Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت خزانه داری آمریکا چهار شخصیت عراقی به نام‌های خمیس فرحان الخنجر العیساوی، لیث الخزعلی، براردش قیس الخزعلی و حسین فلاح اللامی را در لیست تحریم خود قرار داد.

به نقل از شبکه المیادین، دیوید شنکر، معاون وزیر خارجه آمریکا در امور خاورمیانه با اعلام این اعمال تحریم‌ها اظهار کرد، این روند ادامه دارد و تحریم‌ها مسؤولان دیگر را نیز شامل خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شنکر همچنین مداخله کشورش در امور عراق را به گونه‌ای وارونه تفسیر کرد و مدعی شده است، آمریکا از حاکمیت و ثبات عراق حمایت می‌کند و به مشورت‌های امنیتی خود با مقامات عراق ادامه می‌دهد.

وی نسبت به اینکه شاهد تعهد مقامات عراقی به همکاری با آمریکا باشد، ابراز تمایل کرد.

این مقام آمریکایی در اظهاراتی مضحک ادعا کرد، آمریکا ملت عراق را در فراهم سازی آنچه دولت عراق نتوانست محقق کند، یاری می‌کند!

در این راستا معاون وزیر خارجه آمریکا مدعی شد، این تحریم‌ها به دولت عراق برای تقویت موسسات قانون اساسی خود کمک می‌کند و در توجیه این اقدام کشورش مدعی شد، ایران حاکمیت عراق را نقض می‌کند.

این تازه‌ترین دور تحریم‌هایی است که در آن اشخاص حقیقی عراقی یا گروه‌های شبه‌نظامی هدف فشارهای واشنگتن قرار می‌گیرند.

در میان چهار نفر جدید، قیس خزعلی، دبیرکل گروه "عصائب اهل حق" معروف‌ترین چهره‌ای است که تحریم شده است.

خزعلی از روحانیون شیعه در راس این لیست قرار دارد، بعد از او لیث خزعلی برادر وی، دومین نفر لیست،‌ حسین فلاح اللامی، از فرماندهان امنیتی گروه "حشد شعبی" نفر سوم و خمیس فرحان الخنجر العیساوی (یکی از بازرگانان معروف عراق) نفر چهارم این لیست تحریم است.

گروه "حشد شعبی" که از حمایت دولت عراق نیز برخوردار است، مجموعه‌ای از گروه‌های شیعه این کشور است. گروه "عصائب اهل حق" نیز بخشی از حشد شعبی است و نقشی محوری در آن دارد.

بر اساس ادعای وزارت خزانه‌داری آمریکا، نیروهای  حشد شعبی در جریان اعتراض‌های اخیر این کشور به روی غیرنظامیان آتش گشوده‌اند.

این در حالی است که گروه‌های شبه‌نظامی شیعه، دست داشتن در تیراندازی به معترضان غیرنظامی را تکذیب کرده‌اند.

با قرار گرفتن نام این افراد در فهرست تحریم‌های آمریکا، همه دارایی‌های آنها در آمریکا مسدود می‌شود و شهروندان و شرکت‌های آمریکایی نیز اجازه نخواهند داشت تا با این افراد داد و ستد کنند.

اما عصائب اهل الحق به این اقدام آمریکا واکنش نشان داد و محمد الربیعی، سخنگوی دفتر سیاسی گروه الصادقون که نماینده عصائب اهل الحق است در توییتر نوشت، تحریم‌های آمریکا علیه رهبران این گروه بی‌فایده خواهند بود.

الربیعی همچنین نوشت: با کینه‌تان بمیرید. ما به عنوان سرنیزه مقاومت در برابر اشغالگری، علیه تروریسم تکفیری، سهمیه‌بندی و فساد شمار را به درد آورده‌ایم و برادران زینب عصائب اهل الحق خاری در چشمان استکبار و دیواری مقابل طرح صهیو- آمریکایی خواهند بود.

وی افزود: تحریم‌ها فایده‌ای نخواهند داشت ما هیچ دارایی و حساب خارجی نداریم./ایسنا

 

بیشتر بخوانید/حشد شعبی دومین حمله داعش در ۲۴ ساعت گذشته را ناکام گذاشت

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۳۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضع آمریکا درباره دادگاه لاهه، نشانه رویکرد دوگانه واشنگتن است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت که بیانیه کاخ سفید در مورد اینکه دیوان کیفری بین‌المللی در رابطه با مقامات اسرائیلی صلاحیت این کار را ندارد، پوچ است و با توجه به حمایت واشنگتن از صدور حکم‌های دیوان کیفری بین‌المللی علیه مقامات روسیه، نشان دهنده رویکرد دوگانه آمریکایی ها است.

پایگاه مرکز مطالعاتی العربی الجدید در مقاله‌ای به بررسی اقدامات فوری محافل قضایی و دیپلماتیک رژیم صهیونیستی که نشان از وحشت این رژیم از احتمال صدور حکم بازداشت قضایی ضد سرکردگان تل‌آویو حکایت دارد، پرداخته است و می‌نویسد که رژیم اسراییل هجمه قضایی و دیپلماتیک گسترده‌ای را برای ممانعت از صدور حکم دادگاه لاهه ضد مسئولان ارشد سیاسی و نظامی خود به کار گرفته است، اما محافل اسراییلی امکان موفقیت این تلاش‌ها را بسیار اندک می‌دانند.

بر اساس این گزارش مسئولان اسراییلی معتقدند که دادگاه لاهه به احتمال فراوان حکم بازداشت تعدادی از مسئولان ارشد این رژیم از جمله بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر را در خصوص جنایت‌های انجام شده در جنگ غزه صادر خواهد کرد. این موضوع را ۵ تن از مسئولان ارشد اسراییلی و غیر اسراییلی به روزنامه نیویورک تایمز اطلاع دادند.

بر اساس این گزارش سران اسراییل نگرانی عمیقی از پیامدهای صدور این حکم دارند. در همین رابطه روزنامه اسراییل هیوم گزارش داد که یسراییل کاتس وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌های دیپلماتیک این رژیم در خارج دستور داده تا آمادگی‌های لازم برای مقابله با گسترش اعتراض‌های جهانی نسبت به رفتار نتانیاهو و ارتش اسراییل در صورت صدور این حکم را داشته باشند.

هاآرتص نیز گزارش داد که کارشناسان حقوق بین‌الملل رژیم صهیونیستی نسبت به صدور حکم بازداشت مسئولان اسرائیلی هشدار داده و تاکید کرده‌اند که صدور چنین حکمی می‌تواند محدودیت‌های دیگر نظیر منع فروش تسلیحات به اسراییل و دیگر تحریم‌های اقتصادی را در پی داشته باشد. در همین رابطه وزارت دادگستری رژیم صهیونیستی تلاش گسترده‌ای برای جلوگیری از صدور این حکم انجام می دهد.

در همین رابطه نتانیاهو و ران دیریمر وزیر امور راهبردی اسراییل تماس‌های گسترده‌ای را با نمایندگان کشورهای امضا کننده منشور دادگاه لاهه و اعضای این دادگاه برقرار کرده‌اند تا آنها را به عدم صدور حکم بازداشت قانع کنند. کارشناسان اسراییلی معتقدند که نتانیاهو به علت کوتاهی در انجام اقدام‌های قضایی برای قانع کردن دادگاه لاهه بامشکل بزرگی مواجه شده است.

«إلیاب لیبلیخ» استاد حقوق بین الملل دانشگاه تل آویو در گفت‌وگو با روزنامه صهیونیستی هاآرتص اعلام کرد که تخریب گسترده‌ای که ارتش اسراییل در غزه مرتکب شده، دادگاه‌های بین‌المللی را به این اعتقاد رسانده که اسرائیل نیت قبلی برای آسیب زدن به فلسطینیان و گرسنه نگه داشتن آنها و اخراج آنها از غزه و حتی نسل کشی آنها داشته است.

«روعی شیندروف» معاون سابق مستشار حقوقی اسراییل در حقوق بین‌الملل نیز در این زمینه معتقد است که صدور حکم بازداشت می تواند ادله کافی برای متهم کردن مسئولان اسراییلی به ارتکاب جنایت‌های جنگی را فراهم کند.

«متان غوتمان» استاد حقوق بین‌الملل در دانشگاه رایخمان در این باره تصریح کرد که صدور حکم بازداشت نتانیاهو و دیگر سرکردگان رژیم صهیونیستی به این معنا است که این افراد در هنگام سفر به هر کشوری از میان کشورهای امضا کننده منشور دادگاه لاهه ممکن است بازداشت شده و به این دادگاه تحویل داده شوند.

غوتمان در تحلیل خود در روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت نوشت که در صورت صدور این حکم، نتانیاهو به فهرست طاغوت‌ها و جنایتکارانی اضافه می‌شود که پیش از این چنین احکامی علیه آنها صادر شده است. از جمله آنها می‌توان به عمر البشیر رئیس جمهور سابق سودان و جوزف کونی فرمانده ارتش سابق اوگانادا اشاره کرد.

کد خبر 6093221

دیگر خبرها

  • مسکو: واشنگتن در ۶ ماه اخیر، شورای امنیت را گروگان گرفته است
  • الحوثی: آمریکا به دنبال ادامه نسل‌کشی در غزه است/ جنبش دانشجویی دست واشنگتن را رو کرد
  • بلینکن خطاب به نتانیاهو: واشنگتن همچنان مخالف عملیات رفح است
  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • نماینده پارلمان عراق: سفیر آمریکا از عراق اخراج شود
  • چفیه فلسطینی بر گردن جرج واشنگتن! | تصاویر
  • موضع آمریکا درباره دادگاه لاهه، نشانه رویکرد دوگانه واشنگتن است
  • واکنش روسیه به مخالفت واشنگتن با تحقیقات دادگاه لاهه در مورد اسرائیل
  • دیدنی های امروز؛ اعتراضات ضداسرائیلی در آمریکا
  • صنعا: واشنگتن مانع صلح در یمن و توقف کشتار در غزه است