Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت خارجه ایران اقدام اخیر کنگره آمریکا در قبال چین را محکوم کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به دخالت های مکرر آمریکا در امور داخلی کشورهای مستقل بویژه جمهوری خلق چین خاطرنشان کرد: آمریکا با سابقه ای ننگین در نسل کشی سرخپوستان و بردگی سیاه پوستان و قتل عام فرقه های داخلی و نیز قتل عام مسلمانان در افغانستان، عراق، سوریه، لیبی، فلسطین و یمن و عفو جنایتکاران جنگی از کمترین صلاحیت برای اظهار نظر در خصوص قومیت ها، نژادها و مسلمانان برخوردار نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین اظهار داشت: تکرار اینگونه تجاوزات آشکار به اصول شناخته شده حقوق بین المللی صرفا تاکیدی است بر اینکه دخالت در امور دیگر ملت ها به یک اصل در سیاست خارجی هنجار ستیز آمریکا تبدیل شده است. 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران در پایان ضمن محکوم کردن اقدام اخیر کنگره آمریکا در قبال چین، نسبت به روند روز افزون چنین رفتارهایی که صلح و ثبات جهانی را تهدید می کند، به جامعه جهانی هشدار داد و به کشورهای مستقل توصیه کرد در مقابل هنجارشکنی های پی در پی و یکجانبه گرایی لجام گسیخته دولت آمریکا واکنش نشان دهند.

به گزارش فارس، مجلس نمایندگان آمریکا روز چهارشنبه، طرحی را درخصوص برخی اختلافات مذهبی-فرقه‌ای در کشور چین تصویب کرد و از کاخ سفید خواست تا فشارها به دولت چین را به دلیل برخی اقدامات در استان سین‌کیانگ افزایش دهند.

وزارت خارجه چین در واکنش به این اقدام یکی از مقامات ارشد سفارتخانه آمریکا را احضار کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۵۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه‌ها مؤثر خواهد بود، اگر... / نگاهی به مصوبه اخیر اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت کار در قبال کارفرمایان خاطی

با توجه به حاکم شدن شرایط خاص کشور ایران به واسطه تحریم‌های خصمانه‌ و جنگ ترکیبی دشمن، ثبات اقتصادی، مسئله اشتغال و معیشت از مهم‌ترین چالش‌های حکمرانی به‌شمار می‌آید. از طرفی مهاجرت غیرقانونی یکی از تهدیدات بسیار مهم در این خصوص است که اگر درست کنترل نشود، می‌تواند در زمینه‌های مختلف سیاسی، امنیتی، اقتصادی و... هر کشوری را با بحران روبه‌رو کند.

برخی اخبار حاکی از حضور تقریبی یک پنجم  کل جمعیت افغانستان در ایران است، رئیس سابق کمیسیون امنیت ملی سال گذشته مدعی ورود روزانه ۱۰ هزار نفر از مهاجران افغانستانی به ایران شد، به نحوی که مهاجران غیرمجاز تنها پس از ۲۴ ساعت برخوردار از جای خواب شده و پس از ۴۸ ساعت صاحب شغل می‌شوند. دریافت دستمزدهای اندک و کاهش مسئولیت کارفرمایان نظیر عدم پوشش بیمه و... از جمله عواملی است که برخی از صاحبان مشاغل نیروی کار خویش را به‌خصوص در فعالیت‌های یدی از مهاجران غیرمجاز تأمین می‌کنند.

چنین امری سوای از تهدیدات امنیتی، فرهنگی و... مسئله اشتغال و معیشت را به مخاطره می‌اندازد، به همین دلیل اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت کار در بخشنامه‌ای به استناد بند (ج) ماده (۱۱) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت: «به منظور جلوگیری از حضور نیروی کار غیرمجاز خارجی در بازار کار کشور، وزارت کار و امور اجتماعی مکلف است کارفرمایانی که اتباع خارجی فاقد پروانه را به کار می‌گیرند، بابت هر روز اشتغال غیرمجاز هر کارگر خارجی معادل پنج برابر حداقل دستمزد روزانه جریمه کند، در صورت تکرار تخلف این جریمه دو برابر خواهد شد.» و مصوبه اخیر شورای عالی کار به جهت مشخص کردن حداقل دستمزد روزانه کارگران در سال جاری، میزان جریمه کارفرمایانی که از اتباع خارجی فاقد پروانه (غیرمجاز) به‌کارگیری کنند، از قرار هر روز اشتغال مبلغ ۱۱.۹۴۳.۶۴۰ ریال مقرر شده است، که در فرض تکرار، میزان آن به دو برابر مبلغ مذکور افزایش پیدا می‌کند.

برون‌سپاری کار یعنی دشوار کردن رقابت برای کارگران قانونی و بار مالی بر نظام بهداشت و درمان به دلیل نداشتن بیمه و خدمات بهداشتی-درمانی از طرفی و افزایش تقاضا بر منابع عمومی نظیر آموزش، مسکن و دیگر خدمات اجتماعی و اثرات جدی اجتماعی و اقتصادی نظیر افزایش جرم و جنایت، تغییر در ترکیب جمعیتی و افزایش فشار بر زیرساخت‌های شهری، از طرف دیگر منجر به بحران برای بخش‌های مختلف کشور می‌شود که می‌توان با برخی اقدامات نظیر تقویت کنترل و نظارت مرزی، اصلاح قوانین مهاجرت و ایجاد راه‌های قانونی و متعارف برای ورود به کشور، تشدید پیگیری و اقدامات حقوقی با وضع مجازات‌های مناسب و برخوردار از ضمانت اجرای کافی، ایجاد برنامه‌های تبلیغاتی برای تبیین مخاطرات مهاجرت غیرقانونی و مزایای ورود به کشور به صورت قانونی، تقویت همکاری بین‌المللی با سایر کشورها در زمینه‌ مهاجرت و قاچاق انسان و از همه مهم‌تر در اولویت قرارگرفتن اهمیت این تهدید، پیگیری و نظارت از بروز آن اجتناب کرد.

دیگر خبرها

  • جریمه‌ها مؤثر خواهد بود، اگر... / نگاهی به مصوبه اخیر اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت کار در قبال کارفرمایان خاطی
  • آمریکا : حمله به رفح را تایید نکرده‌ایم
  • کنعانی: بسیاری از کشورها خواستار ارتباط با ایران شده‌اند
  • الجزایر حمله اسرائیل به رفح را محکوم کرد
  • الجزایر حمله رژیم صهیونیستی به رفح را محکوم کرد
  • درخواست قانونگذاران آمریکا برای پاسخگویی درباره رابرت مالی
  • افشاگری تازه جمهوری‌خواهان علیه رابرت مالی
  • جمهوری‌خواهان آمریکا: رابرت مالی اسناد محرمانه را در تلفن همراه شخصی‌اش نگهداری می‌کرد
  • گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
  • مصر اشغال گذرگاه مرزی رفح توسط اسرائیل را محکوم کرد