Web Analytics Made Easy - Statcounter

پورهاشمی اعلام کرد: شستشوی مرتب دست‌ها مهم‌ترین راهکار برای پیشگیری از بروز بیماری آنفولانزا ‌است.

«سید محمد پورهاشمی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در یزد با اشاره به شیوع بیماری آنفولانزا در سطح کشور و استان گفت: امسال فعالیت ویروس آنفلوانزا در کشورمان زودتر از موعد پیش‌بینی‌شده شروع‌شده و به‌تبع آن پیش‌بینی می‌شود که طول مدت شیوع نیز طولانی‌تر شده و همچنین شدت بیماری‌زایی ویروس بیشتر از سال‌های گذشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه آنفلوانزا ویروسی غیرقابل‌پیش‌بینی است که بیشتر در فصل سرما رواج می‌یابد و تشخیص زمان بروز و شدت بروز آن در افراد دشوار است تصریح کرد: شستشوی مرتب دست‌ها مهم‌ترین راهکار برای پیشگیری از بروز این بیماری ‌است. همچنین دوری از افراد مبتلا راهکار بعدی است؛ چراکه ترشحات دهان و بینی فرد مبتلا یکی از مهم‌ترین راه‌های انتقال این ویروس است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردکان با اشاره به اینکه در این نوع از آنفلوانزا داروی خاصی به بیمار داده نمی‌شود؛ چراکه به درمان‌های ساده مثل تجویز مسکن  و استراحت پاسخ می‌دهد اظهار داشت: مبتلایان نیازمند به بستری و یا دارای بیماری‌های زمینه‌ای مثل قلبی و عروقی، دیابت و کبدی مجاز به مصرف داروهای مختص آنفلوانزا هستند. همچنین مصرف آنتی‌بیوتیک و داروهای کورتون‌دار برای این بیماری به‌هیچ‌عنوان توصیه نمی‌شود؛ چراکه منجر به تشدید بیماری می‌شود. بنابراین باید زیر نظر پزشک تحت درمان قرار گیرند.

وی ادامه داد: واکسن آنفلوانزا برای افراد در معرض خطر مثل بیماران قلبی و عروقی، دیابتی، افراد دارای بیماری‌های نقص ایمنی، مصرف‌کنندگان داروهای سرکوبگر ایمنی و دارای مشکلات کلیوی و کبدی تجویز می‌شود. همچنین واکسن آنفلوانزا برای خانم‌های باردار تجویز می‌شود؛ چراکه در صورت ابتلا به این بیماری، به نوع شدید آن مبتلا می‌شوند.

این مقام مسئول در پایان دست‌ها را حائز نقش مهم، قابل‌توجه و تأثیرگذاری در گسترش این نوع از بیماری دانست و بابیان اینکه در صورت داشتن هرگونه علائم بیماری در افراد، اقدامات گفته‌شده برای پیشگیری از شیوع بیماری آنفولانزا کاربردی و بسزا خواهد بود اذعان کرد: امسال هر دو ویروس H۱N۱ و H۳N۲ به صورت هم‌زمان گزارش‌شده و همین مسئله نشان‌دهنده شرایطی حادتر نسبت به سال‌های گذشته است.

پایان پیام/680

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد مسجد نماز جمعه خطبه های نماز جمعه مسجد کانون های مساجد انتخابات مجلس روز دانشجو خطبه نماز جمعه شهرستان اردکان شبستان یزد اردکان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۳۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس