‌هایی است که ایجاد دفاتر نهاد رهبری در آن مهم است  تنها یک دفتر در تهران و یزد داریم که توسعه این مهم در مراکز استان‌ها نیز یک ضرورت بوده و جزء سیاست‌ها است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور افزود: شهرهای بزرگ که هیچ دفتر نهاد رهبری ندارند جزء اولویت برنامه ما است تا در آن دفاتر نهاد رهبری را ایجاد کنیم.

رستمی همچنین در مورد مسابقات ملی قرآن و عترت نیز گفت: این جشنواره در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور قدیمی‌ترین و ریشه‌دارترین جشنواره فرهنگی کشور است، در حال حاضر 33  جشنواره را پشت سر گذاشتیم و از میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در میزبانی این دوره قدردانی می‌کنیم.

وی افزود: میزبان سی‌و پنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان  وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است که امیدواریم شاهد برگزاری جشنواره‌ای قوی‌تر از ادوار گذشته باشیم.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور همچنین راه نجات جامعه ایران اسلامی را از آتش‌هایی که به جان باورها و فرهنگ و زندگی مردم می‌افتد، توجه به فرهنگ قرآن و اخلاق و دینی ایرانی دانست و گفت: یکی از اقدامات ارزشمند برگزاری این جشنواره‌ با حضور دانشجویان است.

انتهای پیام/423/ ع

R41382/P/S6,61/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۵۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند

 غلامرضا رضایی در گردهمایی سه روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد ضمن بیان ظرفیت‌های این دانشگاه، دستاوردهای انقلاب اسلامی در دانشگاه‌ها را تشریح کرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه سیستان و بلوچستان ۱۱ هزار دانشجو دارد، اظهار کرد: این دانشگاه در تمام شاخص‌های وزارت علوم در طول عمر انقلاب اسلامی رشد داشته است.

رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان با اشاره به عملکرد مرکز مشاوره این دانشگاه گفت: مرکز بهداشت و مشاوره این دانشگاه نسبت به سال‌های قبل بسیار متحول شده است.

مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان نیز بیان کرد: مدیران مراکز مشاوره و مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های کشور گرد هم جمع شدند تا نظام مسائل جسمانی و روانی و اجتماعی جامعه دانشجویی را مورد بحث و بررسی قرار دهند زیرا جنس مسائل هر دانشگاه متفاوت و در حال تغییر است.
دکتر ابراهیم نعیمی افزود: باید مدیران، هم اندیشی داشته باشند و این تغییرات را در نظام مسائل بررسی و چالش‌ها را در جلسات و کمیسیون‌ها مطرح کنند و برای برون رفت از این چالش‌ها به راهکارهای اجرایی و محکم برسند.
وی بیان کرد: قطعا دانشجویانی که وارد دانشگاه می‌شوند، متولدین دهه ۸۰ هستند که سن نوجوانی را به تازگی پشت سر گذاشته و چالش‌هایی را پیش رو دارند که همکاران مشاوره دانشگاه‌ها هم نوع برخوردشان و هم تلاش‌شان برای حل نظام مسائل دانشجویان متفاوت است که امیدواریم در این جلسات با استفاده از تجربیات و آخرین پژوهش‌ها و یافته‌هایی که به اشتراک می‌گذارند به شرایط بهتر دست پیدا کنیم.

سیستان و بلوچستان رنگین کمان فرق و مذاهب

سوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز در این همایش اظهار کرد: این استان در میان افکار عمومی به عنوان رنگین کمان فرق و مذاهب به شمار می‌آید، شهدای شاخصی همچون شهید میرحسینی دارد و کوچکترین شهید کشور شهید سبیل اخلاقی در نیکشهر است.

حجت الاسلام عبدالواحد بامری بیان کرد: یکی از رویش‌های ارزشمند انقلاب اسلامی در سیستان و بلوچستان، وجود این دانشگاه است که ۴۲۰ نفر هیات علمی و ۵۰ استاد تمام دارد و در سال گذشته در میان رتبه بندی کشور رتبه ۱۲ را از لحاظ علمی و آموزشی کسب کرد.

مدیر مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه سیستان و بلوچستان، نیز در این همایش گفت: رویکرد دفتر مشاوره در ابتدا پیشگیرانه است که با استفاده از مشاوران و کارشناسان مربوطه در این راستا اقدام می‌کنیم.

زهرا نیکبخت افزود: ۱۲ مشاور و روانشناس در دانشگاه سیستان و بلوچستان راستای کمک به دانشجویان تلاش می‌کنند تا در ارائه خدمات به دانشجویان اقدامات ارزنده‌ای انجام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • سکوت بلینکن درباره دستگیری ۵۵۰ دانشجو و ادعای دموکراسی در آمریکا
  • جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد
  • ساترا رقیب است یا شریک تولیدات تصویری؟/ ۷۰۰ تقاضا در انتظار مجوز
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • تصمیم گیری در خصوص اجرای طرح حامیم و جشنواره ملی نهج البلاغه
  • احداث کتابخانه در10 شهر استان در آینده ای نزدیک
  • دیدارجمعی ازکارگران خراسان‌شمالی با مقام معظم رهبری
  • استنتاج ۱۰ حکم درباره شهر مطلوب اسلامی از نهج‌البلاغه