Web Analytics Made Easy - Statcounter

میزبانی موزه سینما از جشنواره سینماحقیقت، انتشار نماهنگ «آخرین داستان» با صدای رضا یزدانی و تصویر گریم پسر مولانا در «مست عشق» از جمله اخبار سینمایی امروز هستند.

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس، برخی اخبار امروز حوزه سینما بدین شرح است:

 

 

* انتشار نماهنگ «آخرین داستان» با صدای رضا یزدانی

رضا یزدانی ترانه «داستان آخر» را با شعری از میثم یوسفی و آهنگسازی بهنام جلیلیان برای انیمیشن سینمایی «آخرین داستان» به نویسندگی و کارگردانی اشکان رهگذر خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این نماهنگ بر اساس فضای این انیمیشن سینمایی ساخته شده و در آن از تصاویر «آخرین داستان» استفاده شده است. 
انیمیشن سینمایی «آخرین داستان» به نویسندگی و کارگردانی اشکان رهگذر که پیش از این در ۳۲ کشور به نمایش در آمده است، حائز رقابت در بخش انیمیشن  اسکار ۲۰۲۰ و برنده سیمرغ بلورین بهترین انیمیشن از جشنواره فیلم فجر بوده است،  هم‌اکنون در سینماهای سراسر کشور در حال اکران است.

 

 

* گریم پسر مولانا در «مست عشق»

بوران کوزوم بازیگر ترکیه‌ای نقش «علاءالدین» پسر سختگیر، زودرنج و بلندپرواز مولانا را در فیلم سینمایی «مست عشق» بازی می‌کند. 
شخصیت علاءالدین چلبی به‌دلیل تاثیری که بر سرنوشت مولانا و شمس گذاشت، کاراکتر مهمی در جدیدترین ساخته حسن فتحی به حساب می‌آید.

* موزه سینما میزبان جشنواره سینماحقیقت شد

 همزمان با برگزاری سیزدهمین جشنواره سینماحقیقت فیلم های این دوره از جشنواره علاوه بر پردیس چارسو محل اصلی برگزاری جشنواره، در موزه سینما نیز به نمایش در می‌آید.
علاقمندان به تماشای بهترین آثار سینمای مستند ایران و جهان می‌توانند  از ۱۹ تا ۲۴ آذر هر روز از ساعت ۱۵ تا ۲۱ در سالن سینمافردوس به تماشای فیلم های سیزدهمین دوره جشنواره سینماحقیقت بنشینند.
  تماشای آثار فقط با خرید بلیت از گیشه موزه سینما یا سایت سینماتیکت امکان پذیر است.

* این هشت پرتره‌ شگفت‌انگیز حقیقت!

در بخش مستند پرتره‌ی سیزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت که از روز دوشنبه ۱۸ آذرماه ۹۸ در پردیس سینمایی چارسو آغاز بکار می‌کند، هشت فیلم به نمایش گذاشته می‌شوند.

آندره‌ی تارکوفسکی. یک نیایش سینمایی
۹۷ دقیقه، ایتالیا، روسیه، سوئد، ۲۰۱۹
کارگردان: آندره‌ی آندریوویچ تارکوفسکی
تهیه‌کننده: موسسه بین‌المللی آندره‌ی تارکوفسکی، کله‌پاتسی پروداکشن
موضوع: کارگردان نابغه، آندره‌ی تارکوفسکی که آثارش از شاهکارهای دنیای سینما محسوب می‌شوند، برای ما هشت فیلم و اشتیاقی روزافزون از فهم آن را به‌جا گذاشته است. این فیلم مستند زندگی و کار تارکوفسکی، دید او نسبت به مقوله هنر، افکارش در مورد سرنوشت هنرمند و معنای هستی انسان را با ما در میان می‌گذارد. کارگردان، فرزند تارکوفسکی بزرگ است.
جشنواره‌ها و جوایز:
جشنواره‌ فیلم ونیز ۲۰۱۹، جایزه‌ کلاسیک ونیز برای بهترین مستند درباره‌ی سینما
جشنواره‌ بین‌المللی فیلم مستند آمستردام ۲۰۱۹
 
فلینی: ابدی
۸۰ دقیقه، ایتالیا، ۲۰۱۹
کارگردان: یوجینو کاپوچو
تهیه‌کننده: شبکه سینمایی رآی، رآی تکنیک، اُرورا تی.وی، جان‌آندره‌آ پکورلی
موضوع: با این که تاکنون در مورد فدریکو فلینی بسیار سخن گفته شده، اما هنوز می‌توان درباره‌ی بخش‌های ناشناخته‌ای از سینما، زندگی و شعر او صحبت کرد؛ به خصوص اگر آنقدر خوش‌شانس باشید که با او کار کرده و در تجربه‌هایش شریک شده باشید. یوجینو کاپوچو در این مستند، آشنایی‌اش با فلینی در جوانی و در شهر ریمینی ایتالیا را بازسازی می‌کند و این که چطور بعدتر، پس از اتمام تحصیلاتش در مرکز فیلمبرداری تجربی، با یکدیگر در صحنه‌ی فیلم «جینجر و فرد» همکاری کردند.
جشنواره‌ها و جوایز:
جشنواره‌ فیلم ونیز، ۲۰۱۹، جایزه‌ کلاسیک ونیز برای بهترین مستند درباره‌ی سینما
 
فلاویو- نکوداشت فلاویو بوچی
۸۰ دقیقه، ایتالیا، ۲۰۱۹
کارگردان: ریکاردو زینا
تهیه‌کننده: مارکو کالدورو، ریکاردو زینا
موضوع: فیلم، داستان زندگی فلاویو بوچی،‌ یکی از بزرگ‌ترین بازیگران عرصه‌ی تئانر و سینمای معاصر ایتالیا است. او را در سفری با یک ون به دور اروپا و از خلال مکان‌ها و ملاقات‌هایی همراهی می‌کنیم که زندگی شخصی و هنری وی را رقم زده‌اند. فلاویو بوچی هنرمندی خاص است که با استادی، طیف وسیعی از تیپ‌های انسانی را به تصویر درآورده‌ و‌ آنها را به تجربیاتی یگانه و تکرارنشدنی تبدیل کرده‌ است.
جشنواره‌ها و جوایز:
جشنواره‌ فیلم رم، ۲۰۱۸
 
فورمن علیه فورمن
۸۰ دقیقه، جمهوری چک، فرانسه، ۲۰۱۹
کارگردان: هلنا ترشتیکوا، یاکوب هینا
تهیه‌کننده: کاتژینا چرنا
موضوع: فورمن علیه فورمن، یک پرتره‌ی همه‌جانبه از میلوش فورمن، کارگردان برنده‌ جایزه‌ اسکار اهل جمهوری چک است. این فیلم به خاطر تلفیق خلاقانه‌اش از تصاویر ترسیم‌شده روی فیلم‌های موجود و همچنین تصاویری از کلکسیون دوستان و همکاران وی که تاکنون دیده‌ نشده‌اند، بی‌نظیر است. فیلمساز در پشت صحنه و مصاحبه‌ها، مفهوم آزادی و محدودیت‌های آن را به بحث می‌گذارد.
جشنواره‌ها و جوایز:
جشنواره‌ بین‌المللی فیلم کارلووی‌واری ۲۰۱۹
جشنواره‌ فیلم دوکلیزبو و ویرجینیا ۲۰۱۹
 
یاد درختان
۹۴ دقیقه، فرانسه، سودان، آلمان، جمهوری چاد، قطر، ۲۰۱۹
کارگردان: صهیب قسم‌الباری مصطفی
تهیه‌کننده: ماری بالدوچی
موضوع: ابراهیم، سلیمان، مانر و الطیب، فیلمسازانی ایده‌آلیست و به شدت انسان‌دوست که بیش از ۴۵ سال با یکدیگر دوست بوده‌اند، پس از سال‌ها دوری و تبعید دوباره همدیگر را ملاقات می‌کنند تا به رویاهای‌ دیرینه‌شان حیاتی جدید ببخشند و سینما را در سودان به واقعیت تبدیل کنند. آنها مصمم هستند که ردی از مسیر خود باقی بگذارند و الهام‌بخش عشق به فیلم‌ها باشند. در خلال تصاویری که آفریدند، آنهایی که از دست دادند و آنهایی که هنوز چیزی جز یک آرزو نیستند، چهره‌ی کشورشان ظهور می‌کند...
جشنواره‌ها و جوایز:
جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۹، جایزه‌ مستند بخش پانوراما و جایزه منتخب تماشاگران
جشنواره‌ فیلم کارتاخنا ۲۰۱۹
جشنواره‌ فیلم استانبول ۲۰۱۹
 
روح پیتر سلرز
۹۳ دقیقه، قبرس، ۲۰۱۸
کارگردان: پیتر مداک
تهیه‌کننده: پول یاکووو
موضوع: روح پیتر سلرز، مستند بلندی است که توسط پیتر مداک کارگردانی شده و قصه‌ی فیلم هالیوودی ناموفق قرن هفدهمی‌ این بازیگر بریتانیایی در سبک کمدی دزد دریایی را روایت می‌کند که در ۱۹۷۳ و در کشور قبرس فیلم‌برداری شده و پیتر سلرز و اسپایک میلیگان در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند.
جشنواره‌ها و جوایز:
جشنواره مستند NYC ،۲۰۱۸
جشنواره‌ فیلم رین‌دنس، ۲۰۱۸
جشنواره‌ فیلم بورلی‌هیلز، بهترین مستند
 
توقف‌ناپذیر: شان اسکالی و هنر همه چیز
۸۹ دقیقه،‌ انگلستان، ۲۰۱۹
کارگردان: نیک ویلینگ
تهیه‌کننده: کیسمت فیلمز
موضوع: مرور یک سال از زندگی خارق‌العاده‌ی نقاش انتزاعی «شان اسکالی» یکی از ثروتمندترین هنرمندان بریتانیا که در وطن خود کمتر شناخته شده، اما در بیرون از مرزهای بریتانیا یک سوپراستار است. او دور دنیا از واشنگتن تا سن‌پترزبورگ، مکزیکو‌سیتی و برلین سفر می‌کند تا ۱۲ نمایشگاه مختلف از آثارش را در مشهورترین موزه‌های دنیا افتتاح کند؛ سفری که با نمایشی عظیم در موزه‌ی ملی میدان ترافالگار به اوج می‌رسد.
جشنواره‌ها و جوایز:
دوسالانه ونیز
 
آنچه ناتمام گذاشتیم
۷۲ دقیقه، ایالات متحده‌ آمریکا،‌ افغانستان، قطر، ‌۲۰۱۹
کارگردان: مریم غنی
تهیه‌کننده: مریم غنی، آلیسا نامیاس، آینا فیلمز، ایندکسیکال فیلمز
موضوع: «آنچه ناتمام گذاشتیم» درباره‌ی پنج فیلم ناتمام است که بین سال‌های ۱۹۷۷ تا ۱۹۹۲ در پس‌زمینه‌ای از رژیم‌های کمونیستی که در افغانستان به قدرت رسیدند، ساخته شده‌اند. صحنه‌هایی از این فیلم‌ها که برخی از آنها بعدها و در آثار دیگری به کار گرفته ‌شده‌اند، به همراه تصاویری از لوکیشن‌های کنونی‌شان و تفسیر فیلمسازان و بازیگرانی که در روند ساخت آن مشارکت داشته‌اند، با یکدیگر تدوین شده و به ما اجازه می‌دهد تا با فیلم‌های اکشن و درام‌های عاشقانه‌ای همراه شویم که حول تاریخ و تعارض‌های محلی می‌چرخند.
جشنواره‌ها و جوایز:
جشنواره‌ بین‌المللی فیلم برلین، ۲۰۱۹

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سینما رضا یزدانی نماهنگ مست عشق سینماحقیقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۹۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای عکس تکان‌دهنده «آلن دلون» که جهان را شوکه کرد

دختر «آلن دلون» در چند روز اخیر، تصویری از این ستاره گذشته سینمای فرانسه در صفحه اجتماعی خود منتشر کرد که توجهات زیادی را به خود جلب کرده است.

 

به گزارش ایسنا، در ابتدا وقتی این تصویر را در فضای مجازی می‌بینی شک می‌کنی که نکند هوش مصنوعی باشد، اما گویا این تصویر واقعی است.

در این تصویر که «آنوشکا دلون» در صفحه اجتماعی خود منتشر کرده آلن دلون سالخورده با چهره‌ای متفاوت از آنچه در ذهن داریم دیده می‌شود.

«آنوشکا» همزمان با انتشار این عکس نوشت: «صبح جمعه از پدرم عکس گرفتم. به نظر من خاطره‌ای از لحظات‌مان بود. از صرف صبحانه با او بی‌نهایت شکرگزارم و این لحظه‌ای بی‌نظیر و شیرین در دنیای بی‌رحمانه من است. من او را خوش تیپ یافتم. با نگاه همیشگی و آبی فولادینش، سرزنده، مثل یک مبارز، که به من قدرتی غیر قابل تصور می‌دهد».

