Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری بسیج دانشجویی استان اصفهان از برگزاری جشنواره بین المللی اختراعات خیام از ۱۶ تا ۱۸ اسفندماه در دانشگاه صنعتی اصفهان و با همکاری بسیج دانشجویی استان خبر داد.

محمدامین رجبی، معاون پژوهش و فناوری بسیج دانشجویی استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از برگزاری جشنواره بین المللی اختراعات خیام با همکاری بسیج دانشجویی، بسیج علمی و دانش آموزی استان اصفهان خبر داد و گفت: این جشنواره ایده اختراع و نوآوری است که در بخش‌های دانش آموزی، دانشجویی و آزاد در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رجبی با بیان اینکه در این جشنواره نمایشگاهی توانمندی‌های داخلی و خارجی در عرصه علم و فناوری روز دنیا به نمایش گذاشته می‌شود، بیان کرد: تاکنون پژوهشگرانی از ۳۱ کشور مانند اتریش، کرواسی، کانادا، هنگ کنگ، امارات متحده عربی، کره جنوبی، سریلانکا، ترکیه، تایوان، ویتنام، هند، روسیه، سوییس، اسپانیا و آلمان برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده اند.
معاون پژوهش و فناوری ناحیه بسیج دانشجویی اصفهان گفت: در این نمایشگاه اختراعاتی که در عرصه کارآمدی، نوآوری و فناوری در حوزه‌های صنعت، اقتصاد، کشاورزی و فناوری متمرکز باشند به نمایش درمی آیند و پس از برگزاری نمایشگاه به مراکز رشد و شهرک‌های علمی و تحقیقاتی معرفی خواهند شد.
وی با بیان اینکه در جنشواره سال گذشته ۳۰ طرح به مراکز تحقیقاتی معرفی شد، افزود: این جشنواره فرصتی برای مخترعان است که همزمان با ارائه طرح خود به دیگر پژوهشگران، در کارگروه‌های تخصصی هم طرح خود را به ارگان‌های ذی نفع ارائه دهند و با صنعتگران همکاری کنند.
رجبی به جوایز شرکت کنندگان داخلی این جشنواره اشاره کرد و گفت: ۱۰ وام کلان بلاعوض یا کم بهره برای تجاری سازی و تولید انبوه طرح‌های پژوهشی، تسهیلات کسر خدمت سربازی، اعطای ۲۶ جایزه تا سقف ۵ میلیون تومان و ارائه تسهیلات ۴۰ میلیون تومانی نامحدود به طرح‌های برتر از جمله جوایز این جشنواره است.
وی اذعان کرد: شرط پذیرش طرح‌ها نوآور بودن آن ها، خلاقانه بودن طرح‌ها، کاربردی بودن، ظرفیت تجاری سازی داشتن براساس نیاز بازار و صنایع است.
معاون پژوهش و فناوری ناحیه بسیج دانشجویی اصفهان ادامه داد: یکی از تفاوت‌های عمده این جشنواره با دیگر جشنواره‌های فناوری این است که به محض اینکه مخترع در سایت ما با نشانی khayyamfestival.com ثبت‌نام کند مورد حمایت صدر صد جشنواره قرار می‌گیرد.
گفتنی است، جشنواره بین المللی اختراعات خیام از ۱۶ تا ۱۸ اسفند امسال در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج دانشجویی اصفهان مراکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۰۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد علی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی در سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که از روز یک شنبه ۱۶ اردیبهشت تا امروز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت با حضور کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و سایر مسئولان در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: بدون تردید اهمیت ارتباطات در دنیای کنونی بر هیچ کس پوشیده نیست. دانشگاه‌ها به علت داشتن مجموعه‌های دانشجویی ظرفیت‌های زیادی برای تولید دانش و فناوری دارند.

وی افزود: حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سال‌های اخیر در دانشگاه‌های ما به حدی است که می‌تواند برای همه امیدآفرین و روحیه دهنده باشد و به افزایش سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی ما منجر شود. انتقال و پیام رسانی این حجم از تولید دانش و فناوری زمانی به خوبی صورت می‌پذیرد که رسانه و نشریاتی باشند که با ظرفیت بومی  به آن بپردازند.

زلفی گل تصریح کرد: رسانه‌ها و نشریات دانشجویی در دانشگاه‌ها با ظرفیت کم نظیری که دارند، پویایی و بالندگی، قدرت تولید و نشر دستاورد‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

وزیر علوم ادامه داد: رونق نشریات دانشجویی در سال‌های اخیر و ورود محتوایی آنها در عرصه‌های مختلف در ساحت نشریات مکتوب و مجازی، خود گویای آن است که دانشگاه در عرصه نشریات دانشجویی با همه مسائل و تنگنا‌های موجود، پویا، دغدغه‌مند و روبه جلو است و این گواه روشنی از اهتمام دانشجویان، استادان، مدیران و کارشناسان دانشگاه‌های کشور به امر مهم رسانه و نشریات دانشجویی است.

زلفی گل گفت: سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که با حضور نشریات دانشجویی دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در مشهد مقدس برگزار شده، روند رو به رشد و تعالی این عرصه مهم فعالیت دانشجویی را بازگو می‌کند.

وی ادامه داد: اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از همه دانشجویان فعال در عرصه رسانه و نشریه دانشجویی که در تولید و تعالی دانایی و اطلاع رسانی دستاورد‌های علمی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی دانشگاه‌های کشور سهم جدی دارند، امید دارم که با استفاده از ظرفیت‌های ابتکاری، خلاق و هنرمندانه، با شعار "فرهنگ فناوری و فناوری فرهنگی" جهش نوینی در تولید آثار رسانه‌ای دانشجویی با رویکرد حل مسئله در زمینه دانشگاه‌ها و دستاورد‌های آن داشته باشند.

زلفی گل گفت: در پایان از همه داوران، استادان، مدیران مسئول، سردبیر‌ها و هیئت‌های تحریریه نشریات دانشجویی به ویژه دانشجویان فعال برگزیده جشنواره سیزدهم، اصحاب رسانه و مطبوعات، همکاران دانشگاه فردوسی مشهد و همکاران معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و وزارت بهداشت برای برگزاری موفق این دوره از جشنواره تقدیر می‌کنم.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • برگزیدگان سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی اعلام شدند
  • فعالیت در نشریات دانشجویی تمرینی برای ورود به عرصه ملی و بین‌المللی رسانه است
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • ثبت نام در جشنواره‌های بین المللی و فناوری خوارزمی آغاز شد
  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد