Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، تب ثبت نام برای حضور در انتخابات مجلس یازدهم، در معروف ترین ساختمان خیابان فاطمی و رسیدن به صندلی سبزرنگ پارلمان بالا گرفته است. علی اصغر یوسف نژاد نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، یکی از همین افراد است که پس از چهار دوره ردای  نمایندگی پوشیدن، باز هم به وزارت کشور آمده بود تا آمادگی‌اش برای حضور در مجلس یازدهم هم آعلام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با عضو هئیت رئیسه مجلس دهم، درباره رفتار شورای نگهبان با اصلاح‌طلبان، بدنۀ رای آنان و مجلس یازدهم بدون حضور لاریجانی گفتگو کردیم که مشروح آن را در ادامه می‌خوانید:

****

آقای یوسف‌نژاد، پیش بینی شما از رفتار شورای نگهبان با کاندیداهای اصلاح طلب چیست؟ باتوجه به درخواست اصلاح طلبان از شورای نگهبان، فکر می کنید برای این دوره از انتخابات این شورا فضا را بازتر می کند؟

رفتار شورای نگهبان برمبنای قانون است، باید اصالت و وجهات نظر خود را برمنبای قانون باشد و برای آن گروه و دسته و جناح بندی سیاسی تاثیر نداشته باشد و انتظار ما از شورای نگهبان این است. درخصوص بازتر شدن فضا هم باید بگویم مطابق سال های گذشته عمل می کند.

در مجلس یازدهم بیشتر افراد غیرسیاسی حضور خواهند داشت

فکر می کنید کدام جناح اکثریت مجلس آینده را داشته باشد؟ امکان ورود جناح سوم و تندرو به مجلس هست؟

پیش بینی سختی است. ممکن است یک جناح در حال حاضر برای پارلمان آینده، انتخاب شود اما ماه دیگر با توجه به فضای سیاسی و اجتماعی کشور تغییر کند. پیش بینی می کنم در مجلس یازدهم، حزب و جناح غالب بر پارلمان وجود نداشته  و مجلس  از حالت سه وجهی خود خارج شده و وجوهی دیگر به آن اضافه شود. در مجلس یازدهم، بیشتر افراد غیرسیاسی حضور دارند. 

چالش مجلس یازدهم برای انتخاب رئیس 

از سوی دیگر با انصراف آقای لاریجانی از حضور در مجلس یازدهم، ممکن است با چالش هایی برای انتخاب رئیس مجلس مواجه شویم. چالش اول، چهره شاخصی است که برای ریاست مجلس مناسب باشد و چالش دوم، اتفاق نظر نمایندگان برای انتخاب رئیس است. 

ممکن است بین مجلس آینده و دولت هماهنگی وجود نداشته باشد

اگر مجلس آینده از اکثریت اصولگرایان یا طیف سوم تندرویی شکل بگیرد، چقدر دولت روحانی در دوسال آخر با چالش روبرو خواهد شد؟

اکنون هم دولت با مشکلات زیادی رو به رو است و بین دولت و مجلس هماهنگی چندانی وجود ندارد و ممکن است این موضوع به مراتب بدتر هم بشود. مردم انتظار دارند بین سران قوا یک اتحاد و انسجام ایجاد شود و باید به این سمت حرکت کنیم. 

باتوجه به نارضایتی هایتی که مردم از عملکرد اصلاح طلبان در مجلس دهم دارند، فکر می کنید این جریان برای به صحنه آوردن بدنه رایش بازهم به حمایت و تکرار کردن های آقای خاتمی نیاز داشته باشد؟

اصلاح طلبان سرمایه اجتماعی خودشان را دارند. برخی از افراد درون اصلاحات باتوجه به کاریزمای خود، رای دارند اما در شهرستان ها و شهرهای کوچک نیاز به حمایت ملی و پشتیبانی است.

اگر در لیست شورای عالی سیاستگذاری نباشم، انصراف می دهم

آقای یوسف نژاد، وارد لیست اصلاح طلبان می شوید یا به صورت مستقل قصد شرکت در انتخابات را دارید؟

اگر شورای عالی سیاست گذاری مرا در لیست نپذیرد، انصراف می دهم.

مجلس قوی، نماینده قوی می خواهد /مجلس یازدهم باید در رأس امور بودن را تداعی کند

به نظر شما مجلس آینده، مجلسی کارآمد است؟

مجلس آینده باید قوی و مستقل و قدرتمند باشد. مجلس قوی سبب به وجود آمدن  دولت قوی هم می شود چرا که در این صورت به وزرا و کابینه ضعیف رای نخواهد داد، قوانینی مرتبط با مشکلات مردم باشد را تصویب می کند. مجلس قوی، نمایندگانی مستقل، شجاع، پاکدست و شفاف و قوی هم می خواهد تا به پارلمان اقتدار بدهند. پارلمان یازدهم باید به جایگاهی برسد تا تداعی کننده در راس امور بودن مجلس را در ذهن مردم باشد.

هر روز از مترو و تاکسی استفاده می کنم و ماشین دولتی ندارم

به عنوان نماینده‌ی مردم، خیلی از طرح ها را امضا کرده و طراح برخی از آنها بودم. هر روز از مترو و تاکسی استفاده کرده و هیچگاه از ماشین دولتی استفاده نکرده و نخواهم کرد. هرماه لیست حضور و سفر و عملکرد خود را به مردم حوزه انتخابیه خود اعلام می کرده و در طول یک سال گذشته هیچ غیبتی در مجلس نداشتم.

بهترین نماینده مجلس دهم از نظر شما کدام نماینده است؟

 نماینده دو وظیفه بیشتر ندارد. قانون بنویسد و بر آن نظارت کند. بهترین نماینده مجلس دهم، آقای مطهری است. 

27215

کد خبر 1328116

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم اصلاح طلبان شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان انتخابات مجلس یازدهم باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال تیم ملی فوتبال ایران سیدعباس عراقچی ایالات متحده آمریکا مارک ویلموتس سینمای ایران تعهدات ایران در برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۰۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، احمد راستینه با اشاره به اهمیت تقویت زیرساخت‌های فرهنگی گفت: ارتقای سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از نیم به سه درصد از مهمترین دستاورد‌های مجلس یازدهم بود.
وی افزود: با توجه به اهمیت مساله فرهنگ تلاش می‌شود این سهم از بودجه عمومی به پنج درصد ارتقا یابد در این صورت است که می‌توان ادعا کرد حداقل‌های تحول نظام فرهنگی کشور فراهم شده است.
نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: تا قبل از مجلس یازدهم به غیر از اعتبارات جاری و حقوقی، هیچ اعتباری برای تحول فرهنگی و تولید محتوا پیش‌بینی نمی‌شد، اما امروز در یک جدول از مجلس شورای اسلامی اعتبار برای این بخش مصوب شد.
وی گفت: از این مبلغ سهم فعالیت‌های پرورشی، فرهنگی و ورزشی دانش‌آموزان ۳۶ هزار میلیارد ریال و ۲۵ هزار میلیارد ریال هم برای ترویج فرهنگ ازدواج، حجاب، عفاف و برنامه‌های فرهنگی موثر در دانشگاه‌ها در نظر گرفته شده است.
راستینه با اشاره تصویب قانون خانواده و جوانی جمعیت در مجلس یازدهم گفت: ۲۷ صدم مالیات بر ارزش افزوده سهم ورزش دانش‌آموزی است و در این ارتباط ۷۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه در این بخش مصوب شده است.
این عضو کمسیون فرهنگی مجلس یازدهم افزود: یکی از کارکرد‌های مجلس یازدهم انجام کار تحولی برای پویانمایی است که برای تولید محتوای ویژه کودک و نوجوان اعتبار ویژه مصوب شده است.
وی با تاکید بر اینکه کمبود معلم تنها مختص یک استان نیست، گفت: نظام آموزش و پرورش در ۱۰ سال گذشته نسبت به امر جذب معلم کوتاهی بسیاری داشت و ردیف استخدامی برای جذب معلمان داده نشد و همین امر موجب شد تا امروز با مشکل کمبود معلم روبرو شویم.
نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در نشست‌های نظارتی مجلس شورای اسلامی، تلاش براین است که در سال تحصیلی جدید مشکلات کمتری در خصوص تامین معلم وجود داشته باشد.
به گفته راستینه، افزایش ظرفیت جذب و استخدام معلمان از سوی سازمان امور استخدامی و افزایش سهمیه دانشگاه فرهنگیان از جمله راهکار‌های در نظر گرفته شده برای کاهش مشکل کمبود معلم است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود
  • مجلس یازدهم نگاه ویژه‌ای به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها داشت
  • مجلس یازدهم در نظارت ضعیف بود
  • همه سلایق سیاسی در مجلس دوازدهم حضور دارند
  • یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