Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان امام جمعه اسالم از هیئت‌های نظارت شورای نگهبان خواست در کنار توجه به احراز صلاحیت توسط هیئت‌های اجرایی توان و تخصص افراد را مورد لحاظ قرار دهند و خاطرنشان کرد: هیئت‌های نظارت اجازه ورود افراد ناتوان در زمینه مدیریت را به کارزار انتخابات ندهند.

حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد باقری ارومی در خطبه‌های نماز جمعه اسالم،‌ در ادامه مباحث وظایف منتظران در عصر غیبت به بیان آیات قرآن و روایات اسلامی در باب بشارت ظهور منجی و اوضاع جهان در دوران غیبت پرداخت و اظهار کرد: اراده و مشیت الهی بر این تعلق گرفته که حکومت جهان از دست ظالمان خارج شده و در دست مستضعفان و بندگان صالح خدا قرار گیرد تا همگان طعم شیرین عدالت را بچشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن تسلیت دهم ربیع‌الثانی، سالروز شهادت حضرت فاطمه معصومه(س)، افزود: حضور کوتاه‌مدت حضرت معصومه(س) در شهر قم که به دنبال یک هجرت بزرگ تاریخی برای دیدار برادر بزرگوارشان امام رضا(ع) اتفاق افتاد سرمنشا تحول عظیم در آینده شهر مقدس قم و کشور ما ایران شد و امروز قم به برکت این حضور مبارک به مرکز علوم دینی و فقهی اهل بیت(ع) تبدیل گشته است.

امام جمعه اسالم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجوی در ۱۶ آذر، گفت: در نظام طاغوتی سال‌های قبل از شکل‌گیری نهضت انقلاب اسلامی دانشجویان آزاداندیش به حضور مستکبرانه آمریکای کودتاگر و ازسرگیری روابط با انگلیس استعمارپیشه اعتراض کردند و سه شهید در این راه تقدیم شد.

باقری با تاکید بر اینکه دانشجو به عنوان یک فرد آگاه و اهل علم و مطالعه می‌تواند در پیشبرد جامعه به سمت سعادت تاثیرگذار باشد، تصریح کرد:‌ برخورداری از روحیه ضد استکباری و ضد استعماری و عدالت‌خواهی از جمله ویژگی‌های دانشجویان است و این قشر به عنوان نخبگان جامعه و تاثیرگذار در سیاست باید با تقویت این ویژگی‌ها صدای مظلومان باشند و جنبش‌های دانشجویی مطالبه‌گرانه را در چارچوب قانون در جامعه نهادینه کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به حوادث و اغتشاشات اخیر کشور اشاره کرد و ضمن تحسین بصیرت و آگاهی مردم عزیز کشورمان و تقدیر از آنان در جدا کردن صف معترضان از آشوبگران و حمایت‌های بی‌دریغ از اصل نظام و حافظان امنیت در کشور، گفت: هر چند به ظاهر نقشه دشمن شکست خورده و آشوب‌ها پایان یافته است، اما دشمنان مستکبر و صهیونیست‌ها این بار در فضای مجازی با تقطیع تصاویر و فیلم‌ها سعی در القای دروغ و بزرگنمایی اتفاقات و مقصر نشان دادن نظام دارند که باید با هوشیاری و تحقیق و دقت در دام فریب آنها گرفتار نشویم.

امام جمعه اسالم در ادامه به فرارسیدن ایام انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و افزود:‌ مقام معظم رهبری در توصیه به کاندیداها فرمودند «اگر توان مدیریتی ندارید مسئولیت نپذیرید»؛ چرا که اگر کسی بدون توان و تخصص لازم مسئولیتی را بر عهده بگیرد، یقینا نه تنها به خود و سرنوشت مردم یک حوزه انتخابیه، بلکه به سرنوشت چهار ساله قانونگذاری کشور و در نهایت جامعه خیانت کرده است.

باقری از هیئت‌های نظارت شورای نگهبان خواست در کنار توجه به احراز صلاحیت توسط هیئت‌های اجرایی توان و تخصص افراد را مورد لحاظ قرار دهند و خاطرنشان کرد: هیئت‌های نظارت بدون رعایت تعارفات و مصالح خرد، مصالح کلان کشور را مد نظر قرار داده و با استفاده از اهرم قانونی نظارت استصوابی اجازه ورود افراد ناتوان در زمینه مدیریت را به کارزار انتخابات ندهند تا مردم از میان نامزدهای قوی و توانمند فرد اصلح را برگزینند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی انتخابات مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۷۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) گفت: حوزه راکد ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در استان قزوین احیا شده و گزارش‌های هیئت‌های ارزیاب به وزارت علوم حاصل تلاش شورای ارزیابی و نظارت در این استان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده شامگاه جمعه -هفتم فروردین- در نشست بررسی مسائل آموزش عالی استان قزوین که در قالب برنامه موسوم به سفر کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور مدیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم صورت گرفت، اظهار کرد: قزوین به سبب نزدیکی به تهران زمینه جذب دانشجویان زیادی از تهران و کرج را فراهم آورده است.

وی آمار دانشجویان مشغول تحصیل در این استان را ۴۳ هزار نفر بیان کرد و گفت: ۳۹ مرکز آموزش عالی و دانشگاهی اعم از دولتی، آزاد و غیرانتفاعی در این استان فعال است و همچنین حدود ۱۰۰۰ نفر عضو هیئت‌علمی در استان قزوین مشغول به خدمت هستند.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) ارزیابی و نظارت را کاری چالش‌برانگیز و طاقت‌فرسا توصیف کرد و افزود: معمولاً ً در همه استان‌ها مشکلات و موانعی وجود دارد که امکان ارزیابی و نظارت خوب را از هیئت ارزیابی‌کننده می‌گیرد. در استان قزوین هم مشکلات از این دست از جمله دخالت‌ ها و مقاومت‌های بیرونی (خارج از حوزه آموزش عالی) وجود دارد.

قاسم‌زاده با بیان اینکه این دخالت و مقاومت‌های خارج از حوزه آموزش عالی در استان قزوین بارز است، گفت: همین چالش گاهی‌اوقات باعث می‌شود نتوانیم به حد مطلوب کیفیت آموزش عالی را تأمین کنیم و بعضی وقت‌ها مجبور می‌شویم رویکردمان در حوزه ارزیابی و نظارت را تعدیل کنیم.

وی ادامه داد: به این شکل وادار می‌شویم که از توقعات‌مان بکاهیم تا بتوانیم کم‌کم زمینه بهتر شدن اوضاع و کیفیت آموزش عالی را فراهم کنیم. با این حال در بین مراکز دانشگاهی استان قزوین وفاق و همگرایی خوبی برای بهبود کیفیت آموزش عالی و تصمیم‌گیری‌ها در این حوزه وجود دارد.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با اشاره به موضوع انحلال برخی مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی گفت: بعضی از این مؤسسات به حدی نظر کارشناسی حوزه نظارت و ارزیابی وزارت علوم را قبول داشتند که داوطلبانه به سمت انحلال رفتند. چرا که عمدتاً مقاومتی در چنین مؤسسه‌هایی وجود دارد، اما خوشبختانه این اتفاق اینجا به آرام‌ترین شکل افتاد.

قاسم‌زاده ابراز امیدواری کرد با حمایت‌ها و کمک‌های وزارت علوم نظام آموزش عالی در استان قزوین به یک الگو برای کل کشور تبدیل شود.

وی اضافه کرد: زمانی که مسئولیت دانشگاه را به عهده بگیریم، یکی از گلایه‌های جدی این بود که نظارت بر آموزش عالی در استان قزوین جایگاه ندارد و جایگاه و نیروی انسانی در این حوزه وجود ندارد. به همین دلیل چند نیروی کارآمد به این حوزه اضافه کردیم تا حداقل‌های این حوزه تأمین شود و نظارت که وظیفه ذاتی ماست، محقق شود.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) ادامه داد: خوشبختانه این اتفاق افتاد و حوزه راکد ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در استان قزوین احیا و فعال شده و گزارش‌های هیئت‌های ارزیاب به وزارت علوم می‌رسد، حاصل تلاش شورای ارزیابی و نظارت در استان قزوین است.

قاسم‌زاده در پایان صحبت‌های خود یادآور شد: امیدواریم روز به روز امکانات بیشتری در این حوزه مهیا شود، چرا که نظارت چشم آموزش عالی کشور است و اگر این بخش تضعیف شود، آموزش عالی نمی‌تواند به اهداف متعالی خود برسد.

کد خبر 748172

دیگر خبرها

  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • امام جمعه اردبیل به بذرپاش: خودت را در این پروژه بدنام نکن /امام جمعه تبریز: دولت و مجلس برای معیشت کارگران توان مضاعف بگذارند
  • نظارت بر بازار پوشاک یک ضرورت‌ است
  • امام جمعه خرم آباد:فروپاشی دژ سست استعمار در منطقه
  • بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود
  • لزوم حمایت بیشتر مسئولان از کارگران در شرایط جنگ اقتصادی
  • درخواست «افزایش اختیارات آتش‌نشانی در برابر ساختمان‌های ناایمن» به مجلس می‌رود
  • زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد
  • اظهار امیدواری امام جمعه ورامین برای حضور پرشور مردم در انتخابات
  • افتتاحیه دوره ششم مجلس خبرگان رهبری اول خرداد برگزار می‌شود