Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی کاویانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: متاسفانه در قم از طرح‌های کارآموزی استقبال لازم صورت نگرفته است و فارغ التحصیلان دانشگاهی حاضر نیستند برای افزایش مهارت‌های خود در این طرح شرکت کنند.

وی افزود: این در شرایطی است که برای افراد شرکت کننده در طرح‌های کارآموزی امتیازهای خوبی لحاظ شده است و آنان می‌توانند ضمن شرکت در این طرح با مهارت‌های لازم برای برعهده گرفتن مشاغل مورد نظرشان و یا راه اندازی یک کسب و کار موفق آشنا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد در مراکز علمی و دانشگاه ها،‌ برای تقویت روحیه کارکردن در میان جوانان تلاش‌های لازم صورت نمی‌گیرد و به همین دلیل تعداد قابل توجهی از فارغ التحصیلان حاضر نیستند برای کسب درآمد در کارهای مختلف مهارت بیاموزند، بلکه تنها به دنبال مشاغل خاص و مدیریتی هستند.

کاویانی گفت:‌ شرکت درطرح‌های کارآموزی و افزایش مهارت‌های شغلی، بهترین فرصت برای فارغ التحصیلان دانشگاهی است که با فضای واقعی کسب و کار آشنا شوند و بتوانند درآمدزایی مناسبی برای خود داشته باشند.

وی بیان کرد:‌ رشد و توسعه اقتصاد ایران با حضور موفق جوانان تحصیل کرده در عرصه کار و تولید فراهم می‌شود و اگر این قشر مولد جامعه،‌ مهارت‌های لازم برای انجام مشاغل مختلف مورد نیاز کشور را نداشته باشد،‌ مانع جدی در این مسیر ایجاد خواهد شد.

وی ادامه داد: عدم هماهنگی نظام آموزشی کشور با شرایط امروز بازار کار،‌ از جمله مسائل جدی اقتصاد ملی است که یکی از راهکارهای رفع آن استقبال جوانان تحصیل کرده از فرصت طرح‌های کارآموزی و افزایش سطح مهارت‌های شغلی خود است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی قم گفت: رسانه‌ها باید مزایای شرکت در طرح‌های کارآموزی را برای فارغ التحصیلان تبیین و آنان را به سمت استقبال از این طرح تشویق کنند، در این صورت با آموزش مهارت‌های شغلی، بازار کار تحصیل کردگان دانشگاهی روز به روز بهتر می‌شود.

منبع: جماران

کلیدواژه: زلزله قیمت خودرو قیمت دلار روحانی حقوق زنان اقتصاد ایران جامعه قم کسب و کار مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی زلزله قیمت خودرو قیمت دلار روحانی حقوق زنان امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۳۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی دانشگاه لرستان گفت: مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند.

محمد حیاتی در آیین اختتامیه و تجلیل از منتخبان مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که هشتم اردیبهشت‌ماه به همت جهاددانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با تقدیر از جهاد دانشگاهی به خاطر برگزاری مسابقات ملی سدید، اظهار کرد: شرکت دانشجویان در مسابقات سدید می‌تواند بسترساز یک تجربه شیرین باشد.

وی افزود: دانشجویان با شرکت در این مسابقات می‌توانند خود را با یک‌سری از مقررات وفق دهند و در واقع این تجربه می‌تواند تمرینی برای ایفای نقش‌های بزرگ‌تری باشد که دانشجویان به عنوان آینده‌سازان این مملکت در آینده خواهند داشت.

حیاتی با اشاره به مشارکت ۵۳ دانشجو در مرحله استانی مسابقات ملی سدید در لرستان، اضافه کرد: باید زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در این مسابقات فراهم شود.

وی با تأکید بر لزوم مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان در مسابقات ملی «سدید»‌، گفت: مسابقات ملی «سدید»‌ ضمن تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان به نوعی تمرینی برای نقش‌های بزرگ‌تر دانشجویان است.

مهدی امید، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان نیز در این مراسم با بیان اینکه ارائه یک مطلب در سه دقیقه تا حدودی دشوار است اما دانشجویان شرکت‌کننده در این مسابقه به خوبی از عهده آن برآمدند و در مجموع ارائه خوبی داشتند، گفت: ارائه دادن مطالب در قالب مسابقاتی مثل سدید یک هنر است و دانشجویان باید برای موفقیت در آن تمرین و ممارست داشته باشند.

وی افزود: برای موفق بودن در این مسابقات لازم است محتوا، ظاهر و فرم مطالب مورد توجه باشد و چارچوب نظری و روش ارائه برای مخاطبان مشخص شود و در ارائه مطلب فراز و فرود و تن صدا مورد توجه باشد.

امید با بیان اینکه سدید به معنای محکم و استوار است و ضرورت دارد شرکت‌کنندگان در مسابقات سدید در ارائه مطالب محکم و استحکام و استواری در صدا را مدنظر داشته باشند، ادامه داد: همچنین لازم است پیکربندی و انسجام و خروج از بحث در زمان تعیین شده و همچنین استفاده از زبان بدن مورد توجه شرکت‌کنندگان باشد تا مطالب ارائه شده تأثیر خود بر مخاطبان را داشته باشد و علاوه بر این ارائه دهنده مطلب ابتدا خودش به فهم درستی از مطالب برسد تا مخاطب نیز پذیرای آن باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • آزادی بیان آمریکایی
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • استقبال تجار خارجی از محصولات کرمان در نمایشگاه ایران اکسپو ٢٠٢۴
  • جشن فارغ‌التحصیلی به سبک دانشجویان عراقی + فیلم
  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • تمدید مهلت ثبت نام کارآموزی آزمون سردفتری
  • معرفی نیروی مستعد جویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران‌هلث‌
  • این ربات‌انسان‌نمای فوق سریع شما را حیرت‌زده می‌کند