Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام یحیی صالح نیا در خطبه های نماز جمعه این هفته کن که درحسینیه سراسیاب کن برگزار شد طی سخنانی اظهار داشت: گرچه فتنه ها و دشمنی ها فراوان است ولی مردم اهل تقوا، حزب الهی و متدیّن و انقلابی بدانند که عاقبت از آن آنها است.

وی افزود: مردم عزیز را دعوت به صبر می کنیم و نیکوکاری مردم ما به همدیگر و ما را از میدان جنگ اقتصادی دشمنان عبور خواهد داد و بدانیم که احسان تولید کننده به مصرف کننده با ایجاد کیفیّت و احسان مصرف کننده به تولید کننده با خرید کالای ایرانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صالح نیا در ادامه گفت: خدا با ما است و بینی مستکبرین عالم را به خاک خواهد مالید و ثروت و مکنت در روی زمین را به بندگان صالح خود خواهد داد و مسئولان عزیز برای مردم زمینۀ کار را فراهم کنند و اگر خودشان کار درست کردند زمینه کارشان را از بین نبرید.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: هستند کارخانه هایی که توسط نخبه گان تاسیس می شود بعنوان مثال کارخانه تولید روغن مقاوم در برابر ۳۵۰ درجه را که یکی دو بشکه اش ۱میلیارد و ۲۰۰ میلیون قیمت داشته با ۱۲ میلیون تومان در آزمایشگاه داخلی تولید می گردد و آزمایشگاه تصدیق کرده است که نمونه ایرانی به مراتب بهتر از خارجی است ولی مهندسین می ترسند که آزمایش کنند و نمونه ایرانی وارد چرخه بازار گردد.

امام جمعه کن  بیان داشت: مسئولین راحت ترین کار را که واردات است انتخاب می کنند وسرمایه گذار با هر ریسک کوچکی حمایتش را قطع می کند و مهندس از آزمایش جنس ایرانی می ترسد و مردم از تولید داخل نمی خرند لذا این چرخه است که کشور عقب می ماند.

صالح نیا درادامه عنوان داشت: دستور رأفت اسلامی با دستگیرشدگان اغتشاشات اخیر با لزوم اشراف اطلاعاتی به نقشه ها و ایادی دولتها و گروههای معاند و برخورد پیشگیرانه با آنها در کشور ندارد و یکی از ضررهای اغتشاشات این بود که کتابخانه بزرگ شهریار ۲۵ آبان ماه در آتش اغتشاش اشرار سوخت و ۱۳ هزار جلد کتاب آن کاملا از بین رفت. در جریان این آتش‌سوزی تمام قفسه‌ها، رایانه‌ها، کتاب‌ها و لوازم موجود تماماً سوخت و نابود گردید.

وی درخصوص انتخابات اینده مجلس اظهار داشت: این انتخابات خیلی مهمّ است و می تواند از همان روز اوّل تشکیل مجلس سرنوشت کشور را تغییر دهد یا بهبود بخشد و مردم باید هوشیار باشند و آگاهانه عمل کنند.

 

کد خبر 4790080

منبع: مهر

کلیدواژه: امام جمعه کن خطبه های نماز جمعه بوشهر انتخابات مجلس شورای اسلامی ایلام گرگان بسیج مجلس شورای اسلامی قزوین بیرجند هفته بسیج شهرکرد مشهد ویروس آنفلوانزا یاسوج صفحه اول روزنامه های استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۶۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!

به گزارش تابناک اقتصادی؛ آمار گمرک نشان می‌دهد در یک سال گذشته، حدود ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار ارز برای دو شرکت بزرگ مونتاژکار خودروی چینی در داخل کشور تامین شده است. بر اساس آمار اعلام شده؛ نخست شرکتی است که با زیرمجموعه مرتبط با خود، بیش از یک میلیارد و ششصد و سی میلیون دلار دریافت کرده است و شرکت دوم نیز با مجموعه مرتبط با خودش، حدود ۸۹۷ میلیون دلار ارزبری داشته است تا خودرو‌های مونتاژی چینی  خود را راهی بازار کند؛ بنابراین با حدود ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار خروج ارز از کشور، به طور تقریبی به مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی گران قیمت در بازار داخلی ختم شده است.

رقم مونتاژ حدود ۲۵۰ هزار خودرو با خروج حدود ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار در شرایطی است که مهندسان صنعت خودرو اذعان می‌کنند که با حدود ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار می‌توان یک میلیون خودرو در داخل کشور ساخت؛ این در شرایطی است که برای واردات همین مقدار خودرو (یک میلیون خودروی مشابه و هم کلاس تولیدی در داخل) باید تقریبا ۱۳ میلیارد دلار از کشور خارج شود!

بنابراین با یک حساب و کتاب ساده می‌توان نتیجه گرفت که در ازای خروج ۲.۵ میلیارد دلار برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودرو، می‌توان حدود ۷۰۰ هزار خودرو در داخل تولید کرد. رویکردی که به جهت تقویت تولید ملی و اشتغال زایی در داخل کشور بسیار با اهمیت است و همواره مورد تاکید رهبر انقلاب در راستای جهش تولید داخلی بوده است.

اما آنچه در این شرایط باعث ایجاد حواشی در خصوص سازوکار تخصیص ارز برای مونتاژکاران در مقابل تولیدکنندگان داخلی از جمله قطعه سازان شده، این است که برای سیاست گذار صنعت و حوزه ارز، حمایت از کدام گروه اهمیت دارد؟ مونتاژکار تولیدات کشوری نظیر چین یا قطعه ساز داخلی که علاوه بر تامین نیاز صنعت خودرو ایجاد اشتغال هزاران کارگر ایرانی و حال مشکل معیشت آنان  – کاهش قیمت برای مصرف کننده – تامین قطعات و خدمات بعد از فروش با حداقل هزینه و مهم‌تر از همه بومی کردن دانش خودرو سازی را ممکن کند؟

مساله و حواشی‌ای که حالا به وزارت صمت به عنوان متولی صنعت کشور نیز کشیده شده است و عباس علی آبادی وزیر صمت درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفته است: "من هم این را شنیده ام، اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند."

علی آبادی تاکید داشته است: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت‌های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت‌ها خواسته ایم که پیش برنامه‌ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد. وزیر صمت افزوده است: به همکاران خود دستورات تازه‌ای دادم که این روند را شتاب دهند تا نگرانی‌های پیش آمده از بین برود.

به گفته علی آبادی وزیر صمت؛ سیاست‌های تخصیص ارز و محدودیت‌های وضع شده در جهت بهبود اوضاع است و هدف ما اینست که ضمن اینکه حداکثر بهره را از ظرفیت‌های داخلی می‌بریم نیاز‌های جامعه را هم برطرف کنیم بنابراین باید در واردات و تولید سیاستگذاری انجام دهیم که در نهایت منفعت مردم را تامین کند.

در این خصوص یادآوری می‌شود سال جاری را مقام معظم رهبری سال جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری و تنها در ۱۵ روز اول سال جاری در سه سخنرانی ایشان نسبت به تبیین ضرورت تولید ملی و تقویت ان با مشارکت مردم بصورت کامل نسبت به اهمیت منافع و ضرورت این موضوع بیان فرمودند.

انتظار می‌رود با عبرت از تخصیص ارز در سال گذشته که مورد انتقاد کارشناسان قرار گرفت، سیاست‌های جدید برای تخصیص ارز در مسیر تقویت تولیدات بومی در وزارت صمت صورت گیرد.

خاطر نشان می‌شود بر اساس آمار گمرک، در سال گذشته ۶۶ میلیارد و ۲۰۴ میلیون دلار ارز بابت واردات کالا به کشور، تخصیص و تامین شده است. این میزان خروج ارز از کشور برای صد شرکت نخست واردکننده برابر با ۲۴ میلیارد و ۶۰ میلیون دلار است که در این میان، حضور شرکت‌های خودروساز داخلی و شرکت‌های مونتاژکار خودرو حواشی‌ای به همراه داشته است.

 

دیگر خبرها

  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • عرضه دو تک نگاری خبرنگار ایرانی از افغانستان در نمایشگاه کتاب
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • معاریو: نتانیاهو واقعی‌ترین خدمتکار بن گویر است
  • عطر افشانی مزار شهدا درپلدشت
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس های جدید
  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود