Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی وزیر راه و شهرسازی گفت: قرارداد اتصال ریلی بیرجند به شبکه سراسری را با بخش خصوصی منعقد کرده‌ایم و ان‌شاءالله با این فعالیت‌ها تکمیل کریدور شرق که سال‌ها در پی دستیابی به آن بوده‌ایم، محقق شود.

محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی در صفحه رسمی خود در اینستاگرام از انعقاد قرارداد اتصال ریلی بیرجند به شبکه سراسری با بخش خصوصی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی در این پیام از سفرش به زاهدان خبر داد و گفت: اطمینان دارم توسعه کریدور شرق چه در بخش ریلی و چه در بخش جاده‌ای تأثیر فراوانی در آبادانی منطقه می‌گذارد. به همین منظور صبح زود عازم بازدید از کارخانه تولید تراورس واقع در حوالی شهر زاهدان و بازدید از قطعه هشت راه‌آهن چابهار ـ زاهدان شدم.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: شواهد و نشانه‌ها حاکی از حرکت پرشتاب برای احداث این خط ریلی و بزرگ دارد. تمام مسیر 630 کیلومتری این پروژه را که می‌توان بزرگترین و طولانی‌ترین خط آهن کشور نامید؛ با هلی کوپتر از شمال تا جنوب استان بازدید کردم.

اسلامی ادامه داد: خوشبختانه بعد از موافقت مقام معظم رهبری در استفاده از صندوق توسعه ملی و پیگیری‌های دولت روند احداث این خط ریلی جانی تازه گرفته است. توسعه بندر شهید بهشتی به عنوان یکی از بنادر مهم اقیانوسی و استراتژیک کشور از جمله پروژه‌های مهم در دست اجرا در استان سیستان و بلوچستان است. هم اکنون فاز دوم توسعه این بندر در دستور کار و در حال اجراست.

وی افزود: عملیات اجرایی فرودگاه جدید چابهار آغاز شد و توسعه فرودگاه زاهدان نیز از برنامه‌های مهم پیش‌روی وزارت راه و شهرسازی قرار داد.

وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: قرارداد اتصال ریلی بیرجند به شبکه سراسری را با بخش خصوصی منعقد کرده‌ایم و انشاءالله با این فعالیت‌ها تکمیل کریدور شرق که سال‌ها در پی دستیابی به آن بوده‌ایم، محقق شود.

اسلامی یادآور شد: احداث دو شهر جدید در برنامه است که عملیات اجرایی شهر جدید "تیس" در سواحل مکران در استان سیستان و بلوچستان آغاز شد که انجام این پروژه‌ها زیرساخت توسعه در استان را فراهم خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۳۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کریدور ریلی خواف هرات گرفتار تحریم‌ های داخلی است

تین نیوز

مدیر کنسرسیوم توسعه ریلی ایران و افغانستان با بیان اینکه کریدور ریلی خواف هرات، افغانستان را از محاصره خشکی بیرون می آورد و به شبکه ریلی ایران متصل می کند، گفت: این کریدور علاوه بر برنامه ریزی هایی که دولت های متخاصم برای حذف آن داشتند، مانند بسیاری از موضوعات درگیر تحریم داخلی است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مصطفی رضایی اظهار کرد: در شرایطی که جمهوری اسلامی ایران درگیر جنگ کریدورها و سهم خواهی از کریدورهای منطقه ای و ترانزیت بین الملل است، کریدور ریلی خواف هرات، کریدوری استراتژیک که افغانستان را از محاصره خشکی بیرون می آورد. این تعبیر را هیئت حاکمه افغانسان برای این کریدور به کار می برند.

وی با بیان اینکه با استفاده از این کریدور، افغانستان به شبکه ریلی ایران متصل می شود، گفت: این کریدور گلوگاهی است که می تواند تجارت یک سویه ایران و افغانستان را که اکنون تنها به صادرات به افغانستان محدود است، به یک تجارت دوسویه تبدیل کند.

مدیر کنسرسیوم توسعه ریلی ادامه ادامه داد: این کریدور علاوه بر برنامه ریزی هایی که دولت های متخاصم برای حذف آن داشتند، مانند بسیاری از موضوعات درگیر تحریم داخلی هم است. مشابه کریدرو شلمچه - بصره که سه سال پیش با سرمایه گذاری بخش خصوصی در حال آغاز بهره برداری بود اما با لغو قرارداد توسط مدیریت راه آهن، متوقف شد و الان هم بهره برداری از آن متوقف است و چشم انداز مثبتی در حوزه ایفای نقش در حمل ونقل ترانزیت کالا ندارد.

رضایی با بیان اینکه این کریدور هم با مقاومت های شدید در مدیریت راه آهن مواجه شد، افزود: اما این بار تصمیم وزارت راه و دولت بر این بود که کارهای برون مرزی کریدور خواف - هرات توسط کنسرسیوم انجام شود که با موفقیت هم این اتفاق افتاد.

وی درباره اظهارات مسئولان راه آهن مبنی بر بی اطلاعی نسبت به ترانزیت کالا از افغانستان بیان کرد: من به شدت تکذیب می کنم که مسئولان راه آهن می گوید با آنها هماهنگی صورت نگرفته است. به جز مکاتبات متعددی که از جانب دستگاه های دولتی با راه آهن شده، مورخ ۲۰ فروردین ماه نامه ای در مکاتبات خود راه آهن است که یکی از مدیران کل به معاون بهره برداری نوشته که کنسرسیوم بنا به اعلام استانداری خراسان رضوی، قطار وارد کشور می کند.

مدیر کنسرسیوم توسعه ریلی ادامه داد: یعنی از ۱۰ روز قبل مکاتبات راه آهن این را نشان می دهد. این مکاتبه داخلی هم به همان دستگاه های متولی مرز ارجاع شده است. چطور می شود به ادعای راه آهن، قطاری بدون هماهنگی وارد کشور شده باشد، مرزبانی و گمرک آن را پذیرش کرده باشند و تنها در انتظار تاییدیه راه آهن باشد؟

در روزهای گذشته اخباری مبنی بر ورود و توقف اولین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه به خاک ایران منتشر شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت 
  • وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک
  • کریدور شلمچه بصره با اهمال مدیریت راه آهن زمین خورد
  • کنسرسیوم ریلی افغانستان زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی نیست
  • ◄ فهرست 50 اقدام بسیار مهم وزارت راه و شهرسازی از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون
  • کریدور ریلی خواف هرات گرفتار تحریم‌ های داخلی است
  • مسیر دسترسی اراضی ۵۶۰ هکتاری در قم احداث می‌شود
  • اتصال استان به راه آهن از مطالبات مردم است/ لب تشنه در کنار آب
  • اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور
  • تاکید وزیر راه و شهرسازی به توسعه ناوگان هوایی ایران