Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-01@07:53:12 GMT

کاهش 30 درصدی سطح اشغال هتل‌های

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۸۷۸۴۳

امیرمسعود لوافان که مدیریت یک هتل و آژانس مسافرتی را نیز در اصفهان به عهده دارد، با اشاره به وضعیت موجود گردشگری کشور به ویژه پس از خروج آمریکا از برجام در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در شهری مثل اصفهان که همه اذعان دارند در فصل شلوغی سفر با کمبود اتاق مواجه است، سطح اشغال هتل‌های آن از ماه آذر تا نوروز (فروردین) بسیار پایین می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درحال حاضر کمتر از ۳۰ درصد ظرفیت هتل‌های این شهر تکمیل است. چنین آماری طبیعتا صرفه اقتصادی و انگیزه‌های سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد؛ وقتی قرار است چهار پنج ماه از سال درآمدی نداشته باشید و هزینه‌ها را نتوانید تامین کنید و هتل‌تان هم خالی از مسافر باشد، دیگر رغبتی نمی‌ماند تا سرمایه تازه‌ای به این بخش وارد شود. باید برای این معضل فکری کرد.

او ادامه داد: اطلاع دارم همه هتل‌های اصفهان با کمبود مسافر مواجه‌اند. اگر سطح اشغال همه هتل‌های اصفهان را درنظر بگیریم میانگین اشغال ظرفیت آن‌ها زیر ۳۰ درصد است که باعث می‌شود سرمایه‌گذار از این شهر فرار کند و اتفاقات خوبی در اصفهان رخ ندهد.

وی ادامه داد: اصفهان شهری توریستی است و از لحاظ آب و هوا برای تدوام جریان گردشگری در فصل زمستان مشکلی ندارد. مسلما سطح تحمل مسافر هم آنقدر پایین نیست که جغرافیا و شرایط اقلیمی این منطقه را نپذیرد، در نتیجه بهتر است با برگزاری جشنواره و طراحی تورهایی مناسب برای فصل خلوت، به این شهر توریستی رونق داد.

عضو جامعه هتلداران اصفهان تاکید کرد: اگر قرار است سرمایه‌گذاری در اصفهان رونق بگیرد، نخست باید بحث اشغال هتل‌ها در فصل کم مسافر را حل کرد.

او با مقایسه وضعیت سفر به این استان در چند سال اخیر، اظهار کرد: آمارهای حال حاضر اصلا با ابتدای برجام قابل مقایسه نیست. با آغاز تحریم‌های آمریکا با افت و ریزش مسافر مواجه شدیم. البته بررسی آمار سال به سال نشان می‌دهد امسال به نسبت سال گذشته وضعیت ۵ تا ۱۰ درصد بهتر بوده، ولی با برجام اصلا قابل مقایسه نیست. آن موقع گردشگران خارجی تا اواسط آذرماه به ایران سفر می‌کردند حتی در دی و بهن‌ماه مسافر داشتیم. فصل بعدی سفر از اواسط اسفندماه شروع می‌شد ولی الان اینگونه نیست.

وی درباره شرایط سفرهای داخلی نیز گفت: وضعیت سفر ایرانی کمی بهتر شده است. آن افزایش ۵ تا ۱۰ درصد سفرها شاید به مسافر ایرانی برگردد، هرچند ادامه این روند به بنزین و سوخت بستگی دارد.

لوافان ادامه داد: بازار توریست ایران روند ثابتی پیدا کرده و به شوک نیاز دارد. فکر می‌کنم اقداماتی که متولی گردشگری در بازارهای چین و عمان آغاز کرده تا سال آینده اثر خود را نشان دهد. به هر حال نباید از مسائل سیاسی غافل شویم، برای گردشگری امنیت مساله مهمی است، از سویی تبلیغات جهانی روی تصمیم‌گیری‌ها او اثر زیادی دارد. طرف ایرانی باید تلاش بیشتری داشته باشد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۷۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس و مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۲ یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوزاد متولد شدند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت اظهار کرد: سال 1401 میزان موالید در سنین 20 تا 24 سال 16.54 درصد بوده که این آمار در سال 1402 به 18.97 درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال 1400 و اجرایی شدن آن از سال 1401 اتفاقات خوبی رقم در حوزه جمعیت خورده است، افزود: میزان موالید در سنین 20 تا 24 سال در سال‌های 1400، 1399 و 1398 به ترتیب 17.05، 17.5 و 18.06 بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین 25 تا 29 سال نیز در سال 1402 نسبت به سال 1401 از عدد 24.12 درصد به 24.39 درصد رسید، گفت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال 98 تا 1402 از عدد 5.1 به 6.42 درصد رسیده است.

بهترین زمان برای بارداری و فرزندآوری چه زمانی است؟

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال 98 تا 1402 از عدد 1.59 به عدد 2.04 رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت درباره کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال 1402 نسبت به سال 1401 شاهد کاهش 1.61 درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن 3.67 درصد بود و نشان‌دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال های 1400، 1401 و 1402 به ترتیب یک میلیون و 114 هزار و 90، یک میلیون 75 هزار و 224 و یک میلیون و 57 هزار و 959 نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال 1402 کاهش موالید نسبت به سال 1401 بالغ بر 17 هزار و 265 نفر بود که این عدد در سال 1401 نسبت به سال 1400 بالغ بر 40 هزار و 966 نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال 1398 رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال 1398 کاهش موالید نسبت به سال 97 به عدد 170 هزار و 356 نفر رسید که کاهش 12.47 درصدی را نشان می داد و بیشترین نرخ کاهش از سال 93 تا سال 1402 بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش ۲۲ درصدی تعداد حوادث ناشی از کار در زنجان
  • کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • کاهش ۱۴ درصدی صدمات حین کار در کشور
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد
  • رشد ۱۰ درصدی تخلیه و بارگیری در راه آهن شمال شرق۲
  • کاهش ۲۵ درصدی وقوع جرم سرقت در اردبیل
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • رشد ۷۰ درصدی بودجه منطقه ۷ اصفهان در ۱۴۰۳‏