دلون پس از سکته مغزی در سال ۲۰۱۹ در وضعیت نامناسبی قرار داشت و اخیرا اختلافات خانوادگی میان فرزندانش به رسانه‌ها دزر کرده است. آنتونی، آنوشکا و آلن فابین سه فرزند آلن دلون بر سر نظرات مخالفشان در مورد سلامتی و آینده پدرشان اختلاف دارند.

پسرش آنتونی دلون در مصاحبه‌ای در سال ۲۰۱۹ مدعی شد، دلون در حال مرگ است و عنوان کرده: «او ضعیف و خسته است. او زیاد صحبت نمی‌کند، وقتی او را مجبور به تکرار می‌کنیم خسته می‌شود و برایش آزار دهنده است، زیرا صدایش دیگر مثل گذشته واضح و قابل شنیدن نیست».

آنتونی در مورد خواهر ناتنی‌اش انوشکا دلون نیز اظهار کرده بود: «خواهرم هرگز به من و برادرم اطلاع نداد که بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۲، پدرم در حین بازدید از کلینیک در سوئیس تحت پنج آزمایش شناختی قرار گرفته است و هیچ یک از آن‌ها را با موفقیت نگذرانده است».

آلن دلون به سرعت از طریق وکیلش «کریستوف آیلا» واکنش نشان داد و گفت که به شدت از جو رسانه‌ای که توسط پسرش آنتونی سازماندهی شده شوکه شده و نمی‌تواند پرخاشگری پسرش آنتونی را که مدام به او می‌گوید که سالخورده است تحمل کند.

دلون از دهه ۱۹۹۰ به ندرت روی پرده ظاهر شده است و آخرین حضور عمومی او دریافت نخل طلای افتخاری جشنواره فیلم کن در سال ۲۰۱۹ بود. با این حال، او در مراسم تشییع دوست و ستاره همکار خود «ژان پل بلموندو» در سپتامبر ۲۰۲۱ شرکت کرد.

آلن دلون که بازی در ۸۰ فیلم از جمله چندین شاهکار سینمایی را در کارنامه دارد، اولین بار در سال ۱۹۶۰ و زمانی که ۲۵ سال داشت با بازی در فیلم «ظهر بنفش» توسط «رنه کلمنت» کارگردان فیلم کشف شد.

بسیاری از فیلم‌ها با بازی «آلن دلون» تبدیل به کلاسیک‌های سینما شدند و وی در طول دوران حرفه‌ای خود با کارگردانان نامداری، چون «آنتونیونی»، «ویسکونتی»، «ملویل» و «گدار» همکاری کرد و در کنار بازیگران بزرگی، چون «ژن گابن»، «عمر شریف»، «لینو ونتورا»، «کلودیو کاردیناله»، «مونیکا ویتی» و… مقابل دوربین رفت.

دلون نخستین بار در سال ۱۹۶۱ با فیلم «لذت زندگی» قدم به جشنواره کن گذاشت و سپس با فیلم‌های «خسوف» (۱۹۶۲)، «یوزپلنگ» (۱۹۶۳) و «آقای کلین» (۱۹۷۶) حضور در جشنواره کن را تجربه کرد و در سال ۲۰۱۹ جایزه نخل افتخاری کن را دریافت کرد.

دیگر خبرها

  • فیلم مستند از اراک تا تل‌آویو اکران شد
  • ماجرای عکس تکان‌دهنده «آلن دلون» که جهان را شوکه کرد
  • پشت صحنه تازه‌ترین فیلم پارسا پیروزفر در سینما
  • ماجرای عکس تکان دهنده «آلن دلون» چه بود؟
  • مستند «عشق و فلسفه» در مورد زندگی «نادیا مفتونی» استاد فلسفه دانشگاه تهران
  • سینما باید مسیر درست جامعه را نشان دهد
  • این مستند تقدیم به همه کسانی که در پرونده خون‌های آلوده از حق خود گذشتند
  • احیاگر فلسفه هنر فارابی به تلویزیون می آید
  • نمایش اثرهنری جشنواره قصص قرآنی در مشهد
  • روایت عشق و فلسفه؛ پرتره نادیا مفتونی استاد فلسفه دانشگاه تهران