Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم افتتاحیه همایش ملی ایمنی معادن و صنایع معدنی در مجتمع مس سرچشمه گفت: سال گذشته علیرغم تحریم ها علیه ایران، شاهد کاهش ۴۰ درصدی حوادث منجر به فوت در معادن کشور بودیم.

حاتم شاکرمی بیان کرد: امروز در کشور ما استخراج در معادن به صورت و روش های سنتی انجام می شود این موضوع دو خسارت عمده را به دنبال دارد یکی اینکه افزایش هزینه های استخراج و دوم اینکه بهره وری در معادن در سطح پایین قرار دارد و در نتیجه بحث ایمنی کارگران در معادن هم به نحو مطلوبی قابل کنترل نیست لذا در این شرایط ورود تکنولوژی به معادن، بازسازی و بهسازی ماشین آلات و تجهیزات در معادن باید مورد توجه همه بخش های فعال در این حوزه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نقشه رفع سوانح و کنترل مدیریتی در مجتمع مس سرچشمه تدوین شود

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران نیز گفت: تدوین نقشه رفع سوانح و کنترل مدیریتی برای مجتمع مس سرچشمه باید مدون شود.

اردشیر سعد محمدی تصریح کرد: در سرچشمه تیم ایمنی در قالب کمیته ای ایجاد و نقشه احتمالی حوادث را بر اساس تجربیات گشته مدون شود همچنین حوادث گذشته باید مورد ارزیابی و دسته بندی قرار گیرند؛ از آنجا که برخی حوادث تکرار می شوند باید نقاط ضعف شناسایی و برای رفع آنها هزینه شود لذا سیستم های هوشمند در تمامی آیتم ها باید مورد ارزیابی قرار گیرد.

وی با اشاره به برگزاری همایش استارت آپ ویکند ایمنی در دو ماه اخیر در مجتمع مس سرچشمه و انتخاب ۱۰ ایده برتر گفت: از تمامی دانشگاه ها می خواهیم که ایده و خلاقیت جدید در حوزه افزایش سطح ایمنی را ارائه دهند و ما این ایده های جدید را حمایت های مادی و معنوی می کنیم ضمن اینکه تهیه چک لیست های هر قسمت باید به تفکیک باشد و در تمام قسمت هایی که احتمال بروز حوادث وجود دارد باید برنامه ای تدوین و تدابیری اندیشیده شود.

۹۰ میلیون تن خاک در معدن مس سرچشمه جابجا می شود

مدیر مجتمع مس سرچشمه نیز در ادامه با اشاره به اینکه در مجتمع مس سرچشمه باور داریم که ایمنی یک ارزش است و همکاران علیرغم تولید و مسایل فنی و توسعه ای موضوع ایمنی را در دستور کار خود قرار داده اند، گفت: اولویت کاری ما ایمنی است و موظفیم محیط ایمن برای کارکنان و کارگران در این مجموعه ایجاد کنیم و دستیابی به ضریب کمتر از یک در سال  ۱۴۰۴ از اهداف ما به شمار می آید یعنی اینکه تلاش خواهیم کرد در سال ۱۴۰۴ به این برسیم که در یک میلیون ساعت کار یک حادثه رخ دهد.

حسین احمدی تصریح کرد: باتوجه به حجم ترافیک سنگین در معدن که ۹۰ میلیون تن جابجایی خاک در معدن مس سرچشمه در سال عددی سنگین است که امکان بروز حوادث پر خطر را در بر دارد و می طلبد استانداردسازی و تجهیزات را به روز کنیم و از وسایل ایمنی استفاه کنیم؛ سیستم ضد تصادف تکنولوژی جدید را راه اندازی کردیم و در حال حاضر استفاده از تکنولوژی های نو و جدید از طریق برگزاری استارت آپ ها است.

کد خبر 4790426

منبع: مهر

کلیدواژه: مس سرچشمه کرمان حوادث کار رفسنجان مقررات ایمنی انتخابات مجلس شورای اسلامی بوشهر ایلام گرگان مجلس شورای اسلامی بسیج قزوین بیرجند خطبه های نماز جمعه شهرکرد ویروس آنفلوانزا هفته بسیج مشهد ثبت نام کاندیداها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۳۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی بر ظرفیت بالای ۳ هزار شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه صنایع معدنی و توانمندی این شرکت‌ها برای رفع نیازهای فناورانه این حوزه تأکید کرد. 

به گزارش ایسنا، دکتر محمدصادق خیاطیان با اشاره به برگزاری رویدادهایی نظیر رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو (نوچاد) در حوزه صنایع معدنی که در روزهای پایانی هفته اخیر برگزار شد، یادآور شد: صندوق نوآوری، حامی جدی هر اقدامی است که منجر به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور شود،

وی گفت: شاید یک دهه قبل بیشتر به دنبال رشد و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بودیم؛ اما امروز درباره زیست‌بوم بالغی صحبت می‌کنیم که نزدیک به ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف در آن مشغول فعالیت هستند. میزان فروش این شرکت‌ها در سال گذشته به ۵۳۰ همت (۵۳۰ هزار میلیارد تومان) رسیده است و بالغ بر ۳۰۰ هزار نفر نیز در شرکت‌های دانش‌بنیان اشتغال دارند.

خیاطیان تصریح کرد: این شرکت‌های دانش‌بنیان در عرصه‌های مختلفی نقش‌آفرینی می‌کنند. یکی از نمونه‌‎های بارز نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها را در زمان همه‌گیری کرونا در کشور شاهد بودیم. این شرکت‌ها توانستند بسیاری از نیازهای اساسی کشور در حوزه‌هایی مانند تولید ماسک و دستگاه‌های ونتیلاتور را تأمین کنند. امروز با این موجودیت عظیم روبرو هستیم که نقش مهمی در اقتصاد کشور ایفا می‌کنند.

نقش مهم شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کشور

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: این زیست‌بوم به‌خوبی بالغ شده است. درحال حاضر سهم اقتصاد دانش‌بنیان از GDP حدود ۲.۷ درصد است و طبق برنامه‌ریزی باید این سهم تا پایان برنامه هفتم به ۷ درصد برسد. برای دستیابی این هدف باید گام‌های مهمی برداشته شود. به اعتقاد ما، مهم‌ترین رویکرد در این مسیر، توجه به نقش شرکت‌های بزرگ مانند شرکت‌های پتروشیمی، شرکت‌های فولادی مانند فولاد مبارکه یا شرکت‌های صنعتی و معدنی مانند چادرملو در اقتصاد دانش‌بنیان است.

خیاطیان افزود: شاید پیش از این، شرکت‌های پتروشیمی، فولاد، صنایع معدنی و سیمانی توجه کمتری به حوزه نوآوری داشتند، اما برگزاری رویدادهایی نظیر رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو (نوچاد) نشان می‌دهد که شرکت‌های بزرگ نیز به شکل ویژه به حوزه نوآوری و فناوری توجه دارند و این رویکرد کمک می‌کند تا سهم ۷ درصدی اقتصاد دانش‌بنیان از GDP محقق شود. اما چطور می‌توان شرکت‌های بزرگ را برای ورود به حوزه دانش‌بنیان ترغیب کرد؟ در این راستا مشوق‌هایی از سوی دولت و مجلس در نظر گرفته شده‌اند.

شرکت‌های بزرگ، نیازهای فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند

به نقل از صندوق نوآوری، وی تأکید کرد: یکی از راهکارها این است که شرکت‌های بزرگ به جای استفاده از محصولات خارجی، نیازهای فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند. شرکت‌های دانش‌بنیان، محصولاتی با استاندارد بالا و در تراز بین‌المللی تولید می‌کنند. راهکار دیگر، قرار گرفتن شرکت‌های دانش‌بنیان در زنجیره ارزش شرکت‌های بزرگ است.

خیاطیان، رویکرد سوم را بحث سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و گفت: صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVCs) و سایر نهادهای تخصصی، یکی از راهکارهای سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در این حوزه است. قانون‌گذار نیز با تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان و اعطای اعتبار مالیاتی، از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرده است. 

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: به اعتقاد ما، حوزه معدن یکی از بخش‌هایی است که نفوذ فناوری و نوآوری در آن چندان اتفاق نیفتاده است. برگزاری برنامه‌ها و رویدادهایی مانند رویداد چادرو، حاکی از حرکت این صنایع به سمت استفاده بیشتر از فناوری و نوآوری است. ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زنجیره صنایع معدنی و ماشین‌آلات و ... مشغول فعالیت هستند. آمادگی داریم در صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری متقابل، نیازهای فناورانه شما را احصاء و به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه ارائه کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • غرفه ذوب آهن اصفهان پربازدید ترین در بین صنایع فولادی
  • اهداف فولاد مبارکه در زمینه کاهش حوادث بسیار متعالی است
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • برقراری بیش از ۴۷ هزار تماس با سامانه ۱۲۵ / نجات ۴۸۳ نفر از حوادث رخ داده
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان